Dolev Ravid פורסם אוגוסט 22, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2017 היי! אני מתכנן בחודשים הקרובים להרים מיני קוקפיט ביתי. הכוונה שלי היא לרכוש פאנל רדיו, טייס אוטומטי וכמה שעונים של חברת סייטק. רציתי לשאול אתכם איך ההתממשקות שלהם ל-p3d v4 ? האם למישהו יש ניסיון עם זה? האם הייתם ממליצים לי לרכוש את הציוד המשלים שלהם ? ראיתי בכמה סירטוני youtube שיש דיליי מטורף בשעונים , ז״א שהאלטרמטר בטיפוס זז דיי מקוטע -וזה מרתיע אותי מעט דעתכם ?!
Noy Farhi פורסם אוגוסט 22, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2017 1 hour ago, Dolev Ravid said: היי! אני מתכנן בחודשים הקרובים להרים מיני קוקפיט ביתי. הכוונה שלי היא לרכוש פאנל רדיו, טייס אוטומטי וכמה שעונים של חברת סייטק. רציתי לשאול אתכם איך ההתממשקות שלהם ל-p3d v4 ? האם למישהו יש ניסיון עם זה? האם הייתם ממליצים לי לרכוש את הציוד המשלים שלהם ? ראיתי בכמה סירטוני youtube שיש דיליי מטורף בשעונים , ז״א שהאלטרמטר בטיפוס זז דיי מקוטע -וזה מרתיע אותי מעט דעתכם ?! אני יכול להגיד לך שה Switch panel and Radio Panel שלהם (עבדתי איתם בFSX) מצויינים ומאוד שימושיים. (גם לכבדים וגם לקלים) לגבי השעונים אני לא יודע עד כמה זה שווה שאין לך קוקפיט מלא. השעונים זה בדר"כ או הכל או כלום. לדעתי, זה מיותר לקנות שעון או שניים ולהחליף תצוגות. כן, יצא לי לטוס על הטייס האוטומטי שלהם פעמיים בלבד והוא עבד נהדר דרך תוכנת SPAD שמאפשרת לך לקנפג אותו, והוא בעיקר מתאים לטייסים שמטיסים קלים. לדעתי ועל בסיס הניסיון שיש לי במוצרים שלהם תקנה את הRadio,switch and autopilot panel. חשוב לדעת, שבטייס אוטומטי שלהם וגם ברדיו הגלגלת שמחליפה את המספרים מאוד רגישה ולפעמים קשה לקלוע למספר שאתה רוצה אבל צריך להתרגל לזה.
Dolev Ravid פורסם אוגוסט 22, 2017 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 22, 2017 זה באמצת הכיוון שלי. מטוסים קלים - IFR ידני. אני רוצה להתחיל בקטן , כל חודש לרכוש משהו עד שיהיה לי קוקפיט מלא.