עבור לתוכן
yizhaq

התנהגות מוזרה של FS

Recommended Posts

פורסם

ככה לפעמים קורא מצב שבו אני מנסה לנסוע על הקרקע ופונה שמאלה אז המטוס פונה שמאלה למשך כמה מטרים ואחרי זה עושה מה שבא לו(בדרך כלל פונה לכיוון הפוך)

יש ליFS9

למי קרה כזה דבר? דבר נוסף יש לי גוסטיק רוטט ואפילו שאני לא טס הוא פשוט משתגע ומקפיץ אותי לכל כיוון.. כבר היו לי בגלל זה כמה ריסוקים.. למה למה למה ???

פורסם

גם לי קורה את אותו הדבר ב fs2004 =fs9 אני חושב שזה בגלל שהגדרות הגפיקה של המשחק גבוהות וצורכות משאבים רבים. הגויסטיק מזייף וכמעט התרסקתי בזמן המראה [איבוד שליטה מוחלט ] למשל לי יש זיכרון של 512 mb

בדקתי בזמן טיסה את צריכת בזיכרון של הסימולטור הגעתי ל92% של זיכרון מנוצל וזה הרבה .

היות והיתי בטיסה ברשת לא הפסקתי את הטיסה בשביל לשנות את הגדרות הגרפיקה אני אעשה את זה הלילה

פורסם

בעניין הפניות על הקרקע - תנסה לא להגיע לקצה גבול הסיבוב של הג'ויסטיק אלא טיפה לפני. תעשה נסיונות ותראה באיזה נקודה המטוס מבצע את הסיבוב הכי קטן, ושים לב שאם אתה ממשיך עוד טיפה לסובב את הג'ויסטיק המטוס יתחיל לפנות לצד השני.

למיטב הבנתי זה נובע בגלל שהגלגל הקידמי יכול להסתובב בזווית של יותר מ-90 מעלות (לכל כיוון). ככה זה לפחות בסימולטור, ואם אתה עובר את הזווית הזאת, אתה מתחיל לנסוע לכיוון השני. תחשוב מה היה קורה אם היית יכול לסובב את ההגה במכונית בלי גבול לכיוון אחד (מישהו אמר מכוניות מתנגשות?)

בעניין הג'ויסטיק שמשתגע, תנסה להחליף סוג מטוס ולראות אם זה ישתנה.

פורסם

בעניין הסטיק

היתה לי אותה בעיה והפיתרון הוא היה פשוט להכנס להגדרות של הסטיק בפלייט ושם לשחק עם הסטיק קצת ולראות את התגובות וכאשר רואים שהכל תקין אז יוצאים וזה פועל כמו גדול, ככה זה לפחות אצלי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...