עבור לתוכן
Elad Zeierman

למי שמעוניין לפקח בארוע של PIC

Recommended Posts

פורסם

כידוע לך במוצ"ש יש ארוע פרידה מ PIC - http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=4911

צריך כרגע פקחי גישה, מגדל וקרקע בב"ג בשעה 17:00 במוצ"ש בגלל שאני במילואים ואמיר בצבא כל מי שמעוניין לפקח שירשום כאן את העמדה שהוא מעוניין - בהנחה שהוא מוסמך ויצוותו אתכם בהתאם.

שימו לב זה ארוע אם הרבה טייסים מחו"ל

בהצלחה

פורסם

אלעד שלום

יש מצב שאני אוכל לפקח במגדל ב"ג ביום שבת ב 17:00...

תהיה לי תשובה סופית ביום חמישי ... ככה שאתה יכול לרשום אותי בינתיים .. אם יש לך מישהו סופי אז תרשום אותו.

יוני לומר

פורסם

שלום חברים יקרים

להלן רשימת הפקחים לאירוע במוצאי שבת:

תל אביב - עופר בן פרץ

גישה - לא סגור

מגדל - יוני לומר

קרקע - אלירן כהן

על כל הפקחים להיות מחוברים בתור צופים בשעה 17:00 לתדריך שינוהל על ידי אנטולי.

פקחים שרוצים לפקח במגדלים שונים מוזמנים לעלות חופשי, רק לתאם בבקשה עם הבקרה מעל.

ביום ראשון בשעה 13:00 הקבוצה צפויה להמריא בחזרה ללונדון, אני צופה שלא הרבה יוכלו לפקח בגלל היום והשעה, אך בכל זאת עופר יהיה פה ויפתח את תל אביב (תודה עופר), פקחים שרוצים לפקח הפעם מתבקשים לעמוד בכמה תנאים:

1) פקחים שפיקחו באירועים מסוג DEP מסיבי, מהסיבה שלפקחי מגדל ומטה זה הרבה יותר קשה מאשר אירוע APP מסיבי.

2) פקחים שאין להם השגחה מעל חודש בעמדה שבה הם רוצים לפקח.

אז כל מי שרוצה ויכול מוזמן להציע עצמו כאן או לדבר איתי בפאלפון ב: 054-4641432, תשאירו הודעה אם אני לא עונה, הפלאפון זמין גם תמיד לכל מיני בעיות.

תדריך לאירוע יציאה יתקיים בשעה 12:30 ברשת, התדריך ינוהל על ידי עופר.

כל הזמנים שצויינו בהודעה הם לפי שעון ישראל

אני זמין בפאלפון לכל בעיה, ניתן ואף רצוי לפנות בהודעות SMS כי לאחרונה יש בעיה עם שיחה קולית במכשיר :cry:

סוף שבוע טוב ואירוע מהנה לכולם 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...