עבור לתוכן
itai

אירוע מסביב לעולם של VATSIM - למה אנחנו לא שם?

Recommended Posts

פורסם

ב 6 לנובמבר VATSIM מארגנים אירוע צדקה של טיסה רציפה מסביב לעולם.

מדוע המסלול שלהם עובר בקהיר ולא בתל אביב?

לא יצא לי לראות אפילו פעם אחת את קהיר בפיקוח שלא נדבר על ייצוג בקהילה של טייסים מצריים בהשוואה לייצוג הלא פרופורציונלי של ישראלים.

האם לא ניתן לפנות אליהם (רשמית) ולבקש לשנות את המסלול שיעבור בנתב"ג?

אני באופן אישי הייתי מצטרף ללג הזה של המסלול שכולל את ת"א ואני בטוח שהרבה אחרים גם (במיוחד שזה יוצא ביום חמישי בלילה....)

מפעילי החטיבה - לתשומת לבכם

פורסם

איתי מדובר בחברה הקודקודים של ואטסים

שהיו כבר אצלינו והיה לי הכבוד להוליך אותם צפונה לכנרת בגלל עומס על ה-J10

כשהייתי גישה

הם מידי פעם טסים כקבוצה היכן שהם רוצים

שוב אצלינו הם כבר היו

מקווה שעזרתי

פורסם

תודה על העידכון שמוליק...

מדובר ב PIC שאכן היו אצלנו, אגב מכיוון שרוב הטייסים שם הם הקודקודים של ואטסים צפו שבאותו יום יהיה להם פיקוח לאורך כל נתיב הטיסה, כלומר בפעם שעברה פתחו בשבילם את הבקרות של סודן ותימן דבר שלא תראו בחיים אז היות והם טסים לקהיר צפו שהם יארגנו לעצמם פיקוח מלא שם אז לכל מי שרוצה לקפוץ על המציאה מוזמן...(רק להגיע עם מפות ורושם טוב)

פורסם

העביין לא קשור דווקא אם הקודקודים טסו כבר מעל ישראל. אם עושים טיסה סביב העולם אז ישראל צריכה להיות בפנים ולא קהיר, שהרי הווטסים אינו גוף פוליטי ולא יכול להיות שנוחרם. כן, אני רואה בזה החרמה ולא מקבל את תוכנית הטיסה שלהם כמובנת מאיליה ובתמימות.

אין לי ספק שישראל צריכה להבחר ולא קהיר מה עוד שלא ראיתי ולו פעם אחת מדינה ערבית כל שהיא און-ליין. אילן, לדעתי אתה צריך למחות רשמית ולא לתת להם פתח להכניס פוליטיקה לעסק הזה.

שבת שלום

אבי דואי

פורסם

אבי, בחייך.

זה לא פוליטיקה ולא כלום, וזה לא ארוע שקשור אפילו לואטסים. זה טיסת צדקה שנתית לאיסוף תרומות לבית חולים לילדים בקנדה, זה הכל. רק מטוס אחד אגב + אורחים.

אין מה להתרגש, הם במילא יהיו פה בטח בארבע בבוקר - ואז מי יפקח?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...