Omer Cohen פורסם דצמבר 30, 2017 דיווח פורסם דצמבר 30, 2017 שלום חברי חטיבה יקרים, אחרי עבודה ממושכת בבניית האתר מחדש תחת הדרישות הגבוהות של התכנות (PHP), אני גאה להציג את האתר החדש, שודרגו/נוספו המערכות הבאות: מערכת הבוקינג ( ALL IN ONE )- אלעל, ארקיע, ישראייר וקאל הכל נמצא במקום אחד ביחד עם מערכת ה-ADVANCED ששופרה ותוקנו מספר בעיות שהיו ידועות לנו בעבר. טיסה קבוצתית ( FLIGHT GROUP ) - מערכת חדשה שבה תוכלו לארגן טיסה עם חברים ועם שאר טייסי החברה. שירות מזג אוויר ( WX SERVICE ) - מערכת חדשה שבה תוכלו לראות מצב מזג אוויר נוכחי בשדות בעולם ובנוסף מפת מזג אוויר עולמית (המתמקדת על אירופה). ושאר מערכות החברה אשר היו באתר הקודם שודרגו והותאמו לדרישות החדשות, חוץ ממערכת (itinerary system) אשר כלל לא היתה מוצלחת, במידה ותהיה דרישה ממכם להחזירה אז נבנה אותה מ-0 ונתאים אותה לדרישות החדשות של (PHP). קישור לאתר: לחץ כאן קישור להרשמה: לחץ כאן (כל מי שנראה לו מוזר שיעשה ctrl + f5 חד פעמית) חברי חטיבה יקרים, אתם דעה מאוד מאוד חשובה אשמח לשמוע הצעות לשיפור הצעות למערכות חדשות וכל דבר כזה או אחר באיימיל: webmaster@elalvirtual.com או בפרטי. eliran krulfeld, Daniel Klimovitsky, Emri Bachar וגם 3 אחרים הגיבו לזה 6
Emri Bachar פורסם דצמבר 30, 2017 דיווח פורסם דצמבר 30, 2017 נחתתי לפני 3 דקות בערך בLOWI לא מופיע באתר או משהו כאילו אחרי סיימתי עם CARS לא מופיע... Yuval Levi הגיבו לזה 1
Barak Pecht פורסם דצמבר 30, 2017 דיווח פורסם דצמבר 30, 2017 עומר היקר, אתה עושה עבודה נהדרת ומשקיע המון. כל הכבוד ! שבוע טוב. Omer Cohen הגיבו לזה 1
Omer Cohen פורסם דצמבר 30, 2017 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2017 On 30.12.2017 at 18:10, Emri Bachar said: נחתתי לפני 3 דקות בערך בLOWI לא מופיע באתר או משהו כאילו אחרי סיימתי עם CARS לא מופיע... הבעיה תוקנה, תשלח לי בבקשה למייל: webmaster@elalvirtual.com את הפרטים הנ"ל: מספר טיסה, מספר טיס, דלק ששומש (אם ידוע), רישום המטוס, זמן הטיסה, וזהו. אני קורא לכל מי שחווה את הבעיה הזאת לעשות את אותו הדבר. Yuval Levi הגיבו לזה 1
Emri Bachar פורסם דצמבר 30, 2017 דיווח פורסם דצמבר 30, 2017 15 minutes ago, Omer Cohen said: הבעיה תוקנה, תשלח לי בבקשה למייל: webmaster@elalvirtual.com את הפרטים הנ"ל: מספר טיסה, מספר טיס, זמן הטיסה, וזהו. אני קורא לכל מי שחווה את הבעיה הזאת לעשות את אותו הדבר. נשלח זה אדוונס..
Yarin Cohen פורסם ינואר 22, 2018 דיווח פורסם ינואר 22, 2018 הצעה לשיפור- במקום שיופיע בדף הראשי מסך "טיסות אחרונות", עדיף שיהיה קודם "CURRECT FLIGHTS" שזה יותר רלוונטי ומעניין, ואת "טיסות אחרונות" לשים באפשרויות בחירה בצד. כמו שהיה באתר הקודם.
Yarin Halali פורסם ינואר 22, 2018 דיווח פורסם ינואר 22, 2018 1 hour ago, Yarin Cohen said: הצעה לשיפור- במקום שיופיע בדף הראשי מסך "טיסות אחרונות", עדיף שיהיה קודם "CURRECT FLIGHTS" שזה יותר רלוונטי ומעניין, ואת "טיסות אחרונות" לשים באפשרויות בחירה בצד. כמו שהיה באתר הקודם. סבלנות ,אל דאגה , משהו טוב יגיע בזמן הקרוב