itai efrati פורסם מרץ 2, 2018 דיווח פורסם מרץ 2, 2018 שלום לכולם, האם ניתן לבצע באל על וירטואל טיסה שנקראת על שם ישראייר אבל מבוצעת בפועל ע"י אחד ממטוסי אל על? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה מראש, איתי
Tomer Israel פורסם מרץ 2, 2018 דיווח פורסם מרץ 2, 2018 1 hour ago, itai efrati said: שלום לכולם, האם ניתן לבצע באל על וירטואל טיסה שנקראת על שם ישראייר אבל מבוצעת בפועל ע"י אחד ממטוסי אל על? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה מראש, איתי ניתן לעשות טיסה של ישראייר או ארקיע עם מטוס חכור מאל על בימי שישי ושבת ואלא אם כן הטיסה יצאה ככה גם באמצע שבוע אז גם באמצע שבוע
itai efrati פורסם מרץ 3, 2018 מחבר דיווח פורסם מרץ 3, 2018 תודה תומר, אבל איך? לדוגמא אני מנסה את הטיסה ISR5675 TLV-RVN דרך 4X-EKR. ובאפשרויות זה נותן לי רק את מטוסי ישראייר 320/ATR
itai efrati פורסם מרץ 3, 2018 מחבר דיווח פורסם מרץ 3, 2018 היי תומר, לא ממש הבנתי איך לעשות זאת. לדוגמא אני מנסה את הטיסה ISR5675 TLV-RVN דרך 4X-EKR. ובאפשרויות זה נותן לי רק את מטוסי ישראייר 320/ATR
Tomer Israel פורסם מרץ 3, 2018 דיווח פורסם מרץ 3, 2018 1 hour ago, itai efrati said: היי תומר, לא ממש הבנתי איך לעשות זאת. לדוגמא אני מנסה את הטיסה ISR5675 TLV-RVN דרך 4X-EKR. ובאפשרויות זה נותן לי רק את מטוסי ישראייר 320/ATR תבחר באתר החברה 4X-ABI לצורך העניין ובאקארס תבחר את המטוס שאתה טס עליו. שים לב טיסות אלו יאושרו אך ורק בימי שישי ושבת