Sagi Kastner פורסם יולי 3, 2018 דיווח פורסם יולי 3, 2018 שלום לכולם, אני חדש בוואטסים ובוואטיל וכרגע אני חייל שרוצה ללמוד טיסה ולהתחיל מכאן, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי מידע על מה בדיוק צריך ללמוד לפחות מבחינה עיונית כי קורס כרגע אני לא אוכל להתחיל בגלל היציאות ואני מנסה ללמוד חומר כמו נדבר ואיך לבנות דפאות טיסה וכו. תודה מראש
Etai Charit פורסם דצמבר 30, 2018 דיווח פורסם דצמבר 30, 2018 טיסה זה תחום מיוחד, כי כשאתה מטיס מטוס בסולו ראשון אתה צריך שכל הדברים ישבו נכון: מיומנות הטסה, הבנה תאורטית, יכולת לתקשר עם הפקח. תתחיל מההתחלה: קח ספר מטוס של C172 (זמין באינטרנט, חפש בגוגל PDF של C172 POH), תתחיל ללמוד את המטוס, את המגבלות שלו, דלג על נהלי החירום ותמשיך לפרק של NORMAL PROCEDURES. כשיהיה לך זמן עם הסימולטור - תעבור שלב שלב עם הספר: מה סד"פ הנעה, הרצה, אח"כ תתרגל המראה (תטעה המון, תתרסק המון, בסימולטור זה בסדר). נדב"ר ונהלי טיסה באים אח"כ - כי מתוך הבנה של מה המטוס יודע לעשות, לפי זה באים ומגבילים לאן טסים ובאיזה גובה, ובסוף לומדים איך להגיד לפקח שזה בדיוק מה שאנחנו עושים. מלמדים במציאות לתעדף בכל רגע נתון: AVIATE, NAVIGATE, COMMUNICATE. דהיינו, קודם תטיס את המטוס, אח"כ תנווט, אח"כ תדבר עם הבקרה. זה סדר העדיפויות, מהחשוב לפחות חשוב. אז אני ממליץ להשתמש באותו הסדר גם בלימוד. נדב"ר - זה בסוף. בכל מקרה, מאוד קשה ללמוד מאפס בהתכתבות. אני מאוד ממליץ על קורס מסודר ב-VFS אם מתאפשר. אם לא - בגלל הצבא ויציאות - תראה סרטונים ביוטיוב כל פעם על נושא ש"תתלבש" עליו, ופשוט לעבוד בניסוי וטעיה. הרבה טעיה. Yoram Benary הגיבו לזה 1