Gubi פורסם אוקטובר 29, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2003 שלום לכולם! היום שוב הייתי עד לזה שבערוץ היה מישהו בשם KIN וכמו שאמרו הוא השמיע מוזיקה וזה ממש הפריע לכל הטייסים!!! וכמו שהבנתי שפקח שהיה על הערוץ, לא יכול להעיף אותו... וחייבים לעשות משהו בנוגע לזה!! אולי אפשר לעשות שפקח יצור שרת ברוג'ר ווילקו, ואז תהיה לו את האפשרות להעיף מישהו משרת אם הוא מפריע לכולם?!! האם זה אפשרי?
yuval_el פורסם אוקטובר 29, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2003 זה כמו במציאות שתחנות פירטיות עולות על התדר..... יש נהלים לגבי זה... סתתתתתם צריך למצוא פתרון לבעיה..! ראיתי שמישהו הציע לעקוב אחר האייפי, לפי דעתי זה לא יעזור כי האייפי משתנה כל התחברות לאינטרנט
Omer k פורסם אוקטובר 29, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2003 אני הצעתי: האי פי לא תמיד משתנה מתי בדיוק זה היה המקרה ועם איזה תחנה?
Gubi פורסם אוקטובר 30, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 30, 2003 זה היה ב-approuср פקח היה אלעד זיירמן... אבל מה כבר אפשר לעשות עם איפי?? ללכת לספק ולמצוא את הבן אדם, ולהתקשר אליו הביתה?? וגם אמרו נכון שהוא משתנה...אולי לעתים רחוקות ואולי כל התחברות... לדעתי צריך לעשות שיהיה אפשר להעיף אנשים מערוץ....
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 30, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2003 בAVC לא SB3, וכן. אני מציע שנפסיק לדבר על זה ולפרסם את הבחור.