Eilon Klein פורסם אוקטובר 2, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2018 שלום, בשבוע שעבר עשיתי טיסה למיאמי וה- PIREP שלי לא אושר בטענה של נחיתה קשה מדי. השתמשתי ב- ACARS הישן מכיוון שהחדש קורס, והוא רשם לי נחיתה של -724. למיטב ידיעתי טיסות נדחות בגלל נחיתות רק בנחיתות מעל -1200. בנוסף, ה- project fly שלי אמר עשיתי נחיתה של -343. אשמח להבין למה הטיסה שלי לא אושרה. אילון ELY835
Tomer Israel פורסם אוקטובר 2, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2018 את הסיבה לדחייה רשמת בעצמך. נחתת נחיתה קשה של יותר מ-600 FPM דבר שלא תואם את החוקים. מוזמן לקרוא את ה POH
Eilon Klein פורסם אוקטובר 2, 2018 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2018 מוזר, היה לי זכור שטיסות נדחות רק בנחיתות מעל -1200. ה- project fly שלי הראה מספר אחר לגמרי. יש מצב שה- ACARS לא מדד את הנחיתה כמו שצריך? אפשר להתחשב גם במה שה- project fly חישב? פשוט זה שני מספרים שונים לגמרי. תודה על התשובה המהירה
Tomer Israel פורסם אוקטובר 3, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2018 13 hours ago, eilon klein said: מוזר, היה לי זכור שטיסות נדחות רק בנחיתות מעל -1200. ה- project fly שלי הראה מספר אחר לגמרי. יש מצב שה- ACARS לא מדד את הנחיתה כמו שצריך? אפשר להתחשב גם במה שה- project fly חישב? פשוט זה שני מספרים שונים לגמרי. תודה על התשובה המהירה מוזמן להתעדכן בPOH האקארס לא מודד את זה בעצמו אלא יש נתון שיוצא מהסימולטור. לגבי התחשבות project fly לצערי לא ניתן. יום טוב
Noy Farhi פורסם אוקטובר 4, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2018 On 10/2/2018 at 1:55 PM, eilon klein said: מוזר, היה לי זכור שטיסות נדחות רק בנחיתות מעל -1200. ה- project fly שלי הראה מספר אחר לגמרי. יש מצב שה- ACARS לא מדד את הנחיתה כמו שצריך? אפשר להתחשב גם במה שה- project fly חישב? פשוט זה שני מספרים שונים לגמרי. תודה על התשובה המהירה מה זה כל כך רלוונטי שהטיסה לא נרשמת או כן נרשמת? לא מצליח להבין אחרי מה אתם רודפים כל היום... פשוט תעשה שוב את הטיסה ושלח מחדש.
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 4, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2018 לפני 3 שעות noi farhi כתב: מה זה כל כך רלוונטי שהטיסה לא נרשמת או כן נרשמת? לא מצליח להבין אחרי מה אתם רודפים כל היום... פשוט תעשה שוב את הטיסה ושלח מחדש. זה נקרא צבירת שעות או במושג הפשוט "תקתקנים" Noy Farhi הגיבו לזה 1
Noy Farhi פורסם אוקטובר 5, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2018 43 minutes ago, Yoram Benary said: ?😉 VATIL מה כל זה קשור לפורום כי היא חלק מחטיבת וואטיל בצורה כזו או אחרת. פורום וואטיל הינו הפורום הראשי של אל-על וירטואל ולכן זה קשור לפורום וואטיל Omer Cohen הגיבו לזה 1
Eilon Klein פורסם אוקטובר 5, 2018 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 5, 2018 לפני ב-4.10.2018 בתוך 16:53 noi farhi כתב: מה זה כל כך רלוונטי שהטיסה לא נרשמת או כן נרשמת? לא מצליח להבין אחרי מה אתם רודפים כל היום... פשוט תעשה שוב את הטיסה ושלח מחדש. זה לא רלוונטי, פשוט אחרי 13 שעות טיסה רציתי לראות אם יש משהו לעשות בנוגע לזה