עבור לתוכן
jonathan k

חדש בVATIL

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברה
נרשמתי היום לפורום בכוונה לטוס ברשת עם פיקוח.
כמה שאלות:

1.האם אפשרי לטוס במטוסי GA ולקבל פיקוח לשדות רלוונטים בארץ כמו חיפה והרצליה?
2.מה צריך לעשות בשביל זה?האם יש מדריך שמראה צעד אחר צעד אילו תוכנות והרשמות למיניהם צריך לבצע?
3.בתור טייס פרטי-האם הפיקוח ברשת כולל פלוטו\שדות\יש צורך בהגשת מרשים?
4.אשמח לעזרה כאן או בפרטי

פורסם

קודם כל ברוך הבא!

1. אפשרי וקורה אם כי רוב הזמן פקחי החטיבה מעדיפים לפקח על נתב"ג ומזניחים את התעופה הקלה
2. אם אינך רשום לרשת ואטסים עליך להירשם על מנת להתחבר לרשת ולטוס עם פיקוח: https://cert.vatsim.net/vatsimnet/signup.html חשוב שבעת ההרשמה תירשם לחטיבה הישראלית(תחת המזרח התיכון). לאחר מכן תהיה לך גישה גם לשרת הטימספיק של החטיבה הישראלית ויהיה יותר קל לעזור לך שם. מבחינת החיבור לרשת צריך את תוכנת v-pilot אם אתה משתמש בFSX או P3D, או תכנת XSquawkBox אם אתה משתמש בX-Plane 11.
3. הפיקוח כולל את העמדות הקיימות בארץ במציאות, ויש צורך להגיש תכנית טיסה בהתחברות לרשת.

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה!
1.האם מפורסם NOTAM מתי השדות והפיקוחים הרלוונטיים פתוחים ובשימוש?
2.אם אני לא טועה נרשמתי לVATSIM עמ"נ להתחבר לפורום כאן עם אותו משתמש וסיסמא שנשלחו אליי,אני משתמש בFSX(לא גרסאת הסטים) האם תוכנת הVPILOT בתשלום ?אשמח למדריכים בנושא או עזרה בפרטי שם נחליף מס' טלפון ויהיה יותר קל  :)
3.האם יש צורך בתוכנה נוספת לצורך הגשת מרשים?

פורסם

הי

VATSIM לא יכולה להבטיח שירותי פיקוח קבועים בכל שעות היום ולכן יש כמה נהלים מיוחדים לרשת. ראשית, כל פקח מכסה גם את העמדות שמתחת לו, במידה והן לא מחוברות. למשל, מגדל מכסה גם את הקרקע אם הקרקע לא מחובר. בארץ, במידה ורק עמדת תל אביב מחוברת, היא מכסה את כל העמדות האחרות. אם לא קיימת אף עמדה אתה צריך להתחבר לתדר יוניקום (122.800) ובו אתה יכול לכתוב דברים מרכזיים שאתה עושה (הסעה, המראה, נחיתה ועוד) וכל שאר המטוסים באזור יכולים לראות. אתה יכול לראות אילו פקחים מחוברים בעזרת תוכנות כמו vatspy או באתר http://www.vattastic.com/.

בשביל לטוס ברשת תוריד את התוכנה vPilot שמאפשרת חיבור לרשת (היא חינמית). דרכה אתה יכול לשלוח תוכניות טיסה ודרכה גם לכתוב ביוניקום ולקבל הודעות מטייסים אחרים (היוניקום הוא רק בטקסט כרגע אבל מפתחים גרסא גם בקול). 

לכל שאלה, המקום הכי טוב, כמו שרום כתב, הוא שרת הTS, יש מדריך התחברות אליו בפורום הראשי

פורסם

היי יונתן, קוראים לי אייל, אני אחראי על הצוות תמיכה והקליטה החטיבתי. מוזמן לכתוב לי מייל למייל supportean@vatil.org.il, ותומך יעזור לך בכל ההתקנות ובכל שאלה שתצטרך,

בהצלחה וברוכים הבאים,

שמחים שאתה איתנו!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...