Omer Cohen פורסם דצמבר 15, 2018 דיווח פורסם דצמבר 15, 2018 לילה טוב חברי חטיבה יקרים, לאחר הרבה זמן של מחשבה החלטנו לשנות את המדיניות של החברה בנוגע למטוסים, מעכשיו כל טייס יצטרך לקנות (על ידי נקודות וירטואליים - המחולקים על פי טיסות במערכות השונות) מטוס (רישום) ב "Fleet Manager" בתוך "Flight Operations" המחירים נקבעים על פי חישוב טווח מרבי של המטוס, כל טייס יקבל תחילה את 4X-EKA ו5 מטוסים בחינם , לעומת זאת חשבנו על טובת הטייסים והחלטנו להשאיר לכם את האפשרות לבחור כל מטוס שתרצו (כמובן בהתאם לדרגות) במערכת "QUICK FLIGHT BOOKING" החיסרון שבמערכת זו לא תקבלו נקודות וירטואליים על טיסות. המטרה - הטייסים יטוסו מהשאיפה להתקדם בחברה ולרכוש את המטוסים אחד לאחר השני. בברכה, עומר כהן - סגן מנהל אלעל וירטואל
Eyal Rokach פורסם דצמבר 16, 2018 דיווח פורסם דצמבר 16, 2018 חבל, דווקא אני אהבתי את הקטע שאני יכול לקחת כל מטוס שאני רוצה, וככה לצאת עם אל על וירטואל לטיסות ביחד עם הטיסות האמיתיות
Omer Cohen פורסם דצמבר 16, 2018 מחבר דיווח פורסם דצמבר 16, 2018 1 hour ago, eyal rokach said: חבל, דווקא אני אהבתי את הקטע שאני יכול לקחת כל מטוס שאני רוצה, וככה לצאת עם אל על וירטואל לטיסות ביחד עם הטיסות האמיתיות אתה עדיין תוכל לעשות את זה.
Almog Atar פורסם דצמבר 16, 2018 דיווח פורסם דצמבר 16, 2018 חבל... לדעתי מיותר ולא מדמה טיסה בחברת תעופה.
Yuval Gazit פורסם דצמבר 16, 2018 דיווח פורסם דצמבר 16, 2018 אני חושב שצריך לבטל את זה לא מספיק המניואל פיירפ עולה 5000 עכשיו גם לקנות מטוס?!
Dor Bashan פורסם דצמבר 16, 2018 דיווח פורסם דצמבר 16, 2018 לבטל!! מיותר והרבה אנשים יעזבו היה לכם יתרון עכשיו כבר אין
Or Belisha פורסם דצמבר 16, 2018 דיווח פורסם דצמבר 16, 2018 לכל התגובות המתנגדות שימו לב שאפשרות זו תקפה אך ורק לטיסות רגילות דרך ה Quick flight תוכלו לבחור איזה מטוס שתרצו, כך שאנחנו לא מגבילים אתכם בשום צורה שהיא. המטרה היא ליצור עוד הישג נדרש לטייסים המעוניינים.
Eyal Rokach פורסם דצמבר 16, 2018 דיווח פורסם דצמבר 16, 2018 אז מה זה נותן בעצם? איזה אינטרס יש לי לטוס בטיסות רגילות? הרי הרעיון טם הבנתי נכון זה שבקוויק לא מקבלים נקודות, אבל גם ככה עם הנקודות האלו שאני מקבל זה כדי לקנות מטוסים. אז למה לי לא לטוס פשוט רק בקוויק? פספסתי משהו?
Eytan Ofir פורסם דצמבר 16, 2018 דיווח פורסם דצמבר 16, 2018 מיותר מאוד... לא רואה סיבה לעשות דבר כזה..
Ben Alon פורסם דצמבר 17, 2018 דיווח פורסם דצמבר 17, 2018 22 hours ago, Or Belisha said: לכל התגובות המתנגדות שימו לב שאפשרות זו תקפה אך ורק לטיסות רגילות דרך ה Quick flight תוכלו לבחור איזה מטוס שתרצו, כך שאנחנו לא מגבילים אתכם בשום צורה שהיא. המטרה היא ליצור עוד הישג נדרש לטייסים המעוניינים. בדיוק, אם מישהו לא מעוניין לשלם למטוסים, הוא יכול פשוט לעשות טיסה דרך הקוויק וככה לא יצבור נקודות שבמילא הולכות אל המטוסים האלו. ותזכרו שזה חד פעמי לקנות מטוס, זה לא שאתם צריכים לשלם כל טיסה על המטוסים.
Eilon Klein פורסם דצמבר 18, 2018 דיווח פורסם דצמבר 18, 2018 לפני 10 שעות Ben Alon כתב: בדיוק, אם מישהו לא מעוניין לשלם למטוסים, הוא יכול פשוט לעשות טיסה דרך הקוויק וככה לא יצבור נקודות שבמילא הולכות אל המטוסים האלו. ותזכרו שזה חד פעמי לקנות מטוס, זה לא שאתם צריכים לשלם כל טיסה על המטוסים. אני טס בטיסות רגילות כדי לצבור נקודות כדי להשתמש בהן בחנות הווירטואלית, לא רק כדי לקנות מטוסים. לדעתי מאוד מיותר וחבל.
shachaf yasurr פורסם דצמבר 18, 2018 דיווח פורסם דצמבר 18, 2018 לפני ב-16.12.2018 בתוך 00:45 Omer Cohen כתב: לילה טוב חברי חטיבה יקרים, לאחר הרבה זמן של מחשבה החלטנו לשנות את המדיניות של החברה בנוגע למטוסים, מעכשיו כל טייס יצטרך לקנות (על ידי נקודות וירטואליים - המחולקים על פי טיסות במערכות השונות) מטוס (רישום) ב "Fleet Manager" בתוך "Flight Operations" המחירים נקבעים על פי חישוב טווח מרבי של המטוס, כל טייס יקבל תחילה את 4X-EKA בחינם, לעומת זאת חשבנו על טובת הטייסים והחלטנו להשאיר לכם את האפשרות לבחור כל מטוס שתרצו (כמובן בהתאם לדרגות) במערכת "QUICK FLIGHT BOOKING" החיסרון שבמערכת זו לא תקבלו נקודות וירטואליים על טיסות. המטרה - הטייסים יטוסו מהשאיפה להתקדם בחברה ולרכוש את המטוסים אחד לאחר השני. בברכה, עומר כהן - סגן מנהל אלעל וירטואל רעיון מגניב מאוד ! אהבתייייייייייי טיסות נעימות לכולם
Omer Cohen פורסם דצמבר 19, 2018 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2018 ערב טוב חברי חטיבה יקרים, קראתי את כל התגובות שלכם למרות שאני עדיין לא מסכים עם הטענות שלכם החלטתי לבוא לקראת הטייסים ומעכשיו כל טייס (חדש או וותיק) יקבל 5 מטוסים (בנוסף ל 4X-EKA) בחינם! אל תדאגו כל מי שכבר הספיק לקנות מטוסים עדיין תהיה לכם אפשרות לבחור 5 מטוסים נוספים בחינם. בנוסף לזה ארצה לחדד מספר דברים, אחזור ואומר כל השינויים האלה הם בשבילכם ונכון אולי במציאות טייסים של אלעל לא קונים מטוסים אבל במציאות הם גם לא מתחברים לאתר אלעל וירטואל ועושים בוק לטיסה, בסופו של דבר אני רוצה לתת לכם הטייסים את הסיבה לטוס ולהתקדם בחברה ולא סתם לטוס ולצבור שעות ללא משמעות. אלו הדרכים לצבירת vPoints (נקודות וירטואליים) בחברה: ביצוע טיסות על-ידי מערכת Flight Booking. טייס החודש מקבל 5000 נקודות . אירוע תלת-חודשי בסגנון מסע (ROAD TO) תקבלו 5000 נקודות עם סיום האירוע - בקרוב קבלת לו"ז טיסה שבועי | עם סיום לוז מלא תקבלו 8000 (לא סופי) נקודות - בקרוב
Eyal Rokach פורסם דצמבר 20, 2018 דיווח פורסם דצמבר 20, 2018 21 hours ago, Omer Cohen said: ערב טוב חברי חטיבה יקרים, קראתי את כל התגובות שלכם למרות שאני עדיין לא מסכים עם הטענות שלכם החלטתי לבוא לקראת הטייסים ומעכשיו כל טייס (חדש או וותיק) יקבל 5 מטוסים (בנוסף ל 4X-EKA) בחינם! אל תדאגו כל מי שכבר הספיק לקנות מטוסים עדיין תהיה לכם אפשרות לבחור 5 מטוסים נוספים בחינם. בנוסף לזה ארצה לחדד מספר דברים, אחזור ואומר כל השינויים האלה הם בשבילכם ונכון אולי במציאות טייסים של אלעל לא קונים מטוסים אבל במציאות הם גם לא מתחברים לאתר אלעל וירטואל ועושים בוק לטיסה, בסופו של דבר אני רוצה לתת לכם הטייסים את הסיבה לטוס ולהתקדם בחברה ולא סתם לטוס ולצבור שעות ללא משמעות. אלו הדרכים לצבירת vPoints (נקודות וירטואליים) בחברה: ביצוע טיסות על-ידי מערכת Flight Booking. טייס החודש מקבל 5000 נקודות . אירוע תלת-חודשי בסגנון מסע (ROAD TO) תקבלו 5000 נקודות עם סיום האירוע - בקרוב קבלת לו"ז טיסה שבועי | עם סיום לוז מלא תקבלו 8000 (לא סופי) נקודות - בקרוב אני חושב שפשוט צריך להבין שזה שינוי קונספט. החברה הפכה מחברה רגילה לחברה שהיא כמו משחק של מעבר שלבים והתקדמות. במקום לקבל ישירות הטייסים יצטרכו "לעבור משימות" ואז לקבל את הפרס שהוא בעצם המטוסים. מנקודת מבטי- פחות אהבתי, אבל יכול להיות שעפ השינוי ואחרי כמה טיסות אתחבר יותר.