Eyal Rokach פורסם פברואר 13, 2019 דיווח פורסם פברואר 13, 2019 חברים יקרים היום, אני חוגג שנה ראשונה שלי בחטיבת ואטיל. החטיבה שהיא כמו משפחה, עוטפת דואגת ותומכת מהרגע שנכנסתי לכאן ועד היום ואני בטוח שאני אמשיך להינות בה עוד שנים רבות. נכנסתי לחטיבה במקרה, התחביב עניין אותי ביום בהיר אחד והופתעתי לגלות שיש כזה דבר. בהתחלה לא הבנתי כל כך מה זה ואטיל או ואטסים ולמה זה בעצם קיים. ביום שישי אחד אחרי שיחות עם דולב בפייסבוק, החלטתי להכנס לטימספיק. קצת מבוייש נכנסתי וציפיתי שאני חדש ושלא כל כך יכירו אותי בהתחלה וזה בסדר, אבל אני זוכר שבשנייה שנכנסתי מיד קיבלו אותי, שאלו אותי שאלות והכניסו לי את התחביב האהוב הזה כמה שאפשר! אחרי תקופה מסויימת בחטיבה החלטתי לנסות ולהעניק את האהבה והעזרה שאני קיבלתי גם לחברי חטיבה חדשים באופן מסודר ויעיל. הקמנו ביחד עם הצוות הנהדר שהיה, (חלקו עזב עקב סיבות שונות, אבל אנחנו בתהליך של התחדשות בצוות וצפויות הפתעות) הקמנו את צוות התמיכה והקליטה של חטיבת ואטיל! קיבלו בכל יום המון בקשות וקלטנו מעל 20 טייסים חדשים לחטיבת ואטיל בתקופה של שלושה חודשים. הצטרפתי גם לצוות אירועים והצוות המדהים בראשותו של אור בלישה מצליח כל פעם ללמד אותי עוד קצת על שיווק ואפשר רק לראות את הגידול בתנועות הבינלאומיות שטסות לישראל. עכשיו אני משתדל להקדיש מזמני ללמידה לפיתוח הסימולטור, ומשתדל לפתח ולהכניס את ישראל ואת החטיבה המדהימה הזו כמה שיותר למפה. אז רק רציתי להגיד תודה לכל האנשים המדהימים שיש כאן, שהם חברים מדהימים ומאחל שימשיכו להיות כאלו לעוד הרבה שנים של התחביב המדהים הזה! תודה לכולכם! Yoram Benary, Emri Bachar, Eytan Ofir וגם 1 אחר הגיבו לזה 4