downloader פורסם אוקטובר 30, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 הייתי רוצה המלצה על סקאנר זול שיהיה אפשר לקלות כמה שיותר דברים מאזור ראשון. אם אפשר לפרט דגם וחברה והכל ואולי גם אפשרויות מאיפה לקנות. תודה רבה מראש
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 30, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 הייתי רוצה המלצה על סקאנר זול שיהיה אפשר לקלות כמה שיותר דברים מאזור ראשון. אם אפשר לפרט דגם וחברה והכל ואולי גם אפשרויות מאיפה לקנות. תודה רבה מראש דבר ראשון לקלוט ולא לקלות :wink: דבר שני תעשה חיפוש יש הרבה דיונים על סקאנרים והמלצות. אחד מהסקאנרים הנפוצים הוא של EBay.
downloader פורסם אוקטובר 30, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 סקאנר של Ebay? היא מייצרת סקאנרים?
yaniv פורסם אוקטובר 30, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2004 מומלץ: MayCom ar-108. לי ולעוד כמה חברים כאן יש אותו. מחיר נע בסביבות ה-500 ש"ח. מאיזור ראשון אני מאמין שתקלוט הרבה מאוד, במיוחד אם אתה במקום גבוה. אני מאשקלון קולט את התנועה בחצרים כולל מגדל, את חגב, פיקוח דרום, ומטוסים בגישה לב"ג (בימים טובים). (וגם מוניות ומשאיות מירושליים, עזה, אשדוד וכו' וגם רדיו חובבים וספינות ואת ערוץ 1). ניתן להשיג בEBAY. יש כמה סקאנרים זולים מאוד שחסרים פונקציות חשובות כמו SQUELCH (אם כתבתי את זה נכון), ואז אתה שומע כל הזמן רעש סטאטי מעצבן. בנוסף - קיימים גם מכשירי רדיו לא סורקים שנדרשים לכיוון ביד בדיוק כמו טרנזיסטור. מחירם זול ביותר (בערך 100 ש"ח או פחות) אך לא מומלצים. המאמץ שווה - בהצלחה. יניב.
Yoav פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 האם אני יכול להשתמש במכשיר קשר של חובבי רדיו בתור סקאנר?