עבור לתוכן
Dolev Ravid

כמה תובנות מכנס סניורים

Recommended Posts

פורסם

ביום חמישי שעבר ערכנו כנס סניורים.
מטרת העל של הכנס הזה הייתה להחזיר חברי חטיבה מהעבר לשורותינו.
לחברים אלו ניסיון רב הן בעולמות הטיסה והן בעולמות הפיקוח.
חלקם אף נושאים משרות הקשורות בתחום או מחזיקים ברשיונות טיסה פרטים.
כשנכנסתי לתפקיד שמתי לעצמי למטרה להגדיל את מצבת כח האדם הפעיל בחטיבה ונכון לרגע כתיבת שורות אלו אנחנו עומדים על למעלה מ-450 חברי חטיבה פעילים!
השילוב של חברים ותיקים לתוכנו הוא חשוב ויכול להפרות את החטיבה בידע רב וברמה מקצועית גבוה (מבלי לגרוע חלילה מהידע או הרמה הנוכחית, שהיא מהטובות ברשת הטיסה).

————————

פגשתי בכנס את דוד רוזנפלד, האיש מאחורי הסינרי של בן גוריון ל-FSX.
כפי שוודאי ידוע לכם בימים אלה דוד בונה סינרי חדש שיתאים ל-P3D, הסינרי החדש אמור להיות נדיר ביופיו והוא יכלול את הטכנולוגיה האחרונה בעולם הפריפר (PBR, Dynamic Lights ועוד).
מהקצת שיצא לי להכיר את דוד , פגשתי באדם אכפתי שמאוד אוהב את הקהילה שלנו 
דוד עובד היום על הסינרי בכל הכח על מנת לשחרר אותו כמה שיותר מהר, הצעתי לדוד שנציג מהקהילה שלנו שיש לו זיקה לתחום בניית הסינרים יתנדב לסייע לו ללא כל תמורה , על מנת לרכוש מדוד את הידע הרב שצבר ובכך הלכה למעשה ילמד אותו אדם לפתח סינרים מקצועיים (ומי יודע, אולי יבנה לנו את נתב״ג 2025).
בימים הקרובים אני אשקול מי הכי מתאים למשימה זו ואפנה לאותו אדם -מי מכם שיש לו זיקה ף מעט ידע ורוצה להכנס לזה מוזמן לפנות אלי. 

——————————-

פקחים מהעבר- שמחתי לראות במהלך הכנס נכונות של פקחי עבר להצטרף ולפקח באירועים חטיבתיים. 
הדבר יכול להוות מכפיל כח משמעותי עבורנו.

—————————

נכון לעשות אירוע נוסף כזה. יש רצון לכולם להיפגש ולהעביר חוויות מהעבר.

—————————

אני רוצה להודות לראובן , לדוד , ליורם , לאייל ולכל העוסקים במלאכה. רק בזכותכם האירוע הזה יצא לפועל!

תודה רבה 3>  

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in



התחברות לאתר


×
×
  • יצירת חדש...