עבור לתוכן
Eyal Rokach

צוות התמיכה- הקדנציה הנוכחית וחידושים

Recommended Posts

פורסם

צהרים טובים לכל אנשי חטיבת VATIL,

עם כניסתו לתפקיד של אור בכתארי להנהלת החטיבה, ותחילת הקדנציה, שופר צוות התמיכה ונבנה מערך להמשך פעילות הצוות,

במסגרת המערך, נוצרו מספר חידושים על מנת להקל על חברי חטיבה חדשים ובוא בזמן גם לחברי חטיבה ותיקים בהתקנות ובהתמצאות בסימולטור.

הצוות הוא אינו צוות תמיכה בלבד, הצוות נוצר על מנת לתת מענה לחברי חטיבה חדשים וותיקים, ולקלוט את חברי החטיבה החדשים ולשלבם בחטיבה בקלות.

אני שמח להמשיך לנהל את הצוות גם בקדנציה הנוכחית, ומודה לאור בכתארי, איתי גרוס וכל השותפים בהעלאת הרעיונות לקידום הצוות.

להלן החידושים ופירוט קצר עליהם:

מערכת הHelpDesk: מערכת חדשה-ישנה שפעלה עוד לפני תחילת הקדנציה, לאחרונה התווספו למערכת פונקציות נוספות, היא נוספה למסך הבית באתר ואטיל על מנת להקל על הכניסה אליה, 

והוכנסה כניסה למערכת באמצעות VATSIM SSO.

במידה ויש לכם תקלה, פידבק, פנייה להנהלה- זה המקום שלכם.

לכניסה למערכת הHelpDesk לחצו כאן

ערוץ היוטיוב של VATIL:

ערוץ היוטיוב החטיבתי, שפעילותו הופסקה לפני כמה שנים, חזר לעבוד והועלו אליו סרטונים חדשים וקצרים, המחולקים לקטגוריות ובהם הסבר להתקנת תוספים שונים, הערוץ יתעדכן כל הזמן, בהתאם לבקשותיכם ובהתאם לתוספים שונים שיצאו,

כבר בימים הקרובים צפויים לעלות סרטונים נוספים שיעזרו בין אם לחדשים בחיבור לTS וברישום לVATSIM, ובין אם לותיקים בהתקנת גרסאות חדשות לסינרים של הארץ, מטוסים כמו ZIBO ועוד.

לכניסה לערוץ היוטיוב החטיבתי, לחצו כאן

מדריך לטייס המתחיל:

המדריך לטייס המתחיל נועד על מנת לעזור ולהקל בהצטרפות לתחביב הטיסה הוירטואלית, במדריך תוכלו למצוא מא' עד ת' את כל מה שתצטרכו לעשות על מנת להגיע לסימולטור שמיש והתחברות לרשת ואטסים.

להורדת המדריך: https://drive.google.com/file/d/1AdCY5gEdcNfIlvawWrxgykzf8XKzm07g/view?usp=sharing

מספר Whatsapp לשאלות כלליות:

חידוש נוסף הוא מספר ווצאפ לשאלות כלליות, שאינן מופיעות במדריכים או אינם סובלים דיחוי לשליחה במערכת ההלפ דסק (בה תקבלו מענה בתוך 24 שעות)

שימו לב, המספר הוא לווצאפ בלבד ואין להתקשר או להפנות אליו שיחות, אדם שינסה להתקשר או להפריע לתקינות המספר יורחק מהמספר ולא יוכל לפנות דרכו לצוות.

לשליחת הודעה לווצאפ התמיכה: https://wa.me/972557040597?text=היי צוות התמיכה! אשמח לעזרה! (:

חברים יקרים, לכל שאלה נוספת, מוזמנים לתפוס אותי או את חברי הצוות בשרת הטימספיק, תוכלו למצוא אותנו לפי הצירוף - VATIL Support ליד השם.

כיום הצוות מונה כ5 תומכים, כולל אותי וישמח לעזור לכם בכל שאלה.

שיהיה לכולנו בהצלחה המשך יום טוב, וקיץ שמח! 🌞

פורסם

עבודה מ-ב-ו-ר-כ-ת!
כל הכבוד על הרמת הפרויקט אייל.

שכוייח!

ממה שראיתי בסרטונים ביוטיוב, נראה שאתם מתחילים לכסות יריעה מאוד רחבה של נושאים - עבודה מעולה וחשובה ביותר.
מציע לכם:

א. לארגן אשכול שמרכז את כל הסרטונים הללו לפי סדר מסוים (כרונולוגי / התקנות שצריכות להיות לפני התקנות אחרות), אשכול מתעדכן כדי שישמש את החבר'ה שרוצים להיכנס לעניינים ולא יודעים ממה להתחיל.
ב. וודאו שהסרטונים באמת מציגים באופן מלא את ההתקנות של כל מני דברים, ב-vPilot למשל אני חושב שיש צורך לבחור לפעמים תיקייה של הסימולטור בהרצה ראשונה ובסרטון לא מראים כיצד (אבל ייתכן ואני טועה, איני משתמש P3D או FSX). בנוסף, בסרטונים של התקנת סינרים מציע להראות איך מוסיפים סינרי לתוך הסימולטור ואת ההעתקה לתיקיות הרלוונטיות (יש כאלו שבהם אין את זה).

ג. בקישור ל"מדריך לטייס המתחיל" - קופצת הודעת השגיאה:

image.png.3eb4069ab249f51b2fbec8b76c55cb1d.png

שוב, עבודה מדהימה ומאחל שתמשיכו לעמול במלאכה ולהגדיל גם את צוות התמיכה!

פורסם
43 minutes ago, Dan Heinrich said:

עבודה מ-ב-ו-ר-כ-ת!
כל הכבוד על הרמת הפרויקט אייל.

שכוייח!

ממה שראיתי בסרטונים ביוטיוב, נראה שאתם מתחילים לכסות יריעה מאוד רחבה של נושאים - עבודה מעולה וחשובה ביותר.
מציע לכם:

א. לארגן אשכול שמרכז את כל הסרטונים הללו לפי סדר מסוים (כרונולוגי / התקנות שצריכות להיות לפני התקנות אחרות), אשכול מתעדכן כדי שישמש את החבר'ה שרוצים להיכנס לעניינים ולא יודעים ממה להתחיל.
ב. וודאו שהסרטונים באמת מציגים באופן מלא את ההתקנות של כל מני דברים, ב-vPilot למשל אני חושב שיש צורך לבחור לפעמים תיקייה של הסימולטור בהרצה ראשונה ובסרטון לא מראים כיצד (אבל ייתכן ואני טועה, איני משתמש P3D או FSX). בנוסף, בסרטונים של התקנת סינרים מציע להראות איך מוסיפים סינרי לתוך הסימולטור ואת ההעתקה לתיקיות הרלוונטיות (יש כאלו שבהם אין את זה).

ג. בקישור ל"מדריך לטייס המתחיל" - קופצת הודעת השגיאה:

image.png.3eb4069ab249f51b2fbec8b76c55cb1d.png

שוב, עבודה מדהימה ומאחל שתמשיכו לעמול במלאכה ולהגדיל גם את צוות התמיכה!

תודה רבה דן!

לגבי הסרטונים- אני עובד כרגע על לסדר את הסרטונים לפי סימולטורים, תוך יום יומיים הכל יסודר בצורה נוחה יותר.

לגבי הVPILOT, בדקתי בשנית, לפי מה שאני רואה אין בעיה, לגבי ההתקנה של הסינרים- בימים הקרובים יצא סרטון נוסף עם עוד התקנות לארץ ושם גם יראו בדיוק איך מוסיפים לסימולטור.

לגבי המדריך, הקישור עודכן ותוקן 🙂

פורסם

עבודה מבורכת!
אגב אני חושב שכדאי להתחיל וליצור סרטונים וקבצי הדרכה על swift - התוכנה החדשה להתחברות לרשת.
היא לאט לאט תופסת נפח רב יותר אצל משתמשי P3D וגם אצל משתמשי xplane.

מיותר לציין שהתוכנה הזאת הוגדרה בתור הקליינט של העתיד של וואטסים.

פורסם
11 hours ago, Dolev Ravid said:

עבודה מבורכת!
אגב אני חושב שכדאי להתחיל וליצור סרטונים וקבצי הדרכה על swift - התוכנה החדשה להתחברות לרשת.
היא לאט לאט תופסת נפח רב יותר אצל משתמשי P3D וגם אצל משתמשי xplane.

מיותר לציין שהתוכנה הזאת הוגדרה בתור הקליינט של העתיד של וואטסים.

היי דולב!

תודה, הסרטון על סוויפט כרגע בפינישים אחרונים ויעלה בימים הקרובים 🙂

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...