Eyal Rokach פורסם ספטמבר 8, 2019 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2019 צהרים טובים לכולם! 🙂 עם כניסתו של אור בכתארי לתפקיד מנהל החטיבה, החלטנו אני ואור שיש לבנות מערך שלם ומפורט, שיעזור לטייסים החדשים להכנס לתחביב, ולותיקים לחזור לתחביב או לטפל בתקלות טכניות והתקנות. כחלק מהמערך, נכתב המדריך לטייס המתחיל והחלו לעלות לערוץ היוטיוב מספר סרטוני הדרכה, כמו כן פתחנו את מערכת הHelpDesk, דרכה ניתן לפנות בבקשת תמיכה או לפנות להנהלת החטיבה, ולקבל מענה מהיר ישירות למייל שלכם. אחד מהרעיונות המרכזיים היה בניית אתר, שירכז לפי סימולטורים מדריכים מא' - התקנת הסימולטור וקינפוג שלו ועד ת' - סימולטור מלא עם התוספים המוכרים והדרושים. כמו כן נוסף גם מערך לטייס המתחיל, המסביר באופן מעמיק על החטיבה, הסימולטורים והתוספים המומלצים - כולל הסברים בכתב. המערך חולק כפיילוט בכנס הסניורים האחרון לחברי החטיבה הותיקים. והיום, כמה חודשים לאחר התחלת הפרוייקט, אני שמח להכריז על פתיחת האתר שלנו באופן רשמי! הדברים שהתווספו לאתר - דף בית דינאמי ונגיש פירוט סינרים לישראל ולרוב שדות התעופה בארץ. התאמת האתר לטלפון סלולרי סרטוני תמיכה מא' ועד ת' פנייה נגישה לחברי הצוות מערכים המסבירים על הסימולטורים והחטיבה לחצו כאן כדי להכנס לאתר. ביומיים הקרובים יעלו 2 סרטונים נוספים ובכך נסיים את העלאת הסרטונים מא' ועד ת'. להלן כמה תמונות מהאתר: בהזדמנות זו, אני רוצה גם להודות לאור בלישה, על העזרה בבניית האתר ולצוות המצויין שלי על הסרטונים הנהדרים! Yuval Levi הגיבו לזה 1