Shtoza פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 שלום ואחה"צ טובים. יש ברשותי היידע של טיסות VFR בארץ ואני מעוניין, גם אם לא בשלב זה, להתקדם לתחום שיותר מעניין אותתי והוא טיסת IFR. לכן, אני אשמח לקבל דרך מומלצת ללמוד טיסת IFR, עדיף לא ממדריכים כי אחרי שאני קורא מדריך לפעמים יש לי הרבה שאלות ואין את מי לשאול... VFS לא פרקטי בגלל שעות הלימוד, זה לא הולך להשתנות בגלל בנאדם אחד שלא יכול ואני גם לא מצפה שישנו את הנוהלים שם. אז אם יש לכם איזה דרך מומלצת אני אשמח לשמוע את דעתכם. תוד רבה עמית
OmriSoudry פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 שלום, אתה יכול למצוא באתר של ישראל אירליינס מדריכים לטיסות ראיה, באתר של אלעל וירטואל אני חושב שבקרוב יהיה גם כן (אולי עכשיו כבר יש אני לא בטוח) ובאתר של "עיט תעופה" בקרוב יהיו מדריכים לטיסות מכשירים (במטוסים קלים...). את כתובות 3 החברות הוירטואליות אפשר למצוא באתר VATIL בעמוד VA.
ben-el פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 גם אני צריך את אותו הדבר רק לגבי vfr שוב אותו נימוק לגבי vfs
Or Netzer פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 שלום ואחה"צ טובים.יש ברשותי היידע של טיסות VFR בארץ ואני מעוניין, גם אם לא בשלב זה, להתקדם לתחום שיותר מעניין אותתי והוא טיסת IFR. לכן, אני אשמח לקבל דרך מומלצת ללמוד טיסת IFR, עדיף לא ממדריכים כי אחרי שאני קורא מדריך לפעמים יש לי הרבה שאלות ואין את מי לשאול... VFS לא פרקטי בגלל שעות הלימוד, זה לא הולך להשתנות בגלל בנאדם אחד שלא יכול ואני גם לא מצפה שישנו את הנוהלים שם. אז אם יש לכם איזה דרך מומלצת אני אשמח לשמוע את דעתכם. תוד רבה עמית צור קשר במסנג'ר שלי תלמד ממדריכים (רק אם תלמד ממדריכים), אני יענה לך על שאלות. ובאמת שאני רוצה לעזור אבל אם אתה לא קורא ומתאמץ אז אל תצפה שאני יעזור לך ויתאמץ... יום טוב אחי להשמע
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 לגבי VFS .... לא יודע, אבל שמעתם על האפשרות בVFS שאם מתארגנת קבוצה של 3 אנשים ומעלה אנו מלמדים אותם בשעות שהם רוצים? אנחנו מלמדים ב 20:00 כי רוב האנשים יכולים בשעה הזאת. וכמו שאמרתם בגלל בנאדם אחד אנחנו לא יכולים לשנות את השעה של כולם. וגם ככה אנחנו משקיעים עשרות שעות בשבוע על הדרכות ...ככה שמי שמעלה רעיונות של שיעורים פרטיים-בלתי אפשרי. (פעם הבאה אני ממליץ לפחות לגבי VFS. לבדוק ואז לדבר) ובVFS יש הרבה מאוד מדריכים על IFR. אני בטוח שתדעו איך למצא את זה. ושיהיה בהצלחה.
Shtoza פורסם אוקטובר 31, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 אור, אוקיי קיבלתי. אם אני ייצטרף עזרה אני ייצור איתך קשר במסנג'ר אלירן, סבבה אני יברר אם יש עוד אנשים שמוכנים ללמוד בשעות שיותר נוחות לנו ברגע שייפתח קורס IFR תודה רבה על העזרה ואני יבדוק גם את המדריכים בעיט תעופה, המקום היחיד שלא הסתכלתי עוד...
Yoav פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 לגבי VFS ....לא יודע, אבל שמעתם על האפשרות בVFS שאם מתארגנת קבוצה של 3 אנשים ומעלה אנו מלמדים אותם בשעות שהם רוצים? אנחנו מלמדים ב 20:00 כי רוב האנשים יכולים בשעה הזאת. וכמו שאמרתם בגלל בנאדם אחד אנחנו לא יכולים לשנות את השעה של כולם. וגם ככה אנחנו משקיעים עשרות שעות בשבוע על הדרכות ...ככה שמי שמעלה רעיונות של שיעורים פרטיים-בלתי אפשרי. (פעם הבאה אני ממליץ לפחות לגבי VFS. לבדוק ואז לדבר) ובVFS יש הרבה מאוד מדריכים על IFR. אני בטוח שתדעו איך למצא את זה. ושיהיה בהצלחה. האם קורס הIFR נפתח?
×�פיק פורסם אוקטובר 31, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2004 גם אני צריך את אותו הדבר רק לגבי vfr שוב אותו נימוק לגבי vfs שלום לך איש. אתה מוזמן ליצור איתי קשר במסנג'ר או באיי סי קיו (הפרטים שלי מופיעים למטה) או להכנס לאתר של "עיט תעופה" www.ait-air.co.nr או בקישור ישיר לעמוד המדריכים: http://www.websamba.com/aitair/guides.html בכל מקרה אני מזמין אותך ליצור איתי קשר אישית.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 עמית שלום ניתן גם ללמוד מדיונים בפורום...שווה לנבור בהיסטוריה שלו ( רק לא להעלות הודעות ישנות) יש בו המון דיונים שונים גם על IFR...ואם אתה אומר שאתה קורא מדריך ויש לך שאלות? אז בו ושאל בפורום בנושא המתאים, רק שוב שווה לבדוק אם לא שאלו לפניך. סוף שבוע טוב נ.ב למה סמל של 69? אם אתה ב 101
Ariel פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 בצחוק כמובן, רוצה ללמוד IFR ? אני אסיסטנט ב VFS, יענו "עוזר מדריך", דבר עם אילן ואלירן והם יפעילו אותי. אריאל
DanPadnos פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 נ.ב למה סמל של 69? אם אתה ב 101 הכופר הקטן תמיד רצה להטיס רעם :twisted: ספיטפייר לנצח, הה עמית? :wink:
Ilan Cohen פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 בצחוק כמובן,רוצה ללמוד IFR ? אני אסיסטנט ב VFS, יענו "עוזר מדריך", דבר עם אילן ואלירן והם יפעילו אותי. אריאל נשמח אם תוכל לעזור לאלה שרוצים ללמוד IFR אני כבר יטפל בעניין תודה.
Moshe Bensal פורסם נובמבר 5, 2004 דיווח פורסם נובמבר 5, 2004 אני גם בין אלה שמעונינים ללמוד IFR, אשמח אם סוף סוף יפתח הקורס ב-VFS, או לפחות דרכך אריאל, אם אפשר. הפרטים שלי בחתימה, בתודה מראש.
Avi Dudai פורסם נובמבר 5, 2004 דיווח פורסם נובמבר 5, 2004 שלום ואחה"צ טובים.יש ברשותי היידע של טיסות VFR בארץ ואני מעוניין, גם אם לא בשלב זה, להתקדם לתחום שיותר מעניין אותתי והוא טיסת IFR. לכן, אני אשמח לקבל דרך מומלצת ללמוד טיסת IFR, עדיף לא ממדריכים כי אחרי שאני קורא מדריך לפעמים יש לי הרבה שאלות ואין את מי לשאול... VFS לא פרקטי בגלל שעות הלימוד, זה לא הולך להשתנות בגלל בנאדם אחד שלא יכול ואני גם לא מצפה שישנו את הנוהלים שם. אז אם יש לכם איזה דרך מומלצת אני אשמח לשמוע את דעתכם. תוד רבה עמית אוסיף גם כי בנוסף לכל מה שכתבו לך יש מדריך (מעשי גם) ב fs2004 Flight Instructor ונותנים גם שם שעורים מאוד מעניינים שעוזרים למתחילים. ככה אני התחלתי לפני שנים. קח שם שעורים החל למתחילים טיסים פרטיים ועד לטייסים מסחריים. אם תעבור את כל השעורים אפילו תקבל תעודת הסמכה. בהצלחה הדרך ארוכה ורבה. לא לומדים את הנושא ביום אחד ואולי גם לא בשנה אחת.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 5, 2004 דיווח פורסם נובמבר 5, 2004 אוסיף גם כי בנוסף לכל מה שכתבו לך יש מדריך (מעשי גם) ב fs2004 Flight Instructor ונותנים גם שם שעורים מאוד מעניינים שעוזרים למתחילים. ככה אני התחלתי לפני שנים. קח שם שעורים החל למתחילים טיסים פרטיים ועד לטייסים מסחריים. אם תעבור את כל השעורים אפילו תקבל תעודת הסמכה. בהצלחה הדרך ארוכה ורבה. לא לומדים את הנושא ביום אחד ואולי גם לא בשנה אחת. ממליץ בחום, ללמוד גם דרך הרשיונות של FS9, ואמר יפה אבי "לא לומדים את הנושא ביום אחד ואולי גם לא בשנה אחת" סוף שבוע טוב