Or Netzer פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 היה מדהים אנשים! פשוט כיף אדיר.. למרות שהתברברתי קצת בשגב .. לא מצאתי. .בסוף ביקשתי עזרה מפלוטו (אנטולי) שאמר שאני בכיוון ולהמשיך ואני ימצא :wink:
oz פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 ורק לי נדפקו גם הAVC וגם הרוגר ולא יכולתי להחליף ערוצים ותחנות... איזה באסה...
Itay Zecharia פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 היה אירוע מהנה מאוד. אני הייתי במגדל חיפה. הטייסים החדשים היו טובים מאוד, כמו כן גם הוותיקים יותר. היה כיף לפקח עליכם. מקווה שגם אתם נהניתם לעבור / לנחות בחיפה. להשמע עד הפעם הבאה- זכריה איתי. שבוע טוב!
Ilan Cohen פורסם נובמבר 6, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 שלום לכולם. הארוע היום היה אחלה ארוע למרות שהSERVINFO לא עבד לא ראיתם איזו כמות של טייסים היתה בארוע. אני רוצה להודות לכל הטייסים על השתתפותכם בארוע. וכמו כן לכל הפקחים הניפלאים על העבודה הנהדרת והמיקצועית. וכל שאר האנשים שלקחו חלק באירגון תודה לכולם ולהתראות בארוע הבא של VFS . התמונות בקרוב.
maverick76 פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 שלום לכולם! א. אני הייתי 4X-VFI ב. תודה רבה לכל צוות VFS, היה אחלה אירוע =D> ג. תודה רבה לכל הפקחים, פיקוח נהדר =D> ד. מחזור 2 של VFS המון בהצלחה בהמשך :drinking: שיהיה לכולם שבוע טוב!!!
Meitar Lugasi פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 אירוע מדהיםם אני הייתי ממחניים להרצליה דרך בת גלים פיקוח מעולה לכל אורך הדרך כל הכבוד ושירבו אירועים כאלה!
Itai Ganor פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 תודה לכל הפקחים על למי שפיקח באירוע אני לא עשיתי כמו הטייסים בVFS עשיתי 2 טיסות אחת מבן גוריון לחיפה בגבוה עם ארקיע דאש 7 ואחרי הנחיתה בחיפה. המראתי מחיפה להרצליה בגבוה עם 4X-CHA בגובה ל NAT וVFR לבצרה. היה ממש כיף תודה לארז , אוהד , אנטולי , איציק , אמיר , איתי ומצטער כל מי ששחכתי.
Nimrod פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 היה ממש כיף למרות שהגעתי קצת מאוחר (ראש פינה כבר סגר) גם היו קצת בעיות עם סקווקבוקס מעל NAT בכל זאת היה ממש כיף תודה לכל הפקחים. IAF842
Eliran-VFS1 פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 שלום לכולם. הארוע היום היה אחלה מעולה ! עוד לפני שעה 7 התחברו רוב הטיסים. לא שמעתי על בעיות ביטיחות באירוע. נראה שמאירוע לאירוע הטיסים משתפרים והאירועים עוברים חלק יותר! אני רוצה להודות לכל הטייסים ולחניכים של VFSעל השתתפותכם בארוע. ובמיוחד לצוות עצמו שבזכותם אנחנו מלמדים חניכים ועושים אירועים כאלה. וכמו כן לכל הפקחים הניפלאים על העבודה הנהדרת והמיקצועית. ובמיוחד לאיציק שאירגן איתי אתמול את כול הפרטים של האירוע ,ולאמיר שאירגן את כול נושא הפיקוח באירוע הזה. וכל שאר האנשים שלקחו חלק באירגון תודה לכולם ולהתראות בארוע הבא של VFS . התמונות בקישור הבא! תהנו ותודה שטסתם VFS. http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=5120
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 היה אחלה אירוע, הייתי 4X-YAH טסתי רק מראש פינה לחיפה אבל עדיין הרגשתי את המסה של הטייסים את הלחץ בראש פינה וכו... בלי הסרב אינפו אבל בכל זאת הרגישו שהיו באמת הרבה אנשים. תודה לאיתי על חיפה שעשיתי אצלך טעות קטנטונת אבל לא ממש מזיקה לאנטולי על פלוטו היה מהנה לשמוע אותך פעם ראשונה. ובראש פינה לאוהד. להשימע באירוע הבא של VFS
Izik Bakshi פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 שלום חברים יקרים היה אירוע מצויין, כל הכבוד לאלירן, אילן וכל צוות VFS על אירגון מעולה, בהחלט נהנתי לעבוד איתכם כמו תמיד. תודה לכל צוות הפקחים, כל הכבוד לאוהד על ניהול מצויין של ראש פינה. ותודה לצוות VFS על העבודה שהם עושים ביום יום עם טייסים חדשים, בעיני זו עבודת קודש, ואני מצדיע על כך =D> . שבוע טוב לכולם.
talkaplan פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 אוף איזה באסה בידיוק סיימתי לפרמט את המחשב שלי שזה יתחיל ולא הספקתי להתקין הכל........ :cry:
hagay פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 גם אני נהנתי מאוד מהערב, למעט שלקראת תל יונה איבדתי קשר ונאלצתי להתנתק.
Kobi David פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 כל הכבוד ל VFS! שיחקתם אותה. אומנם לא הייתי מתחילתו של האירוע, אבל הצטרפתי כצופה מאוחר יותר ונהנתי לראות את כמות התנועה והפיקוח, אין לי בכלל ספק שאם הסרב היה עובד, היינו זוכים למנה גדושה של טיסות זרות. תמשיכו כך. דבר אחד קצת הפריע לי - כמות ה OBS שהיו, תוך כדי האירוע קיבלתי עקיצה מסופרוויזר. נאלצתי לעבור אחד אחד ולבקש שיתנתקו. אילן ואמיר פירסמו בזמנו על האיסור, וגם עם מתחברים אז פחות מחצי שעה, אלא עם כן בהדרכה מסודרת, מה שלא קרה באירוע הזה מלבד מקרה בודד, קחו לתשומת ליבכם.
DanPadnos פורסם נובמבר 7, 2004 דיווח פורסם נובמבר 7, 2004 אירוע מדהים ללא ספק! אפילו 20 דקות לאחר הקבוצה השניה של החניכים הייתה תנועה מדהימה בר"פ, תנועה שיצרו חברי החטיבה האחרים. מזמן לא ראיתי כל כך הרבה פעילות באוויר... חבל שהSI לא פעל, אולי היו מצטרפים אלינו כמה טייסים מחו"ל... לצערי לא הספקתי להשלים את מסלול ר"פ->הרצליה->חיפה, אבל המסלול להרצליה היה מאוד מהנה, ביחד עם דור ועמית. תודה לפקחים שהשתתפו באירוע וגילו מקצועיות וסבלנות ( ) למופת. תודה לVFS שדואגים שלא יהיה לנו משעמם, ארגנתם את האירוע הזה בצורה מעולה.