עבור לתוכן
Ron Peer

איך עדיף להוריד את fs2020

Recommended Posts

פורסם

הרוב דומה, Steam מעט איטי יותר בהפעלה (15 שניות לעומת דקה לפני שהחלון עולה, לפחות אצלי במחשב), אבל יש יתרון שקובץ הEXE נגיש בסטים ומאפשר גישה של תוכנות כדוגמת פרופיילרים לג'ויסטיק (למשל לצמצום טווח ג'ויסטיק)

פורסם

אני הורדתי ללא סטים, דרך החנות של מייקרוסופט.

בתחילה לא נתן לי להוריד כי הWINDOWS לא היה מעודכן, והייתה לי תקלה שלא ניתן היה לעדכן, לבסוף התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה.

מרגע שעבדתי על מערכת תקינה ומעודכנת, חוויה חלקה לחלוטין.

פורסם

ההבדל העיקרי בין סטים לחנות של מייקרוסופט הוא שהגישה לתיקיות  של הסימולטור טיפה יותר בעייתיות, יש חסימת הרשאות אבל אין שום בעיה לשנות הררשאות.

בזמן ההשקה היו דיווחים על יותר בעיות התקנה בגירסת הסטים.

לי לקח עם סיב אופטי דרך החנות של MS משהו כמו 45 דקות, העניין שזאת לא הורדה ישירה, אלה הורדת רכיב, פתיחת דחיסה והתקנה שלו ככה כמה פעמים טובות ככה שיש תלות במהירות האחסון במחשב שלך.

לדעתי מוצר של MS אין סיבה לא לקנות דרך MS סטים כבודם במקומם מונח.

פורסם
לפני ב-6.10.2020 בתוך 18:33 Elad Zeierman כתב:

ההבדל העיקרי בין סטים לחנות של מייקרוסופט הוא שהגישה לתיקיות  של הסימולטור טיפה יותר בעייתיות, יש חסימת הרשאות אבל אין שום בעיה לשנות הררשאות.

בזמן ההשקה היו דיווחים על יותר בעיות התקנה בגירסת הסטים.

לי לקח עם סיב אופטי דרך החנות של MS משהו כמו 45 דקות, העניין שזאת לא הורדה ישירה, אלה הורדת רכיב, פתיחת דחיסה והתקנה שלו ככה כמה פעמים טובות ככה שיש תלות במהירות האחסון במחשב שלך.

לדעתי מוצר של MS אין סיבה לא לקנות דרך MS סטים כבודם במקומם מונח.

היי,

מעניין מה שאתה אומר, אני בנתיים חיפשתי וקראתי בגוגל מתברר ששם טוענים בכמה מקומות על יותר בעיות ב STORE  ככה להבנתי לפחות.

מה לגבי ההרשאות וספריית התקנה איפה הבעיה בסטים או בחנות? קראתי נכון שהוא מחייב התקנה בכונן C?

פורסם

יש לי ניסיון עם שתי האופציות. אני כרגע עם הסטים ומאושר.

התיקיות של הסימולטור נגישות יותר וגם ככה רוב המשחקים שלי על הסטים. הסטים גם בכללי נוח יותר מהחנות של ווינדוס.

בכל אופן ההבדל לא כזה מהותי ובאמת שאין צורך להתלבט ימים ארוכים, תבחר את התוכנה שבאה לך יותר טוב בעיין ותלך איתה.

פורסם

ככלל אצבע , תמיד תוריד מפלטפורמת היצרן אם זה אפשרי (זה לא יחודי ל MSFS, זה בכללי)..... על מנת למנוע עיקובים של עדכונים בעתיד וחוסר תאימות, או אפילו חליליה הצד ג' , קרי steam (במקרה שלנו) יחליטו שלא תומכים ב MSFS בעתיד מסיבה כולשהי, פוליטית אפילו.

לגבי תיקייה , על תתקין על כונן C. תבנה תקייה יעודית , קרא לזה משהו כמו MSFS.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...