E.Z פורסם אוקטובר 30, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2003 היום בלילה אני קובי דוד (IAL2) ואיציק בקשי VATIL5 הולכים למסלול 12 לשבת קצת לצפות בערך מ 12 וחצי (בלילה) עד 2 וחצי מי שמעוניין להצטרף ולהפוך את המפגש למפגש חברתי של החטיבה בכיף ....לנו יש 2 מקומות וטווח האיסוף הוא מחולון וראשון לציון בלבד...מי שמעונין להצטרף בדרך זו או אחרת מוזמן ליצור איתי קשר דרך הפורום או המסנג'ר שלי................ סוף שבוע טוב לכלום.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 30, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2003 אין דבר יותר יפה מאשר לדבר על החטיבה ועל מטוסים ולראות 737 מעליך... לי פשוט לא מספיק F16 כל היום אני צריך את הסמים הכבדים......
Atar_Omri פורסם אוקטובר 30, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2003 תגיעו ב-12 ותוכלו לראות את 4X-ELA ממריא לתאילנד.
jambo7 פורסם אוקטובר 30, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2003 אני גר ועובד באור יהודה לפעמים אני מגיע עד לגדר של נתבג [ היום זה קצת קשה בגלל העבודות על פרוייקט נתבג 2000 אבל ניתן בכל זאת לעשות את רוב הדרך ברכב ואת השאר ברגל דבר המדהים זה לעמוד קרוב ל rwy 12 ולראות 747 או 707 בזמן נחיתה. בשל עוצמתם של מטוסים אלה, הם צריכים את מלוא אורך המסלול, ולכן בזמן הנחיתה הם נמוכים מאוד ולעמוד מתחתם זה מחזה שאני לא יכול לתאר אותו במילים מה שחסר לי זה לראות את a340 ואת הגללקסי בזמן נחיתה שאלה לטייסים העולם האמיתי האם העשבים שצומחים על אורות הגישה לנחיתה [פנסים שנמצאים מחוץ לגדר בן גוריון ] לא מפריעים לראות בלילה ומדוע לא מנקשים אותם כפי שזה נראה משם זה מסוכן .
אורח פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 אחד הדברים היפים זה להיות בממן כשנוחתים על 26 וגם כמובן על הקצה של 12. חוויה מתקנת ביותר זה F14 דופק 90 מעלות מעל הראש שלי, עם מבערים מלאים :shock: . משהו שלעולם לא אשכח. גם המראה של זוג F14 בבסיס בו שרתתי ולאחר מכן הבז שהם דפקו למגדל, חצי שעה אחרי שהם נעלמו, האנטנות עדיין רעדו :twisted:
yossilevy פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 שאלה לטייסים העולם האמיתי האם העשבים שצומחים על אורות הגישה לנחיתה [פנסים שנמצאים מחוץ לגדר בן גוריון ] לא מפריעים לראות בלילה ומדוע לא מנקשים אותם כפי שזה נראה משם זה מסוכן . העשבים שצומחים על אורות הגישה לנחיתה אינם מפריעים לטיסים האמיתיים
jambo7 פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 כפי שזה נראה זה לא מכובד כל מה שמחוץ לנתבג מזנח ומלוכלך