Daniel Baidan פורסם ינואר 30, 2021 דיווח פורסם ינואר 30, 2021 שלום, אני מתקשה להתקין את הצביעות מהאתר של ELAL וירטואל הורדתי את הקובץ חילצתי והכל טוב ויפה שאני מגיע ל OC2 ומנסה להתקין הוא לא נותן בטענה שהצביעות לא טובות אשמח לקבל עזרה בבקשה
Tomer Israel פורסם ינואר 30, 2021 דיווח פורסם ינואר 30, 2021 שלום רב לא הצלחתי להבין מה הכוונה שלך שהוא רושם שהצביעות לא טובות. אני מניח שאתה מדבר על הB737, חשוב לציין שהצביעות באתר מתאימות ל NGX ובמידה ואתה משתמש בNGXU הן אכן לא יעבדו. בכדי להוריד צביעות מתאימות ל B737 NGXU מוזמן להיכנס לכאן יום טוב
Daniel Baidan פורסם ינואר 30, 2021 מחבר דיווח פורסם ינואר 30, 2021 לפני 1 שעה Tomer Israel כתב: שלום רב לא הצלחתי להבין מה הכוונה שלך שהוא רושם שהצביעות לא טובות. אני מניח שאתה מדבר על הB737, חשוב לציין שהצביעות באתר מתאימות ל NGX ובמידה ואתה משתמש בNGXU הן אכן לא יעבדו. בכדי להוריד צביעות מתאימות ל B737 NGXU מוזמן להיכנס לכאן יום טוב מעולה , אני אכן משתמש בNGXU הורדתי משם וזה באמת הסתדר תודה!
Tomer Israel פורסם ינואר 30, 2021 דיווח פורסם ינואר 30, 2021 לפני 4 שעות Daniel Baidan כתב: מעולה , אני אכן משתמש בNGXU הורדתי משם וזה באמת הסתדר תודה! מצוין שבוע טוב