royisher פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 Hey guys, I'm at the new terminal, jeez this terminal is amazing, I'm waiting at the biz lounge, really really awesome !!!!! very nice, finally we have computers in the intl. lounge ... I got some pics, can't wait to show, !!!!! Royi
Kobi David פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 אחלה, אבל למה שלא תרשם לחטיבה קודם :wink: דרך הלינק הזה: http://cert.vatsim.net/vatsimnet/divas.php בהצלחה.
NoX פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 ולמה אין שם עברית? :\ בכל מקרה... יש שם ווינודס רגיל, או כמו במלונות (לפחות באלה שאני הייתי בהם)
e_dor פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 אם מישהו שהיה שם יוכל להגיד איפה המחשבים שם ולפרט על מחיר והכל, אני אשמח. תודה !
Shtoza פורסם נובמבר 4, 2004 דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 אם מישהו שהיה שם יוכל להגיד איפה המחשבים שם ולפרט על מחיר והכל, אני אשמח.תודה ! בביזנס לובי זה ללא תשלום, לפחות ככה זה היה בטרמינל הישן
royisher פורסם נובמבר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 4, 2004 אם מישהו שהיה שם יוכל להגיד איפה המחשבים שם ולפרט על מחיר והכל, אני אשמח.תודה ! זה בטרקלין של נוסעי עסקים, חינם.