עבור לתוכן
Or Belisha

*מכרז - מנהל החטיבה הבא*

Recommended Posts

פורסם

image.png

שבוע טוב חברי חטיבה יקרים,

כמו שציינתי בשיחה החטיבתית שבוצעה ביום חמישי אני נאלץ לסיים את תפקידי כמנהל חטיבה עקב התחייבויות קודמות, את שרביט מנהל החטיבה יקבל באופן זמני שחף יסעור ופרסום זה מהווה המכרז הרשמי למנהל החטיבה הבא.

אני רוצה להודות לכמה חברי הנהלה באופן אישי על תפקידם: אור באכתרי, אדר פולצ'ק, ושלו שוורץ שעבדו ימים ולילות על מנת שהחטיבה תעבוד בצורה המיטבית.

מכרז לתפקיד מנהל החטיבה - VATIL1 

מרכיבי התפקיד:

- להוביל את צוות החטיבה
- להטיח את פעילותה השוטפת של החטיבה
- להיות איש הקשר מול גורמי VATSIM הרשמיים ובכך ליישם את מדיניות הרשת פנימה
- ניהול תקציב החטיבה
- קביעת המדיניות החטיבתית 

תכונות מחייבות להצלחה:
בגרות, יכולת ניהול, יכולת גישור.
כמובן שיש צורך ברצון והמתמודד מחויב ביכולת להשקיע הרבה מזמנו הפרטי לשם הבטחת קיומה של החטיבה.

דרישות מינימום לתפקיד:

1) גיל 18 - חובה. מומלץ אחרי צבא - יש חשיבות גדולה למתמודד בוגר בעל אחריות ויכולת מימושה, ניהול ובגרות, אפשרי שהמתמודד יהיה תו"כ שירות צבאי אך משמעות הזמן הפנוי חשובה מאוד.

2) על המועמד להחזיק בדרגת פיקוח C1 ומעלה. אני מציין כי ישנה גמישות וניתן להגיש מועמדות גם אם ברשותך דרגת פיקוח נמוכה יותר - בהתאם למתמודד ולרמת התאמתו נקדם את דרגת הפיקוח שלו בעזרת תוכנית חניכה אישית.

3) אנגלית ברמה טובה מאוד - חובה! התפקיד דורש תקשורת עם הנהלת ואטסים וכן עם הנהלת חטיבות אחרות ולכן דרישה זו חשובה מאוד.

4) על המועמד להיות בעל עבר משמעתי נקי ברשת VATSIM.

5) זמן ונגישות - על המועמד להיות מוכן להשקיע מזמנו ולהיות זמין בכל פלטפורמות החטיבה.

הגשה עד לתאריך 01/03/2023 למייל director@vatil.org.il - קובץ WORD.

בהצלחה!

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...