Eilon Klein פורסם %s ב%s דיווח פורסם %s ב%s שלום לכולם, ב-15/05/2025 התקיימה שיחת חטיבה עם כניסתי לתפקיד מנהל החטיבה. לטובת אלו שלא נכחו בשיחה, הנה עיקרי הנקודות שעלו: אני אילון, בן 20 מתל אביב. התחלתי את דרכי בחטיבה לפני 7 שנים, ובשנים האחרונות אני פקח ומנטור בחטיבה. לפני כשנה וחצי נכנסתי לתפקיד סגן מנהל מחלקת הדרכה תחת אדר פולצ'ק, ולפני כמה חודשים החלפתי את אדר והפכתי למנהל מחלקת הדרכה. ראשית, אני רוצה להודות לצוות החטיבה היוצא בניהולו של פלג משה. אני שמח וגאה להציג את הנהלת החטיבה החדשה: לתפקיד VATIL2, סגן מנהל החטיבה ייכנס אופק קריקוב. אופק חבר חטיבה כבר שנים רבות, ושימש בעברו כמנהל מחלקת האירועים. במסגרת תפקידו הוא ישמש כסגני בניהול החטיבה השוטף ובנוסף יהיה אחראי על כל נושא השיווק והמיתוג של החטיבה. לתפקיד VATIL3, מנהל מחלקת הדרכת פקחים, ייכנס יובל גזית. יובל פקח ומנטור בחטיבה כבר כמה שנים והוא בעל ניסיון רב בתחום הסמכת הפקחים. לתפקיד VATIL4, מנהל מחלקת אירועים, ייכנס אופיר מור. אופיר בעל ניסיון בחטיבה, והוא מילא את תפקיד מנהל מחלקת האירועים כבר בעבר. בנוסף, בתפקיד VATIL7, ה-DCRM ממשיך קובי דוד. ה-DCRM הוא מינוי על ידי הנהלת הרשת, וקובי ממלא את תפקיד זה כבר זמן רב. להלן עיקרי התוכניות שלני לעתיד החטיבה: מחלקת אירועים - המטרה היא לחזור למצב של אירוע אחת לחודש. בנוסף, המטרה היא לחזור לעשות חד"ב באופן קבוע כמו שהיה בעבר. מחלקת הדרכה - המטרה היא לראות איך אפשר לייעל את תהליך הסמכת הפקחים בחטיבה. במצב הנתון חברי חטיבה מחכים זמן רב ברשימת ההמתנה כדי להתחיל הסמכת פקחים בחטיבה, והשאיפה היא לצמצם את זמן ההמתנה ולהסמיך יותר פקחים על מנת לספק יותר פיקוח בחטיבה ולאפשר את קיום האירועים בחטיבה. בנוסף, התחיל במחלקת הדרכה תהליך של יישור תהליך ההסמכה בחטיבה ל-GCAP שהוא המסמך הרשמי מטעם VATSIM שמגדיר את כללי הבסיס לתהליך הסמכת פקחים חטיבה. אני מקווה שבקרוב יובל יוכל לפרסם את השינויים בצורה מסודרת. מעבר לכך אנחנו בודקים היתכנות לקיים כנס חטיבה, אני מקווה שבקרוב נוכל לפרסם עוד פרטים. חשוב לי בתור מנהל חטיבה שתדעו שאני תמיד זמין בשבילכם לכל שאלה, הצעה או בקשה, מוזמנים לפנות אליי תמיד בוואטצאפ, דיסקורד, מייל או דרך הדשבורד של החטיבה. Yuval Gazit הגיבו לזה 1
Izik Bakshi פורסם %s ב%s דיווח פורסם %s ב%s אילון, תודה רבה לך ולכל הצוות על ההתנדבות לתפקיד, בהצלחה רבה! Eilon Klein וגם Moshe Mizrahi הגיבו לזה 2
Dvir Ben David פורסם %s ב%s דיווח פורסם %s ב%s איילון חברי היקר! המון המון בהצלחה בתפקיד!! כמו כן, @Yuval Gazit המון המון בהצלחה בתפקיד, אתה חייתה את המחלקה כבר מלא שנים כמו שאף אחד אחר לא חיי ואני יודע שאתה יכול להצליח! Eilon Klein וגם Yuval Gazit הגיבו לזה 2
Moshe Mizrahi פורסם %s ב%s דיווח פורסם %s ב%s ראשית תודה רבה לפלג על תקופת ההובלה של החטיבה ובהצלחה בהמשך. מקווים להמשיך ולראות אותך בסביבה 😍 אילון וצוות החטיבה החדש, תודה רבה על המפגש, יש לכם חזון נהדר ותוכניות מפורטות לקחת את החטיבה קדימה בכל תחום, כל הכבוד ובהצלחה רבה 💪 משה Eilon Klein הגיבו לזה 1
Moshe Mizrahi פורסם %s ב%s דיווח פורסם %s ב%s לפני 11 שעות Izik Bakshi כתב: אילון, תודה רבה לך ולכל הצוות על ההתנדבות לתפקיד, בהצלחה רבה! נראה לי שזה זמן מתאים להוריד חלודה, מר תל-אביב 🙂 Izik Bakshi הגיבו לזה 1
Yuval Gazit פורסם %s ב%s דיווח פורסם %s ב%s אילון, עלה והצלח והמשך בעבודתך הפעם כמנהל! שיהיה המון בהצלחה אחי! Eilon Klein הגיבו לזה 1