עבור לתוכן
hagay

הצעה לשדרוג מהירות האינטרנט

Recommended Posts

פורסם

היי חברה,

כל פרק זמן אני עושה סבב בדיקות חיוניות להמשך החיים,

בודק את הבנק, תנאים שמשתנים בביטוח לאומי וכד',

בין היתר אני כל חצי שנה בודק את מבצעי בזק וספקי האינטרנט, עד היום הייתי משלם לבזק 65 ש"ח לא כולל מע"מ ולנטויז'ן 80 ש"ח כולל מע"מ, למהירות 750,

אחרי הבירורים הנ"ל עברתי למהירות 1.5 מגה ובבזק אני משלם 45 ש"ח לא כולל מע"מ ובנטויז'ן 59 כולל מע"מ עם התחייבות לחצי שנה,

יוצא שאני משלם פחות ומקבל 1.5 מגה מהירות גלישה, אם לא הייתי בודק הייתי ממשיך לשלם הרבה יותר ובמהירות נמוכה,

אז חברה תתחילו לטרטר אותם ותהנו :lol: .

פורסם

אנחנו כבר למעלה משבע שנים עם אינטרנט זהב, מרוצים, ותמיד מקבלים מחירים כמו של לקוח חדש!

אבל אני בעסקה של יס עם בזק...

פורסם

שימו לב אנשים!

יש בכל עיר מרכזיות של בזק (למשל כאן באשדוד יש 2) כאשר המהירות הכי גבוהה היא כמובן סמוך אליהן וככל שמתרחקים מהמרכזיה המהירות פוחתת. לבתים באזור שלי למשל יש קיבולת של 800 ק"ב. גם אני אני אשלם על 1.5 מגה, 10 מגה, או 1 ג'יגה - זה לא משנה! המקסימום זה 800. אם הבית ממש רחוק, מקימים מרכזיות קטנות - אבל זה לא נותן הרבה...

אז תחשבו טוב-טוב לפני שאתם משלמים - ותבררו עם בזק מה הקיבולת אצלכם!

ו...שלא יעבדו עליכם :lol:

פורסם

אני התחלתי עם האינטרנט בכבלים שהיה נסיוני במת"ב לאחר מכן שילמתי למשך שנתיים, ואז שפג החוזה אמרתי להם שבזק מציעים מחיר יותר טוב ב ADSL ושאלתי מה הם מוכנים להציע, תשובתם היתה: אינטרנט חינם למשך שנה, ככה שאני משלם משהו כמו 50-60 ש"ח לבזק... 8)

פורסם

אני עסקים... אז הגישה אלי שונה לחלוטין

אני עסקים - בגלל זה עיסקה מהעבודה של אבא שלי.

יוצא שאני משלם זול מאוד, ומקבל דברים שלא מוצעים בכלל לציבור הרחב. :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...