oriharel פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 למי שעדיין לא ראה - תכנית מאוד מעניינת על כל מה שקורה במרחב האווירי של ניו-יורק - המרחב העמוס בעולם. מבט על שלושה פקחי TOWER בניוארק, לה-גארדיה וקנדי\ מאוד מומלץ היום, יום שבת, 1.11.03, ערוץ National Geographic בשעה 16:00 ושידור חוזר בשעה 19:00. חובה לכולם!
E.Z פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 באמת תוכנית מאוד מענינת מומלץ מאוד.. שימו אחרי שתראו את התוכנית תבינו שהפקחים של בן גוריון יחסית חיים בדבש.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 אולי בעולם האמיתי חיים של דבש... לשמחתי ברשת אצלנו לאחרונה שאני מפקח יש כמות טיסות מכובדת מאוד
Omer k פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 אפילו אנחנו משתמשים באמצעיים יותר טובים מהם זה מתכון לטעות בטוחה מטוס ממריא מטוס נוחת זה הפרשי שניות מדהים!!! מטוס מפנה מטוס מקבל אישור המראה בקושי שומרים שם על מרחק בטיחות מי שראה את התוכניות מה אתם אומרים על המטוס שהתרסק בגלל מחסור של דלק?
Atar_Omri פורסם נובמבר 1, 2003 דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 המצב בתל אביב הוא לא בדיוק האידיאלי, אומנם לא מתמודדים עם כמות תנועה כמו שבניו יורק, אבל הליכי הכניסה והיציאה מבן גוריון צפופים מאוד, וזה בלי להתחשב עדיין בתנועה של השדות מסביב.
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם נובמבר 2, 2003 דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 מי שראה את התוכניותמה אתם אומרים על המטוס שהתרסק בגלל מחסור של דלק? טיפשות, כמו שנאמר, 2 מילים היו מונעות את התאונה הזאת - "מצב חירום". אני לא יודע למה הטייסים לא אמרו את זה, אבל אני נוטה להאמין שיש סיבה כלשהי, בסופו של דבר, הם טייסים, והם מודעים (או שלא?) למצב שבו הם נמצאים. די מוזר האמת... :?:
Omer k פורסם נובמבר 2, 2003 דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 האמת היא שהם אמרו שחסר להם דלק הם לא העריכו נכון את המצב ה רגע של טיפשות וחוסר אחריות
shir פורסם נובמבר 2, 2003 דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 אמנם הם אמרו על מחסור בדלק אבל מזה הפקחים לא יכולים להעריך נכון הם היו חייבים להגיד מצב חירום מחסור גדול מאוד בדלק ואני בטוח שככה המטוס היה ניצל ונוחת בשלום