עבור לתוכן
Itay Zecharia

ביקור בטרמינל 3...

Recommended Posts

פורסם

כרגע חזרתי מטיול משפחתי בטרמינל 3 החדש.

חבר'ה, הוא פשוט מדהים, הוא ענק!

דבר ראשון-חלק מההתרגשות וההנאה מלווים אותך לאורך הכבישים הארוכים בכניסה אל הטרמינל.

הכבישים כולם חדשים, הכניסה חדשה. בכל כמה דקות רואים את הספרה 3 על הכביש... מרחוק אפשר לראות את הטרמינל הענק... את החניות בינהן הJ והL.

יש נסיעה של כ-10 דק' עד רבע שעה, מהכניסה אל תחום הטרמינל עד ההגעה אל דלתות הטרמינל.

החנייה היא ענקית, חדשנית ומרהיבה-יש ריח של חדש... 8)

בכניסה אל אולם ההגעה, היכן שמגיעים הנוסעים מן הטיסה, יש פאר מכל טוב, המקום הוא ע-נ-ק! והוא מפואר ויפה מאוד בטוב טעם.

בקומה העליונה נמצא ה-"קניון". אפשר לחשוב מה עשו מזה כבר...

יש תצפית מדהימה על השרוולים, ועל הטרמינל החדש.

מסכי הפלאזמה 42' אינץ' שהיו שם, אשר הציגו את ההמראות והנחיתות, היו מרשימים מאוד גם כן.

כשאנחנו הגענו לטרמינל, היה 762 בשרוול הקרוב אלינו, לידו עוד 737, ומאחורי ה763 EAJ שאותו אי אפשר לפספס בגלל הפס החסר...

ממש זרם של התרגשות עבר בי במקום הזה.

אני חושב שאלו דברים שרק אנו יכולים לחוש, ואף אחד אחר לא ירגיש באותה מידה.

מס' חניות מצומצם מאוד, ומעבר לזכוכיות, יש את המעבר בו בטרמינל 1 הישן, היינו עולים בדרגנוע ונפרדים מהמשפחה, כאן אנו נפרדים באולם הזה של ה"קניון", וממשיכים ללכת (הרבה הרבה) לכוון השרוולים.

נהניתי מאוד, ורציתי להמליץ לכולם לבקר שם בשעות הערב.

פשוט המקום מושקע בטוב טעם, כזה פאר, מלא עושר, ממש נותן הרגשה טובה.

ועד עכשיו אני מצטער שלא לקחתי מצלמה.

מצלמה צריכה להיות מעכשיו כמו שעון יד, צמודה עליך בכל מקום!

שיהיה לכולם שבוע טוב וביקור מהנה.

פורסם

נשמע כיף איתי. עוד שבוע ההורים שלי טסים לארה"ב עם קונינטאל בואינג 777 אני כנראה יעשה את מה שאתה עשית ואם אתה אומר שצריך להביא מצלמה כדי לתעד את זה אז אני אביא נשמע שווה!. 8)

פורסם

סיפור מהמם!

גם אני צריך לשכנע את אמא ואבא לקחת אותי לשם!

כמה זמן אפשר להעביר שם בלי להתחיל לבכות מקנאה? :lol::lol:

פורסם

טוב שלא הגזמת עם הגודל של המקום...

10-15 דקות מהכניסה עד הטרמינל? טוב שב15 דקות אי אפשר כבר להיות בתל אביב... אני לא יודע באיזה מהירות אתם נסעתם אבל בפעם האחרונה שאני נהגתי את המרחק הפעוט הזה זה לא לקח יותר מ4-5 דקות...(עד החנייה)

זה נכון שכל הפרוייקט ענק אבל הטרמינל עצמו(לפחות החלק שנגיש למי שלא נוסע) דווקא לא כלכך גדול אם חושבים על זה... מספיק שיגיעו כמה טיסות באותו הזמן ויהיה אחלה עומס וצפיפות באולם מקבלי הפנים.....

עוד משהו שמקטין את הגודל הפיזי שלו זה הטימטום הישראלי: אם יש כמה שערי יציאה מה"קניון"(יותר כמו מרכז שכונתי קטן...) אל ביקורת הדרכונים, אז מה עושים בארץ? מפעילים רק אחד וגורמים לתור ענק שחוסם חצי מהרחבה....... לא יחשבו לפתוח עוד כניסות שאנשים יוכלו פשוט לעבור מהר ובקלות אלא יתנו לכולם להתקע ולחכות בתור גדול... כמה צפוי...

פורסם

הטרמינל באמת ענק, יפה וכל מה שתגיד עליו, לא ראיתי אותו אבל אני מאמין לך, אבל אני יודע ממקור שאני לא אציין פה, שאנשי התחזוקה עובדים בתנאים נמוכים מאוד וגרועים מאוד, דבר שמעצבן אותי, כי סה"כ טעויות שלהם גורליות, יש תקלות שבבד"ח אי אפשר לגלות... אם לאנשי תחזוקה לא נוח, הם יכולים לעשות טעויות. הרבה יותר צפוף שם והרבה הרבה יותר גרוע מטרמינל 1. זה טוב שיש לנוסעים טרמינל חדש וענק כזה כמו החדש, אבל לא כשזה עולה לעובדים בנוחיותם.

זו דעתי.

פורסם

חנן, לא הייתי בהרבה טרמינלים בעולם, ייתכן אולי שזו הסיבה שאני רואה את שלנו כענק.

ואני יכול להצדיק אותך בכך שלא היינו ב-"עונת הנסיעות"-יולי אוגוסט, ולכן יחסית היה ריק.

האמת נסענו לאט בכביש-מכיוון שאני ביקשתי 8) היה אפשר לראות את כל המטוסים מצד ימין מחוברים לשרוולים בטרמינל החדש. למרות שמאוד מגרה לנסוע שם 120... הכבישים שם מזכירים את NFSU2 :lol:

אם יהיה להם שכל... הם יפתחו בשעות עומס את כל העמדות-בדיוק כמו שאמרת.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...