el_m פורסם נובמבר 14, 2004 דיווח פורסם נובמבר 14, 2004 היי. אני רוצה לקנות יוק, שהוא מתאים לססנות ולבואינגים. אבל אני לא מוצא באתרי אינטרנט... ורציתי לשאול רק אם יש למישהו אתר של קניות שיש שם יוק לקניה. אם בכלל יש יוק בישראל...
Nimrod פורסם נובמבר 14, 2004 דיווח פורסם נובמבר 14, 2004 האתר הרשמי של CH, יש עוד הרבה מקומות שמהם אתה יכול להזמין יוק ( אין בארץ) אם אתה רוצה מקומות אחרים רק תגיד נמרוד
Omer Efrat פורסם נובמבר 14, 2004 דיווח פורסם נובמבר 14, 2004 גם אני חיפשתי יוק, ומצאתי אחד אבל לא בארץ אחרי שאני קונה מחשב חדש, בקרוב מאד, אני הולך גם לקנות את היוק הזה. http://www.flight1.com/products.asp?cat ... imhardware עומר
el_m פורסם נובמבר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 קנה מאבסים אני קניתי משמה איך אני קונה מאווסים??
Moshico Biller פורסם נובמבר 15, 2004 דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 כמה עלה המשלוחה מ AVSIM ? קנה מאבסים אני קניתי משמה איך אני קונה מאווסים?? המשלוח עלה לי 14 דולר ואיך אתה קונה נכנס ל www.avsim.com שמה הולך ל avsim store ואז לחומרה ושמה תיראה כבר יוק פדלים......
Yoav פורסם נובמבר 15, 2004 דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 כמה עלה המשלוחה מ AVSIM ? קנה מאבסים אני קניתי משמה איך אני קונה מאווסים?? המשלוח עלה לי 14 דולר ואיך אתה קונה נכנס ל www.avsim.com שמה הולך ל avsim store ואז לחומרה ושמה תיראה כבר יוק פדלים...... ו14 דולר כולל משלוח ארצה? :?: :?: :?:
Itay Zecharia פורסם נובמבר 15, 2004 דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 $14 זה זול יחסית לחברות אחרות שמספקות משלוח... כמו EBAY שלוקחים $30.
אורח פורסם נובמבר 15, 2004 דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 ותוך כמה זמן זה הגיע ? דיברתי עם חברה שמוכרת דרך Ebay. הם לוקחים על הכל 160$, כולל משלוחה וזה מגיע תוך שבוע. תודה על התשובות, עוזר לי להחליט ממי להזמין.
Moshico Biller פורסם נובמבר 15, 2004 דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 רן לי לקח כמעט 3 שבועות אבל אני בטוח שעדיף לשלם 18 דולר פחות שזה בערך..... נעגל ל90 שקלים אז תחשוב עוד שבועיים וחסכת כמעט 90 שקלים אני מאד ממליץ מאד ממליץ לך ולשאר החברים שרוצים לקנות מאבסים הם אמינים ביותר אני בכלל לא אוהב להזמין מאינטרנט אבל ניסיתי וכל הכבוד להם הם דייקנים ואמינים ופעם הבאה שאני יזמין אני מעדיף לשלם פחות ולקבל תוך 3 שבועות בהצלחה :wink:
el_m פורסם נובמבר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 אוקיי. בואו נעשה קצת סדר 1) אני צריך לדעת איך מזמינים כי אני לא רואה שם חומרה 2) אני צריך לקנות מחברה אמינה ושלא עולה הרבה (דמי משלוח) 3) האם אני אמור להירשם ולכתוב את הכתובת שלי באנגלית? (ADRRESS)
el_m פורסם נובמבר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 גם אני חיפשתי יוק, ומצאתי אחד אבל לא בארץאחרי שאני קונה מחשב חדש, בקרוב מאד, אני הולך גם לקנות את היוק הזה. http://www.flight1.com/products.asp?cat ... imhardware עומר כן אחי כן!!!!! אני רוצה ג'וסטיק כזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moshico Biller פורסם נובמבר 15, 2004 דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 אוקיי. בואו נעשה קצת סדר1) אני צריך לדעת איך מזמינים כי אני לא רואה שם חומרה 2) אני צריך לקנות מחברה אמינה ושלא עולה הרבה (דמי משלוח) 3) האם אני אמור להירשם ולכתוב את הכתובת שלי באנגלית? (ADRRESS) 1. www.simpilot.com/php/hardware.php 2.אם הייתה קורא את מה שכתבתי לא היית שואל את השאלה הזו. 3.בוא נחשוב בהגיון ארה"ב יודעת לקרוא עברית?
Or Netzer פורסם נובמבר 15, 2004 דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 ותוך כמה זמן זה הגיע ?דיברתי עם חברה שמוכרת דרך Ebay. הם לוקחים על הכל 160$, כולל משלוחה וזה מגיע תוך שבוע. תודה על התשובות, עוזר לי להחליט ממי להזמין. אתה לא בונה לבד?? לא חבל אם כבר התחלת לבנות?
אורח פורסם נובמבר 15, 2004 דיווח פורסם נובמבר 15, 2004 הגעתי למסקנה שיוק שולחני שונה לגמרי מיוק עומד (ראה ערך דודי). פה צריך להמציא את כל המערכות. לא שהיתה לנו בעיה לבנות את כל זה, דודי כבר הראה כמה הוא מוכשר עם יצירתיות מדהימה בקומבינטוריקה. הבעיה היא, שיוק זה לב הטיסה ואם הוא לא מדוייק או לא עובד חלק, הנוסעים, הצוות והמטוס יפגשו את הקרקע. לאחר שטסתי שוב על הקוקפיט של ישראל הבנתי עוד יותר כמה זה חשוב ולכן החלטתי להזמין יוק חדש של CH. יוק זה יעבור שידרוג והיוק האמיתי של ה 707 על כפתוריו יחוברו ל CH. מה שכן זה אומר שעוברים לשלב ב' והוא בניית המצערת. פרוייקט ענק שידרוש את כל ניסיונו של דודי תמונות מפרויקט זה יועלו ברגע שנחל בעבודה. רק אחרי שמתחילים לעבוד על פרוייקט כזה, מתחילים להעריך את החברה האלה שבונים דברים לבד ומכלום ומגיעים לקוקפיטים שלא היו מביישים את הקנדי (15 מיליון דולר).