עבור לתוכן
Kobi David

תכירו את קיפריאנוס ביריס - גם בזכותו אנחנו פה.

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים,

בשבוע שעבר נסעתי לחופשה בת 5 ימים באתונה, יוון, במהלכה נפגשתי עם קיפריאנוס ביריס.

קפריאנוס הוא בחור יווני, בעל רשיון PPL ו IFR, שתרם תרומה אדירה להקמת החטיבה.

כאות תודה, הכנתי לו מגן הוקרה בשם כל חברי חטיבת VATIL.

הוא מוסר דרישת שלום לכל חברי VATIL, והוא גאה לראות את התפתחות החטיבה והפעילות בה.

קפריאנוס אני והמגן בבית קפה (אחד מהאלפים) באתונה:

3.JPG

מצטער על הגודל :oops:

המון תמונות הבאתי איתי מאתונה, כולל תיעוד מלא של הטיסה חזרה לארץ, בה שהייתי כל הדרך (ממש מהפושבאק) בקוקפיט של 763 EAJ של אל על.

בנוסף תמונות מרהיבות של יוון, אבל הן גדולות מאוד וזקוקות לעריכה, אבל זה בפעם אחרת.

פורסם
בהחלט:

Dear Kyprianos

Thank you for all your help guidance and asistance for making VATIL such a great division.

with magnificent people like yourself it's an honor to be a VATSIM member.

Respectfully VATIL Staff & Members

אני מזיל דמעה!

גאה להיות בחטיבה הזאת

כל הכבוד על הרעיון קובי

פורסם

ככה התחילה החטיבה הישראלית...

הצטרפתי לאיואו, היכן שהייתה החטיבה הישראלית הראשונה בראשות אלעד וסגנו - אמיר. הם היזמים הראשונים למעשה ביחד עם ותיקים נוספים - משה שטרית, איתמר רג'ואן (איתמר אלעל :)) אהרון דגן, שמוליק ועוד...

כשראיתי כי טוב, רציתי לתרום מנסיוני לרשת. כמובן שקיבלתי את מלוא התמיכה מהחטיבה שלנו, אבל כשפניתי להנהלת איואו, הם ענו לי תשובות כגון אנחנו לא נדבר איתך עד שלא תשלח לנו צילום רשיון פיקוח, או שלדעתם אני רק מנסה להשיג דרגה בלי מאמץ (???). הבנתי שהרשת הזו לא לרמה שלי ולא לרמה של כולנו בכלל. הלכתי אצל ואטסים ושאלתי בעדינות אם מעניין אותם שאני פקח או שגם הם יטרידו אותי... מיד אומצתי על-ידי שניים - מרטין גורג (מגרמניה) וקיפריאנוס ביריס. שני אלה לא הרפו וליוו אותי ואותנו עד להקמת החטיבה בכל עזרה שרק אפשר לתאר. מרטין ארגן אירוע הכרות עוד לפני יסוד החטיבה, והגיעו כמות מטוסים מדהימה שלא הצלחנו בכלל לקלוט (זה פורסם לאחר מכן כ"CHAOS OVER ISRAEL" :lol: ).

רולנד קולינס מהBOG מילא אז את התפקיד בוא אני נושא היום וליווה אותנו עד להקמת החטיבה וגם אחרי. קפצו לעמוד התודות באתר החטיבה ותראו!

הנה הלינק מאיפה הכל התחיל -

http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_topic&forum=141&topic_id=973&mesg_id=973

(לא להגיב שם כמובן, זה נושא עתיק - שלא יקפוץ...)

אתם גם יכולים לראות תחקירי ארוע בקבוצת הדיון שלנו ביאהו, תראו מה הלך אז.

זה הסיפור על רגל אחת!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...