dovgazit פורסם נובמבר 2, 2003 דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 אני יודע... אתם תענו שכבר נידון בעבר, אבל איך עושים חיפוש בפורום יש דבר כזה. ברשותי מחשב פנטיום 4 2.4 256 DDR, כרטיס מסך ATI יחסית פשוט 64. fs2002 Pro טס מצויין גם עם כל הסינריים של ישראל . Fs2004 זוחל 3-4 פריימים. ביטלתי את כל ההגדרות של מים, מזג אויר וכל ההמלצות כאן בפורום. איזה חומרה עלי להוסיף עוד זכרון למחשב (למרות שלא נראה לי שהוא מנצל את הקיים) או לעבור לכרטיס גרפי אחר עם יותר זכרון. כל רעיון אחר התקבל בברכה. ד"א חזרתי לטוס כ- fs2002.
אורח פורסם נובמבר 2, 2003 דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 אני היתי משדרג שני דברים: 1. כרטיס מסך לכרטיס מיתקדם יותר. לא חייבים את הלהיט האחרון, אך איזה רדיון חביב או Gforce4 מה Ultra עם 128MB עליו. 2. מוסיף עוד זכרון. אצלי זה שיפר משמעותית את התגובות של ה FS2004, הוא טוען את עצמו יותר מהר ומציג את בגרפיקות, בייחוד של המטוסים, הרבה יותר מהר. אתמול בארוע האון ליין הוא תיפקד מצויין, בייחוד כשצריך היה לעבור לתוכנות שמסביב כמו ה SB, דבר שלפני העלעת הזכרון, היה גורם לי להתקפי לב. כל מעבר בין תוכנה לתוכנה היה אורך כ 5-10 שניות לפעמים וברגעים קריטיים כמו במעבר מגישה למגדל :? . אם תוכל לפרט איזה כרטיס מסך יש לך (דגם) זה יוכל לעזור. מקווה שעזרתי, רן.
yossilevy פורסם נובמבר 4, 2003 דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 תעדגו את ה-DRIVER לפי הלינק המצורף זה ישפר את העסק http://download.guru3d.com/pafiledb.php ... gory&id=10.