עבור לתוכן
oz

בעיה בהרשמה לואטסים

Recommended Posts

פורסם

אני נרשמתי לואטסים כבר לפני איזה חודש וחצי יותר אפילו אבל נתקלתי בבעיה בשלב השלישי בהרשמה שצריך להכניס את הID ואיזה קוד שמקבלים באימיל הכנסתי הכל ואז זה כותב לי שיש בעיה עם הID שלי ולשלוח אימיל לתמיכה של ואטסים והם יטפלו בנושא הזה מהר ככל האפשר

שלחתי אימיל באותו רגע ומאז כבר איזה חודש וחצי אני מחכה לתשובה

הקיצר השאלה שלי מישהו יודע אולי אאיך פותרים את הבעיה הזאת?

כי בואטסים לא מוכנים לענות לי...

שלחתי אפילו כמה פעמים את האימיל

פורסם

שם מלא צריך ;-)

בכל מקרה אני בודק מה הבעיה... אתה יכול להעביר לי במייל הודעות או מסכים שקיבלת כשניסית להרשם? שלח לי ואני אטפל מול מחלקת חברים בואטסים.

אילן

פורסם

אה :D למה לא אמרתה :?:

oz avrahami

וזה מה שזה כותב לי אחרי שאנימ מכניס את הID והקוד שאני מקבל באימיל:

We have experienced a problem with your verification.

Unfortunately, we cannot find any pending memberships in our database which match the details in the link. Please contact the helpdesk at helpdesk@vatsim.net quoting your ID and verification code. Please include the words "ID VERIFICATION FAILURE" in your email subject line.

This validation has not been successful.

פורסם
מה קורה אם אתה מנסה להרשם שוב (משתמש חדש כלומר)?

זה לא נותן לי

הוא אומר לי שאני כבר רשום :?

חשבתי אולי בגלל האימיל אז רשמתי אימיל אחר וגם אז הוא אמר לי שאני כבר רשום :?

פורסם

יש דרך להירשם מחדש....אפילו אם אתה רשום, אתה יכול ]שוט למחוק את כל הקוקיז במחשב שלך ואז להירשם בלי בעיה....אבל כמובן אל תעשה את זה לפני שתהיה בטוח ששום דבר אחר לא יעזור, ואם מנהלים לא יסדרו את הבעיה

פורסם
יש דרך להירשם מחדש....אפילו אם אתה רשום, אתה יכול ]שוט למחוק את כל הקוקיז במחשב שלך ואז להירשם בלי בעיה....אבל כמובן אל תעשה את זה לפני שתהיה בטוח ששום דבר אחר לא יעזור, ואם מנהלים לא יסדרו את הבעיה

עשיתי גם את זה וזה עדין לא עזר

פורסם
עוז שלום,

קיבלתי תשובה מVP MEMBERSHIP: תקבל מייל בקרוב עם לינק להרשם שוב, תעדכן אותי מה קורה עם זה.

אילן

סבבבבה תודה

אני מקווה שאני יקבל את האימיל ממש בקרוב.....

פורסם

קיבלתי תשובה - הבעיה היא שאי אפשר להירשם עם כתובת של הוטמייל, אלא רק עם כתובת של ספק אינטרנט רגיל (נטויז'ן למשל).

זו התשובה, תעשה מה שמבקשים:

The only we he will be able to re-register is by contacting me with a valid email address. Unfortunately, we cannot accept @hotmail.com addresses or any other free unverified web based email services, as they pose a security threat.

He needs to email edh@vatsim.net including a valid ISP based address. I will then send him a form which he can fill out to be allowed another chance at registering. Visiting the normal registration page again will not work now.

Regards

-------------------------------

Ed Hemsley

VP/Membership (VATGOV12)

VATSIM Board of Governors

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...