Itay Zecharia פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 טרמינל (2004) מבוסס על סיפור אמיתי. "הטרמינל" הוא סרט המספר את סיפורו של וויקטור נבורסקי (טום הנקס), תייר שהגיע לביקור בארה"ב ממדינה במזרח אירופה. בזמן שהוא במטוס בדרכו לארה"ב, פורצת מלחמת אזרחים אכזרית במדינתו. כאשר הוא מגיע לנמל התעופה "קנדי" הוא מגלה שהדרכון שלו אינו קביל והוא ייאלץ לשהות ימים ולילות בתוך הטרמינל עד אשר המלחמה תיפסק. תוך כדי שהשבועות והחודשים מתארכים, וויקטור מגלה עולם שלם ומורכב של נדיבות, שאיפות, שעשועים, מעמדי חברה ואפילו רומן כאשר הוא מתאהב בדיילת יפהפיה בשם אמליה (קתרין זיטה ג'ונס). בנוסף לכול מה שעובר עליו עדיין יש לוויקטור צרה אחת שהוא לא יכול להיפטר ממנה, פרנק דיקסון, מפקח שדה התעופה אשר כול הזמן מנסה לגרש אותו. לאתר הסרט- http://www.theterminal-themovie.com/main.html פשוט מדהים! :shock: הסרטים הללו בסגנון של Air Force One, או אהבה בשחקים וכדומה, סרטים שאהובים לדעתי על רובנו. אחרי הכל תמיד יש שם שילוב של מטוסי נוסעים, עם פיקוח, וכמובן מתח. זהו סרט יחסית חדש, אם אתם מכירים עוד אתם יכולים להוסיף כאן שמות. מי שראה את הסרט גם יכול לתת חוות דעת. ערב טוב.
ohadn747 פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 חח ראיתי את הסרט הזה מזמן! (עוד לפני שהוא היה בארץ) זה סרט מאוד משעשע שמערב גם תעופה וגם קומדיה ודרמה! סרט מומלץ! נ.ב. הכי הצחיק אותי בסרט זה הקטע שהמנקה ההודי מסתכל על האנשים מתעלמים משלטי ה"רטוב" ומחליקים על הרצפה אה כן וגם הקטע שאחד ממנהלי רשות ההגירה מסביר לכוכב הסרט איך ארצו נהרסה... (הוא מדגים זאת על ידי תפוח ושקית של צ'יפס!) סרט מאוד יפה! רוצו לבלוקבאסטר (או לחמור ) ותשכירו!
Yoav פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 ohadn747 כתב: חח ראיתי את הסרט הזה מזמן! (עוד לפני שהוא היה בארץ) זה סרט מאוד משעשע שמערב גם תעופה וגם קומדיה ודרמה! סרט מומלץ!נ.ב. הכי הצחיק אותי בסרט זה הקטע שהמנקה ההודי מסתכל על האנשים מתעלמים משלטי ה"רטוב" ומתחלקים על הרצפה אה כן וגם הקטע שאחד ממנהלי רשות ההגירה מסביר לכוכב הסרט איך ארצו נהרסה... (הוא מדגים זאת על ידי תפוח ושקית של צ'יפס!) סרט מאוד יפה! רוצו לבלוקבאסטר (או לחמור ) ותשכירו! הם מתחלקים?מסכנים... עכשיו יהיו שני חצאים... אומרים מחליקים, לא מתחלקים! בכל מקרה, אומנם רק קשור במקצת לתעופה, אני הייתי ממליץ על הסרט "אפולו 13", המשחזר את סיפורה. גם כן עם תום הנקס...
ronenec פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 אנחנו מקרינים את הסרט הזה בטיסות היוצאות מתל אביב וזה הצלחה היסטרית...
Itay Zecharia פורסם נובמבר 23, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 ronenec כתב: אנחנו מקרינים את הסרט הזה בטיסות היוצאות מתל אביב וזה הצלחה היסטרית... כן... חבר שלי אמר לי שבדרך לאמסטרדם הקרינו להם את זה.
Omer Efrat פורסם נובמבר 24, 2004 דיווח פורסם נובמבר 24, 2004 נחמד השחקן הראשי הזה.. עוד לא ראיתי אבל מקווה שכמה שיותר מהר