Elad Zeierman פורסם נובמבר 30, 2004 דיווח פורסם נובמבר 30, 2004 שלום לכולם היום- יום רביעי בשעה 21:00 תתקיים בחינת פקח נוספת בשדה דוב בזמן הבחינה גישה תיהיה פעילה. אני מצפה לראות תנועה בערב על מנת שהבחינה תיהיה תקיפה- שוב אל תשאירו את חבר שלכם לבד כמו בבחינה הקודמת אני מצפה לנוכחות ואפילו ליותר מיזה. במידה ואכם תיהיה תנועה רבה במרחב TMA ושדה דוב אז בטוח תשמחו להרחיב אותה- במידה ואכן התנועה תצדיק זאת- בסיום הבחינה תל אביב קונטרול יפתח לתנועה. מצפה לראותכם צפויות לנו גם שבוע הבא בחינות ואימוני פקחים שזקוקים לעזרתכם
hagay פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 בע"ה אני אגיע, אבל רגע לא הבנתי, בפעם האחרונה לא היתה תנועה? מרוב טייסים לא יכולתי להשחיל מילה? או שלא הבנתי אותך?
Elad Zeierman פורסם דצמבר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 בע"ה אני אגיע,אבל רגע לא הבנתי, בפעם האחרונה לא היתה תנועה? מרוב טייסים לא יכולתי להשחיל מילה? או שלא הבנתי אותך? הייתה תנועה מעולה אני פשוט רוצה עוד
yoni revivo פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 אל תדאג.. יש כאן קבוצה של ילדודס מחכים שנעלה אותם מעל הסופרלנד בהצלחה לנבחנים.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 אל תדאג.. יש כאן קבוצה של ילדודס מחכים שנעלה אותם מעל הסופרלנד בהצלחה לנבחנים. בכיף רק כמובן לדעת לטוס כמו שצריך לפי הכללים טיסה נעימה
Kobi David פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 המבחן הקודם היה מעולה, הרבה תנועה והתקלות. בהצלחה לפקח שעתיד להיבחן הערב! בוא לטוס!
Yoav פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 נראה טוב, נראה לי שאני (אנסה, לפחות) להגיע... אגב, מותר תקלות כמו תקלת מנוע באמצע הקפה ונחיתה על 21?
Or Netzer פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 המבחן הקודם היה מעולה, הרבה תנועה והתקלות.בהצלחה לפקח שעתיד להיבחן הערב! בוא לטוס! now its my turn to make a controller feel bad :twisted: :twisted: :twisted:
e_dor פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 שיהיה המון בהצלחה ! הפעם לא בטוח שאוכל לבוא אבל נראה כבר :wink: אני בטוח שהוא יעבור, מקצוען
Itay Zecharia פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 המבחן הקודם היה מעולה, הרבה תנועה והתקלות.בהצלחה לפקח שעתיד להיבחן הערב! בוא לטוס! now its my turn to make a controller feel bad :twisted: :twisted: :twisted: look-out be carefull! :twisted:
DanPadnos פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 שיהיה בהצלחה איתי :wink: אני אהיה שם עם ה-diamond katana, מטוס חדש בשבילי - צפה לצרות :twisted:
Elad Zeierman פורסם דצמבר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 תקלות מנוע מותרת רק בהנחיה מפורשת שלי...
Elad Zeierman פורסם דצמבר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 שימו לב הבחינה החלה בואו לטוס בסיום הבחינה תל אביב עולה