Itai Ganor פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 דבר ראשון, ביזיון שהצכ'ים יזמו את זה ורק 2 טייסים הגיעו מכל החטיבה שלהם, רק ראדר אחד בפראג, לא היה לא קרקע מגדל או משהו אבל שיהיה, הפיקוח בארץ תמיד נהדר אין מילים. בקיצור הצכ'ים איכזבו אני קיוותי לפחות לכמות גדולה יותר של אנשים באירוע, כל מי שעמל על זה תודה ממש נהנתי. אה ועוד משהו אמרתי לעצמי שלא יעלה ניקוסיה, כי כבר הרבה זמן איזה חודשים הם לא עלו לרשת, היום עלה כנראה אחד חדש ממש היה נחמד איתו כל הכבוד לו. להשמע.
hagay פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 לא יודע אם צריך לקרוא לזה ביזיון, אולי כישלון אבל לא ביזיון, ראית עוד איזו חטיבה שבכלל חשבה על הרעיון הזה בשביל נמרוד?
Itay Zecharia פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 אני בדרכי ארצה. אני רק רוצה להגיד כל הכבוד לכל מי שלקח חלק פעיל באירוע. ואני רוצה להוסיף תודה לפקח המקסים בפראג David בהלוך, ולפקח השני בחזור-Ondrej. תודה נוספת ל Christoph Shcick שלא דאג להפריד ביני לבין הלופטנזה- DLH3463- Christoph Reppel, A333, שהיה יכול לגרום לאסון כבד, ולהתנגשות שני מטוסים.... על זה תוכלו לקרוא בפורום תחקירים, עוד הערב. והתמונות יפורסמו בפורום תמונות. לתחקיר: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 8534#48534 טיסת ההלוך: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=5510 בהמשך אפרסם את טיסת החזור, שבה אירעה התקרית. שבוע טוב.
Itai Ganor פורסם דצמבר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 לא יודע אם צריך לקרוא לזה ביזיון, אולי כישלון אבל לא ביזיון, ראית עוד איזו חטיבה שבכלל חשבה על הרעיון הזה בשביל נמרוד? צודק קצת הגזמתי שאמרתי ביזיון, באמת יפה מצידם אבל זה עצוב שהם מארגנים את זה ובקושי אפחד לא מגיע.
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 דבר ראשון, ביזיון שהצכ'ים יזמו את זה ורק 2 טייסים הגיעו מכל החטיבה שלהם, רק ראדר אחד בפראג, לא היה לא קרקע מגדל או משהו אבל שיהיה, הפיקוח בארץ תמיד נהדר אין מילים.בקיצור הצכ'ים איכזבו אני קיוותי לפחות לכמות גדולה יותר של אנשים באירוע, כל מי שעמל על זה תודה ממש נהנתי. אה ועוד משהו אמרתי לעצמי שלא יעלה ניקוסיה, כי כבר הרבה זמן איזה חודשים הם לא עלו לרשת, היום עלה כנראה אחד חדש ממש היה נחמד איתו כל הכבוד לו. להשמע. עוד משהו קטן... 2 טיסים טסו. אחד נחת ואחד נעלם בזמן שגישה פיקח עליו :x . בקיצור לאחר האירוע המשעמם של הצכים היה אירוע לרנקה בן גוריון וההפך שיהיה תותח!!! למשתתפים תודה!
אורח פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 דבר ראשון, ביזיון שהצכ'ים יזמו את זה ורק 2 טייסים הגיעו מכל החטיבה שלהם, רק ראדר אחד בפראג, לא היה לא קרקע מגדל או משהו אבל שיהיה, הפיקוח בארץ תמיד נהדר אין מילים.בקיצור הצכ'ים איכזבו אני קיוותי לפחות לכמות גדולה יותר של אנשים באירוע, כל מי שעמל על זה תודה ממש נהנתי. אה ועוד משהו אמרתי לעצמי שלא יעלה ניקוסיה, כי כבר הרבה זמן איזה חודשים הם לא עלו לרשת, היום עלה כנראה אחד חדש ממש היה נחמד איתו כל הכבוד לו. להשמע. עוד משהו קטן... 2 טיסים טסו. אחד נחת ואחד נעלם בזמן שגישה פיקח עליו :x . בקיצור לאחר האירוע המשעמם של הצכים היה אירוע לרנקה בן גוריון וההפך שיהיה תותח!!! למשתתפים תודה! בהדמנות זו תודה לאלירן ולאיתי על הפיקוח הנהדר למיני מטס מלרנקה. היתה יופי של טיסה. רק חבל ש MBJ החליט לעלות על המסלול ללא אישור וגרם למעט בלאגן. רצה מזלו שבדיוק VATIL2,6 ו 1 הגעו לחניה :twisted: למי שלא יודע VATIL2 היום זה שמוליק לגבי ארוע הגולש, מי שאמר ביזיון, לצערי פגע בדיוק.
Or Netzer פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 המילה בזיון היא מילה מתאימה לתאור מה שקרה אתמול. כשדיברתי בפרטי עם ONDREJ המתאם שלהם בASRC הוא התנצל וגם השתמש באותה מילה . מנהל הVA'S שלהם שלח לי מכתב התנצלות למייל. כשאני יהיה בבית אני יפרסם לכם . אני רוצה להודות לכל הפקחים שהגיעו ופיקחו על המעט שכן המריא במטס הפצפון הזה. תודה
Ariel פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 לא קלטתי שיש מטס מצ'כיה... אם הייתי קולט את זה הייתי שמח לייצר תנועה נוספת, אולי כדאי שאירועים כאילה יזכו לתגבור שלנו, ככה לפחות יימנע בזיון וגם יהיה נחמד לטוס עם חברים לישראל. אריאל
אורח פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 לא קלטתי שיש מטס מצ'כיה...אם הייתי קולט את זה הייתי שמח לייצר תנועה נוספת, אולי כדאי שאירועים כאילה יזכו לתגבור שלנו, ככה לפחות יימנע בזיון וגם יהיה נחמד לטוס עם חברים לישראל. אריאל תיגבור ? ללא החברה שלנו, זה לא היה מגיע אפילו למילה מטס. לאחר ה"מטס" הזה יצא מטס בין קפריסין לארץ ולהפך שכלל פחות או יותר אותה כמות מטוסים :roll: