GILG פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 מתאים לכם? כי לי ממש! מזמן לא היה מפגש גדול,ולכבוד החנוכה שחבתי שזה הזמן המתאים ביותר לילדודס וגם למבוגרים. רציתי לשמוע מה דעתכם,ובאיזה יום אתם מעוניינים לפי דעתי יום חמישי בעקב זה נוח לרובינו גיל
Izik Bakshi פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 רעיון יפה. גם אני חשבתי עליו, אבל הבנתי שהמצב החדש ב 12 הוא שכל התקרבות לאזור היא הקפצה של משטרה, האם יש טעם ללכת?
Itai Ganor פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 למשל GUTI היה שם יום שישי שעבר וכנראה הוא צילם ולא ראו אותו. צריך לשאול מישהו שהיה שם כמו אלון ורמירז ומי שהיה שם בשבועים הקודמים. ותמיד יש צפירה(מקווה שרמי לא יהרוג אותי )
GILG פורסם דצמבר 7, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 רעיון יפה.גם אני חשבתי עליו, אבל הבנתי שהמצב החדש ב 12 הוא שכל התקרבות לאזור היא הקפצה של משטרה, האם יש טעם ללכת? במקרה ש...המשטרה תופיע,נדבר אל ההיגיון שלהם ולא אליהם,נדבר בנימוס לא נתחצף וככה הם יתנו לנו להשאר שם,הבעיה עם המשטרה היא ברגע שאתה מתחיל להציב להם עובדות של "אין כאן שלט אין לכם זכות להעיף אותי" זה רגע מביא עוד יותר עצבים לשוטרים,ברגע שאתה מדבר אליהם בצורה יפה ונרומלית ומכובדת אין סיבה שלא יתנו לך להישאר שם :wink:
Itay Zecharia פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 אני חושב שיהיה נחמד מאוד לעשות מפגש נוסף. הוא לא חייב להיות דווקא ב12.
niralp פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 אני באמת לא מבין את הבעיה עם המשטרה. השטח שלפני הגדר הוא שטח ציבורי לחלוטין ולשוטר אין זכות לפנות אותך מהמקום כל עוד לא ביצעת עבירה. :!:
Brock פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 אני הייתי ביום שישי עם Guti הלכנו לצלם את המטוסים. פגשנו שמה עוד אנשים מהפורום Downloader אם אתם מכירים. הוא צילם שמה בוודיאו בערך שעתיים ולא עשו לו כלום אבל הם התכופפו כל פעם שהמשטרה עברה. אני ו Guti היינו שם בקרוב לשעה אבל לא התכופפנו וכנראה שהמשטרה ראתה אותנו, הם באו וביקשו תעודת זהות ואמרו לנו ללכת. לטענתם, לפני הכניסה לכביש כתוב "הכניסה באישור קצין בלבד" או משהו כזה ולכן הכניסה אסורה... אפשר להסתכן וללכת לשם אבל עם כמות כל כך גדולה של אנשים, קשה לי להאמין שהמשטרה פשוט תשב בשקט (תחשבו אנחנו היינו 4 והם העיפו אותנו..) בכל אופן, אני מאוד רוצה מפגש תחשבו על זה, Brock
GUTI פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 השטח מוגדר כשטח סגור אני הייתי שם לא הרבה זמן אבל הבנתי מאנשים אחרים שהיו שם כל פעם שהסתכלו עליהם או משהו כזה אז הם התחבאו בין הגבעות שם עד כמה שזה עזר...
Yoav פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 מתאים לכם? כי לי ממש!מזמן לא היה מפגש גדול,ולכבוד החנוכה שחבתי שזה הזמן המתאים ביותר לילדודס וגם למבוגרים. רציתי לשמוע מה דעתכם,ובאיזה יום אתם מעוניינים לפי דעתי יום חמישי בעקב זה נוח לרובינו גיל ונדליק נר שלישי? היום נר ראשון אגב...
Itai Ganor פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 שאני הייתי שם, התחבאנו בין הגבעות שם שכל פעם בא הביטחון , היינו שם קרוב לאיזה 4 3 שעות טובות עד אחרון הנחיתות ביום שישי. אבל קבוצה גדולה יש מצב שכולם יסולקו. אנחנו היינו 3 4 אנשים.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 אני הייתי ביום שישי עם Guti הלכנו לצלם את המטוסים.פגשנו שמה עוד אנשים מהפורום Downloader אם אתם מכירים. הוא צילם שמה בוודיאו בערך שעתיים ולא עשו לו כלום אבל הם התכופפו כל פעם שהמשטרה עברה. אני ו Guti היינו שם בקרוב לשעה אבל לא התכופפנו וכנראה שהמשטרה ראתה אותנו, הם באו וביקשו תעודת זהות ואמרו לנו ללכת. לטענתם, לפני הכניסה לכביש כתוב "הכניסה באישור קצין בלבד" או משהו כזה ולכן הכניסה אסורה... אפשר להסתכן וללכת לשם אבל עם כמות כל כך גדולה של אנשים, קשה לי להאמין שהמשטרה פשוט תשב בשקט (תחשבו אנחנו היינו 4 והם העיפו אותנו..) בכל אופן, אני מאוד רוצה מפגש תחשבו על זה, Brock השלט הזה מיועד רק למכוניות, אם נכנסים ברגל לא אמורה להיות שום בעיה
Itai Ganor פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 אני הייתי ביום שישי עם Guti הלכנו לצלם את המטוסים.פגשנו שמה עוד אנשים מהפורום Downloader אם אתם מכירים. הוא צילם שמה בוודיאו בערך שעתיים ולא עשו לו כלום אבל הם התכופפו כל פעם שהמשטרה עברה. אני ו Guti היינו שם בקרוב לשעה אבל לא התכופפנו וכנראה שהמשטרה ראתה אותנו, הם באו וביקשו תעודת זהות ואמרו לנו ללכת. לטענתם, לפני הכניסה לכביש כתוב "הכניסה באישור קצין בלבד" או משהו כזה ולכן הכניסה אסורה... אפשר להסתכן וללכת לשם אבל עם כמות כל כך גדולה של אנשים, קשה לי להאמין שהמשטרה פשוט תשב בשקט (תחשבו אנחנו היינו 4 והם העיפו אותנו..) בכל אופן, אני מאוד רוצה מפגש תחשבו על זה, Brock השלט הזה מיועד רק למכוניות, אם נכנסים ברגל לא אמורה להיות שום בעיה +רצוי להיכנס לשם בלי מכונית, הכי טוב לשים אותה ליד התחנת דלק או משהו וללכת קצת רגלית לפיינל שם. כי המשטרה שם תראה מכונית זה יראה חשוד וימשוך צומת לב.
Brock פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 אני הייתי ביום שישי עם Guti הלכנו לצלם את המטוסים.פגשנו שמה עוד אנשים מהפורום Downloader אם אתם מכירים. הוא צילם שמה בוודיאו בערך שעתיים ולא עשו לו כלום אבל הם התכופפו כל פעם שהמשטרה עברה. אני ו Guti היינו שם בקרוב לשעה אבל לא התכופפנו וכנראה שהמשטרה ראתה אותנו, הם באו וביקשו תעודת זהות ואמרו לנו ללכת. לטענתם, לפני הכניסה לכביש כתוב "הכניסה באישור קצין בלבד" או משהו כזה ולכן הכניסה אסורה... אפשר להסתכן וללכת לשם אבל עם כמות כל כך גדולה של אנשים, קשה לי להאמין שהמשטרה פשוט תשב בשקט (תחשבו אנחנו היינו 4 והם העיפו אותנו..) בכל אופן, אני מאוד רוצה מפגש תחשבו על זה, Brock השלט הזה מיועד רק למכוניות, אם נכנסים ברגל לא אמורה להיות שום בעיה על זה הייתי אומר " ... " אבל בכל אופן באמת אפשר להגיד את זה למשטרה... לא נראה לי אבל שהם יאהבו את זה "משום מה.."
Izik Bakshi פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 חברים כל התיאורים שלכם, שההיתם שם, מדובר בכמה אנשים בודדים שקשה לשים לב, אני צופה הענות והגעה של המון אנשים שישמכו צמות לב, וזה החשש שלי.
Itai Ganor פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 קבוצה גדולה זה בהחלט קשה להסתיר. יש את הגשר בצפירה או הכביש שליד הכניסה לפיינל. לקבוצה גדולה. או שניקח סיכון וניהיה שם שעה ואז יגרשו אותנו.
DanPadnos פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 ראיתי בפורום תמונות מדהימות שצולמו ממקום ליד טרמינל 3... לפי מה שהבנתי זה מהכביש, וזה חוקי לחלוטין. אשמח אם פותח הדיון יפרט עוד. בכל מקרה, אפשר ללכת לשם.
Itai Ganor פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 השתגעת? התמונות שירדן צילם?, הן מהשטח עצמו של הטרמינל לא מבחוץ, וזה יראה קצת חשוד קבוצה של מכוניות על הכביש אחד אחרי השני.
Meitar Lugasi פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 ראיתי בפורום תמונות מדהימות שצולמו ממקום ליד טרמינל 3... לפי מה שהבנתי זה מהכביש, וזה חוקי לחלוטין. אשמח אם פותח הדיון יפרט עוד. בכל מקרה, אפשר ללכת לשם. גם לשם הביטחון מגיע..עדיף ללכת ל 12.
Brock פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 טוב תקשיבו מה נעשה, יש לי רעיון קטן... נלך לפיינל כולנו, יגרשו יגרשו מקסימום נלך לכביש הראשי ומשמה נראה את הנחיתות (בטוח שלא יגרשו אותנו משמה). אם לא נלך לקניון שבתוך הטרמינל (אפשר להכנס לשמה חופשי עד כמה שהבנתי) ותקנו אותי אם אני טועה אבל אפשר גם לראות משמה מטוסים נוחתים (ושוב יש סיכוי גבוה +++ שאני טועה). אז תכתבו את התגובות שלכם, ברוק
Jonathan Perelmuter פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 היום יום חמישי בבוקר יש בכל זאת מעוניינים לILS?
ohadn747 פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 אני מוכן לבוא בשמחה רק אני לא יודע איך להגיע מכפר סבא
Brock פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 אני מאוד מעוניין אבל השאלה אם יש בכלל עוד משהו שיבוא איתי כי אני לא רוצה ללכת לבד, למרות שזה לא כל כך נורא אם אני לא ילך כי מחר אני עושה שמה הנמכות שלכם, Brock