ohadn747 פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 היי חבר'ה מה קורה? יש חדש? הכל טוב עם האישה? איך הילדים? או קיי, עלה במוחי רעיון חדש... אני גר מול בית חולים מאיר (בכפר סבא) ומאחוריו יש מנחת מסוקים, לא פעם נחתו שם כמה בלאקהאוקים, בלים משטרתיים וגם בלים חקלאיים, אפילו פעם אחת עבר בלקהאוק כ 5 מטר מהמפרסת שלי (כן, כן! מה שאתם שומעים!) ואפילו הטייס עשה לי שלום מהחלון! (זאת הפעם הראשונה שהבנתי כמה אני אוהב תעופה), אז חשבתי שאולי אפשר לעשות בסימולטור איזשהו סינרי של המנחת, אני גר ממש ממש ממול למנחת ואני יכול לצלם אותו מהגובה (מהגג של הבניין שלי) ואני יכול גם לצלם (למפתח הסינרי) את כל האיזור (כולל את הביה"ח והחנייה הקרובה למנחת). אני גם רציתי לדעת עם אפשר להוסיף לרשימת השדות את LLMH (קיצור של בית חולים מאיר ) וככה מגוון המנחתים בארץ יגדל ויגדל! מי שמעוניין לעשות סינרי יכול לרשום כאן ולפנות אליי במסנג'ר\איי סי קיו לפרטים נוספים. מי שמעוניין ירשום פה כי אני רוצה שכל שאר אוהבי המסוקים יראו שמפתחים למענם משהו בתודה רבה, אוהד בן משה
Rubee פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 יש מינחת גם מאחורי בית החולים בחיפה :mrgreen: . נכון ובסימולטור יש רחבת דשא קטנה בתור מנחת שאפשר לנחות שם, ונחתתי שם כמה פעמים גם בואטסים.
ohadn747 פורסם דצמבר 8, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 נו מישהו מתנדב?? אני מוכן כבר עם המצלמה... :wink:
tal 2 פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 אני בניתי פעם לעצמי קובץ אפקד של המינחת מסוקים בחיפה, אבל לא משהו רציני.
Yoav פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 נו מישהו מתנדב?? אני מוכן כבר עם המצלמה... :wink: אפ הייתי יודע איך אז הייתי מנסה....
Itay Zecharia פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 שים לב שיש בRWY12 תוספת למנחתים, בעיקר של מסוקים. זה מוסיף אחד אפילו על עזריאלי .
Moshico Biller פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 אוהד תן נקודת ציון של המקום ננסה לעשות משהו
talkaplan פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 אני מעדיף שקודם ננסה להקים את המנחת של ראשון לציון..... שנפתח קצת את התעופה הזעירה ברשת
Moshico Biller פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 אני מעדיף שקודם ננסה להקים את המנחת של ראשון לציון..... שנפתח קצת את התעופה הזעירה ברשת יש כבר מזמן את המזנחת בראשון תוריד את הקובץ CVFR לארץ ויהיה לך שמה סופרלנד והמנחת