el_m פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 שלום... הבר מצווה שלי מתקרב והוא בעוד כמה שבועות.... :new-bday: אני לא יודע כל כך מה להחליט לקנות: 1) או מחשב פרטי 2) או יוק מקצועי מחכה לתגובות ולהצעות... ואם יש לכם הצעה אחרת שלא כתבתי אתם מוזמנים לכתוב אותה
David Misha פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 טלית ותפילין..זה מה שקונים לבר מיצווה..לא?? :roll: :shock:
Itay Zecharia פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 טלית ותפילין..זה מה שקונים לבר מיצווה..לא?? :roll: :shock: אני חושב שהוא התכוון בנוסף. אגב, חתן בר המצווה, רק שתדע שהטלית והתפילין יותר יקרים מהיוק, ולדעתי זה גם הרבה יותר חשוב :idea: המון מזל טוב!
hagay פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 המון המון מזל טוב, וסתם שתידע מיום הבר מצוה (תאריך עברי) אתה נקרא איש לפי מושגי ההלכה.
אורח פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 טלית ותפילין..זה מה שקונים לבר מיצווה..לא?? :roll: :shock: אני חושב שהוא התכוון בנוסף. אגב, חתן בר המצווה, רק שתדע שהטלית והתפילין יותר יקרים מהיוק, ולדעתי זה גם הרבה יותר חשוב :idea: המון מזל טוב! הכי חשוב שכחתי :oops: המון המון מזל טוב, גבר גבר :wink: הכל עיניין של סידרי עדיפות וחשיבות. ואנשים בבקשה יש מספר נושאים שאני מעדיף שיהיו מחוץ לפורומים שלנו. האחד זה פוליטיקה והשני זה דת. תודה ומקווה שאתם מבינים מדוע. חג שמח
moti פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 צודקים, מה שחשוב זה השמחה שלך! שיהיה לך הרבה מזל טוב!
Or Netzer פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 מזל טוב ענק. וזה לא משנה מה אתה קונה בין אם זה מחשב יוק או אפילו סתם מסטיק, העיקר שאתה תהנה ממנו הכי בעולם.
Omer k פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 מזל טוב ענק.וזה לא משנה מה אתה קונה בין אם זה מחשב יוק או אפילו סתם מסטיק, העיקר שאתה תהנה ממנו הכי בעולם. בכסף של היוק אפשר לקנות הרבה מאוד מסטיקים מזל טוב!
David Misha פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 טלית ותפילין..זה מה שקונים לבר מיצווה..לא?? :roll: :shock: אני חושב שהוא התכוון בנוסף. אגב, חתן בר המצווה, רק שתדע שהטלית והתפילין יותר יקרים מהיוק, ולדעתי זה גם הרבה יותר חשוב :idea: המון מזל טוב! הכי חשוב שכחתי :oops: המון המון מזל טוב, גבר גבר :wink: הכל עיניין של סידרי עדיפות וחשיבות. ואנשים בבקשה יש מספר נושאים שאני מעדיף שיהיו מחוץ לפורומים שלנו. האחד זה פוליטיקה והשני זה דת. תודה ומקווה שאתם מבינים מדוע. חג שמח רן ידידי בוא נעשה חישוב קטן של גמטריה פשוטה יחד טלית בגמטריה = 449 תפילין בגמטריה = 580 449 + 580 = 1209 1029 בגמטריה זה: יוק ופדלים חדשים וטובים, בהמון מזל טוב ואיחולים. אתה מוזמן לבדוק ידידי, בדיוק לזה התכוונתי. :wink:
hagay פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 דודי, חבל לך על הזמן, לא הפסקתי לצחוק, תאמין או לו ישבתי לחשב את זה אמרתי אולי הייתה לך טעות אבל לא, אהבתי אהבתי אהבתי, (אם כי דעתי ידועה לכולם מה עדיף), יש לך תוכנה או משהו כזה?
David Misha פורסם דצמבר 9, 2004 דיווח פורסם דצמבר 9, 2004 דודי, חבל לך על הזמן, לא הפסקתי לצחוק, תאמין או לו ישבתי לחשב את זה אמרתי אולי הייתה לך טעות אבל לא,אהבתי אהבתי אהבתי, (אם כי דעתי ידועה לכולם מה עדיף), יש לך תוכנה או משהו כזה? זו התכנה: http://www.snopi.com/zb_gim.asp