Almog Atar פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 זה תחילת המשפט.... התוכנית ישנה מאוד והיא שודרה לפני שנה והקלטתי אותה אני כבר מכיר את הכל בעל פה
E.Z פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 בקשר למה שאלעד אמר (אני לא יודע איך עושים את ההעקה הזאת)אני כן שמעתי שאומרים טרנספונדר או תוכי אבל ז"עט?????? יש מעל ההודעתה של מי שאתה רוצה להעתיק כפתור QUATE תלחץ עליו זה כמו לילחוץ על תגובה...
Omer k פורסם נובמבר 6, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 פמ"ת פנים ארצי נוהל א-13 עדכון 13 הפעלת טרנספונדר (זע"ט) 1. ..... ומופעל בו טרנספונדר (זע"ט) תקין איפה התוכי או סקוק פה?
Eranre פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 עומר בוא אני יגיד לך משהו בזה שאתה חושב משהו זה לא אומר שזה נכון... לפני שאתה כותב איזה הודעה תבדוק את הדברים שאתה חושב שאתה יודע בלי להעליב...
Omer k פורסם נובמבר 6, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 חדשצ'יק,לפני שאתה יוצא בהצהרות, תשתפשף קצת בחטיבה, 74 ההודעות שהספקת לרשום ביומיים וחצי, לא עושות על אף אחד רושם. אני לא חדשצ'ק! וסתם לידע אישי לך יש 58 הודעות ולי 79 מי פה החדש?
Almog Atar פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 אז מה אם קראת את הפמ"ת ואתה יודע אותו בעל פה יופי אתה מאשר מרשה "רשאי לXXXX על פי תוכנית טיסה DEENA1E טיפוס ראשוני 3000 ז"עט 6401.... אנחנו התרגלנו להגיד סקווק אתה רוצה להגיד ז"עט תגיד ז"עט אבל בגלל שקראת את הפמ"ת אתה חושב שהכל צריך להשתנות.... עוד מעט תגיד שהSID לא נכון וצריך לשנות אותו
Almog Atar פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 זה לא הקטע של ההודעות זה קטע של ניסיון בטיסה!!! אז מה אם יש לך יותר הודעות קובי התחבר לפניך לפורום.... לקובי יש ניסיון הוא בהנהלת ישראל איירלינס ותאמין לי הוא יכול ללמד אותך עוד הרבה מאוד דברים (הכוונה שהוא יודע הרבה יותר דברים) אבל בשביל מה.... כדי שתבוא ותקלל!!!?
E.Z פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 בקיצור עומר לסיכום כל הדיון המיותר הזה.... לפני שאתה יוצא בהכרזות מיותרות תבדוק את עצמך שוב... זה שקראת את הפמ"ת וזה מה שגרם לך כאן לצאת על חברי חטיבה וחברי צוות. זה כנראה אומר שאולי חסרה לך איזו הבנת מערכת. שקול מילים פעם הבאה. רשת VATSIM היא לא רשת קלה ומובנת ולוקח זמן להשתשלב בה וזה שלא נראה לך משהו...אתה יכול תמיד לברר את זה אבל לא לתקוף ישר ארגון\צוות\אנשים כאשר לא בדקת ישר את כל הצדדים שלהם VATIL הוקמה במחשבה רבה ונהלי העבודה נוסחו גם הם בלא מעט מחשבה ובצורה זו הם מועברים לכולם בלי יוצא מן הכלל כולל הפקחים. ואם אתה רוצה לברר משהו יש דרכים ובטח לא בדרכים שהשתמשת בהם כאן.. נ.ב. הפמ"ת זה הספר הכי משעמם בעולם והדבר שלא מוזכר שם זה נהלי דיבור בקשר...תעשה לעצמך הפרדה בראש בין נהלי תעבורה אווירית לנהלי דיבור
Almog Atar פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 מסכים במאה אחוז אני הצעתי לך את עזרתי אבל אתה קיללת ולא רצית יש מלא!!! מלא!! מדריכים שאפשר לקרוא
Omer k פורסם נובמבר 6, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 מסכים במאה אחוזאני הצעתי לך את עזרתי אבל אתה קיללת ולא רצית אני לא זוכר כזה דבר... ועוד שאני יקלל?
Almog Atar פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 אמרתי לך פנה אליי למסנג'ר אמרת אתם אנשים מגעילים ועכשיו אני מתחרט שהצעתי את זה כמו שערן אמר תחשוב לפני שאתה אומר משהו
Ilan Jonas פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 נשים קץ לדיון המיותר והלא תרבותי הזה. * זע"ט הוא מונח שמקורו דווקא בצבא, ופירושו "זיהוי עמית-טורף". השימוש במונח הזה בשדות לא צבאיים עדיין די נדיר למיטב ידיעתי. * שפת הפיקוח הרשמית היא אנגלית. יש ערוצי עברית ושם אפשר לדבר עברית או אם אין מטוס זר בתדר - ראו כללי החטיבה באתר. * מספר ההודעות בפורום והוותק בחטיבה לא רלוונטי לכלום. נאדא. גורנישט. * בפורום הזה ובחטיבה בכלל חברים ידברו אחד לשני בנימוס ובכבוד. נקודה. הנושא ננעל בזה, ובואו נחזור לרמה הגבוהה הרגילה שלנו. תודה, אילן