עבור לתוכן
Shai B

מפת CVFR?

Recommended Posts

פורסם

איפה אני יכול להשיג (אילת)? אני מאמין שבשדה תעופה, אבל למי אני פונה? לשומר? לצ'ק אין? לטלפון של המגדל בפמ"ת (סתם:))

?

אני ממש צריך מפה, כי הסימולטור שלי גם ככה תקוע ורץ על מקסימום 19 פריימים, אז הניבורד הוא טוב ומצויין אבל תוקע את המשחק עוד יותר... אז אם מישהו יוכל להגיד לי, זה יהיה נחמד :lol:

פורסם

סע להרצליה, כנס לאחד מבתי הספר לטיסה ותבקש מפות CVFR עם נתיבים, זה 2 גיליונות, זה מכסה את כל הארץ וזה עולה באזור ה-20 שקל לגיליון.

פורסם

אני יודע שאפשר בהרצליה... אבל הרעיון הוא משהו קרוב יותר בגלל זה פתחתי את הנושא... (ד"א 25 שקלים לגליון)

עוד עצה?

פורסם
סע להרצליה, כנס לאחד מבתי הספר לטיסה ותבקש מפות CVFR עם נתיבים, זה 2 גיליונות, זה מכסה את כל הארץ וזה עולה באזור ה-20 שקל לגיליון.

טל, אל תשכח זהוא מאילת וזו חתיכת נסיעה מאילת להרצליה...

אפשר להשיג את המפה באחד מבתי הספר לתעופה בחיפה?

פורסם
יש חנות ברחוב הראבעה בת"א של משרד הבטחון עם פמ"תים,מפות CVFR ועוד ועוד...(מומלץ ביותר :wink: )

אני חושב ששם מוכרים גם מפות IFR, אני זוכר שחיפשתי בהרצליה מפות IFR והם נתנו לי כתובת ומספר טלפון לאיזה חנות בת"א- אולי זאת החנות הזאת.

פורסם
יש חנות ברחוב הראבעה בת"א של משרד הבטחון עם פמ"תים,מפות CVFR ועוד ועוד...(מומלץ ביותר :wink: )

אני חושב ששם מוכרים גם מפות IFR, אני זוכר שחיפשתי בהרצליה מפות IFR והם נתנו לי כתובת ומספר טלפון לאיזה חנות בת"א- אולי זאת החנות הזאת.

אני הייתי שם ואמרו שאין להם IFR, יש להם פ.מ.ת.

פורסם
וואי אני באמת צריך מפת CVFR... לפי מה ששמעתי אי אפשר סתם ככה להכנס להרצליה.... מה אני עושה? :?:

סע להרצליה, תצטייד בתעודת זהות ואין מצב שלא יתנו לך להכנס. בדוק.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...