e_dor פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 יאללה חבר'ה, בא לי לעשות מיני אירוע אז תשתפו פעולה. אם יהיו מספיק טייסים, פקחים יעלו - הבטחה של שיר אז לכתוב שאתם באים ונשכנע פקחים לעלות, אם כבר חופשה בואו ננצל את זה !
shir פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 כרגע ב- 1:00 אני אעלה על ש"ד וזכריה על הרצליה עוד פיקוח בטיפול כולם להגיע!
אורח פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 אם יש גישה (לפחות) אני בא... אם גישה כזאת ... אפילו קלירנס לא היתי מעלה עבורך.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 אם יש גישה (לפחות) אני בא... עם גישה כזאת ... אפילו קלירנס לא הייתי מעלה עבורך.
shir פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 ניצן יעלה מגדל ב"ג כרגע: ש"ד- שיר הרצליה - זכריה ב"ג - ניצן
Itay Zecharia פורסם דצמבר 13, 2004 דיווח פורסם דצמבר 13, 2004 חבר'ה, אני מתנצל לאכזב, עדכון של הרגע האחרון: אני לא אפתח את עמדת הרצליה, מהסיבה שהפשוטה שמחר קבוצה לא קטנה מהחטיבה נפגשת, צוות VFS וISRA-SIM בעיקר, בתערוכת XCITE בגני התערוכה בת"א. אנו נפגשים בשעה 09:00 בבוקר, ולכן אני צריך לישון מוקדם אם אני רוצה לקום מוקדם. שוב מתנצל, מי שרוצה מוזמן להגיע (35 ש"ח כרטיס עם השובר של YES באתר האינטרנט שלהם). בילוי נעים היום בלילה, להישמע.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 וואי חברים היה ממש כיף. לבסוף הכניסה הייתה חינם עד השעה אחת לכל חברי סלקום ומציגי מודעות YES. כלומר כל מי שרצה יכל לבוא ולהיכנס ולהינות בחינם. הייתה עמדה של פלייט סימולטור עם מעבד AMD 64 ATHLON עם כרטיס מסך GEFORCE מגרסה 6. היה פשוט מדהים :shock: אבל עדיין היו מצבים של 9 פריימים... :? כמו שהמוכר של IVORY מחשבים אמר-אין מחשב בעולם שיכול "להחזיק" את הסימולטור בתאנים אופטמליים... והוא דובר אמת. נתראה במפגש הבא...