אורח פורסם נובמבר 8, 2003 דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 יצאתי לי לטיסה מהיט'רו לבן גוריון עם ה 757 של POSKY. לאחר ההמראה, החלטתי להביט סביב בנוף ולראות אולי אפשר לתפוס איזה שוט יפה שלו. מתבונן מאחור וחשכו עיניי .... בתא לא היו צפצופי אזהרה או כל נורית אזהרה שדלקה. לשהו יש רעיון מה בוער לו בתחת להגיע הביתה ? :roll: משום מה שאר התמונות לא יצאו טוב, אך חדי העיין אולי יצליחו לראות את הניצוצות שעפים שם. רן.
razgoeta1 פורסם נובמבר 8, 2003 דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 זה מה שיפה שמודלים של POSKY! כמו ב-747 שלהם אם אתה ממריא בזווית חדה מדיי והשפיץ של הזנב פוגע באדמה מעט אז יוצא לך עשן ואש, ולי אפילו קרה שהמשכתי לטוב ככה ושני מנועים בערו לי ב-747, תנסו ותראו! המראתי וראיתי את האש...לא הייתה שום נורית אזהרה בתא הטייס וכשחזרתי לנחיתה אני רואה שגם שני המנועים השמאליים שלי בוערים והמטוס נוטה בצורה חריפה ביותר ימינה! לבסוף אחרי עוד גיחה אחת כבתה האש במנוע אחד ונחתתי מעט על הצד....זה אמיתי, אם הייתה לי תמונה הייתי שם אבל אין לי, תנסו ותראו!
makover פורסם נובמבר 15, 2003 דיווח פורסם נובמבר 15, 2003 אתה צדיך להפסיק לעשן.....................ודחוף