עבור לתוכן
Itay Zecharia

מילת תודה

Recommended Posts

פורסם

קצת אירוני לומר את זה- אבל אם היתה כמות כזו של טייסים בבחינה של אוהד, כמו שהיתה ממש בשעות אלה, אין לי ספק שהוא היה עובר, וגם ללא השגחה.

בלי להגזים, היו לפחות 12 מטוסים בהרצליה, לחץ עצום, בעוד 4 מטוסים בהקפה.

4 נוספים על הקרקע, ועוד שניים באזורים, וועוד אחד מבן גוריון, והשני משדה דב.

לא יכלתי לבקש יותר מזה, אני חושב שזו הייתה ההכנה הכי טובה שהייתי יכול לבקש לקראת הבחינה בשדה דב.

כאן אני רוצה לנצל את ההזמדנות ולבקש מכם להגיע לשדה הבחינה, כי שם אנו צריכים אתכם.

נכון שאיני יכול להכריח אף אחד, אבל אתם בסך הכל עוזרים לי, עוזרים לנו, עוזרים לכם להינות מפיקוח שוצף, וכך גם לא תהיה לכם ספק של בושה אם לבקש מאיתנו לפתוח את העמדה או לא, מכיוון שהייתם נוכחים בבחינה שלנו, ואתם הגורם להצלחה בבחינה.

באותו נושא, אני רוצה לברך שני טייסים חדשים שהגיעו לרשת הVATSIM, קיבלתי הודעה פרטית מאחד מהם, ובירכתי אותו על הצטרפותו אלינו. אני ממש מעריך את הגישה שלו, בהאזנה בלבד, ותוך כדי למידת הנדב"ר באופן עצמאי, וכמו כן שמירה על שקט בערוץ.

לעומת כן, הטייס החדש הנוסף, המריא ביצע מס' הקפות, ובמקרה הזה התאמתי את התנועה ביחס אליו, מכיוון שידעתי שהוא חדש, וייתכן שישנם דברים שלא ידע לבצע במדוייק.

כמובן שהגיעו עוד מס' רב של טייסים חדשים לרשת הVATSIM, אבל רציתי להצהיר על שניים מהם. 8)

במהלך השבועות הקרובים יתצבעו בחינות נוספות.

אחד מהנבחנים יהיה אני, וזו הזמדנות לבקש מכם להפגין נוכחות, והפעם זה יהיה בשדה דב.

כמובן שזו הכנה לנבחן הבא, בציפייה שגם לו תהיה תנועה, והיא לא תהווה שום מכשול בפניו.

אני רוצה לסכם ולומר שוב תודה לכל הטייסים שבאו להקיף בשדה, מקווה שנהניתם לקחת חלק פעיל, כמו שאני. וכולכם מוזמנים להגיב בקשר לתנועה שהייתה היום בשדה.

כרגע איציק בת"א, ארז בבן גוריון ואני בהרצליה-כולכם מוזמנים להגיע ולהמשיך את המסיבה עד השעות הקטנות של הלילה, תהנו.

שבת שלום.

פורסם

תודה איתי!

אני אשמח להיות בבחינה שלך,רק שאיציק יפרט פה איפה ומתי (טוב איפה אני חשוב שכולם יודעים רק השאלה היא:מתי!!!).

בהצלחה חבר יקר! :!: :lol::D

פורסם

תודה איתי על הפיקוח היה מאוד מאוד מאוד כיף, היה פשוט אתגר לטוס עם 5 מטוסים בהקפה, ועוד יותר אתגר לפקח שצריך לשלוט על 5-6 מטוסים כשאר לא כולם טסים באותה המהירות..

בקיצור תודה איתי שאתה נענה לפניות לפיקוח.. ואני חייב להגיד שסידרת אותנו יפה יפה יפה מאוד באוויר.. פקח מעולה לדעתי..

אז להשמע בבחינה שלך ובהצלחה אחי!

פורסם
תודה איתי!

אני אשמח להיות בבחינה שלך,רק שאיציק יפרט פה איפה ומתי (טוב איפה אני חשוב שכולם יודעים רק השאלה היא:מתי!!!).

בהצלחה חבר יקר! :!: :lol::D

כשתתקיים הבחינה אלעד יפרסם את המועד המדוייק.

בכל מקרה ייתכן ויהיה בתחילת השבוע הבא.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...