e717 פורסם אוגוסט 21, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2003 שלום לכל החבר'ה. אתמול (יום רביעי) עשיתי טיסה עם יוסי לוי ומי שעדיין לא עשה את הטיסה הזו איתו שיזדרז ומהר כי חוויה כזו לא מרגישים כל יום ובמיוחד לחובבי התעופה טסנו במטוס של chief air סצנה 172M אומנם קצת קטן אבל שאתם באויר לא מרגישים כלום חוץ מכיף אדיר ואת כל הנופים המאוד יפים של הארץ שלנו אנחנו המראנו מהרצליה בסביבות השעה חמש וחצי ואף יותר חיכנו בתור להמראה שלנו כי שם כל 10 שניות יש או המראה או נחיתה כשהגיע התור שלנו יוסי שאל אותי אם אני רוצה להמריא וכמובן שעניתי לו בחיוב הסביר לי טיק תק והופ אנחנו באויר בגובה 800 רגל עוברים מעל קו החוף של תל-אביב רואים את הלימה לימה (כולבו שלום)רואים את שדה דב שחונים שם דאש של ארקיע וATR גם כן של ארקיע מודיעים מערבית לארובה עוברים את הטיילת של תל אביב מגיעים תל-יונה עוברים בית חנן עושים סיבוב וחוזרים להרצליה בדרך שוב רואים את אותם מבנים ואז מפנים את הראש שלנו ימינה בלימה לימה ורואים 747 של אל-על קרגו בצבעים הישנים בפיינל (אגב כל זה אני מטיס!!!!!!!לפעמים יוסי עזר כי התקשתי לשמור על הגובה) מגיעים לצולבת הרצליה פונים ימינה ולפנינו 4 מטוסים בפיינל ל29 מגיע התור שלנו לנחות ויוסי כמו מומחה לא כמו מומחה אמיתי מנחית את המטוס חלק בלי קפיצה אחת חונים ויורדים מהמטוס. כמה הערות הם: מי שלא עשה את זה שינצל את החופש (למי שיש) ויעשה את זה מהר מאוד כי מהר מאוד תרצו לחזור לשם ואף להתחיל בקורס טייס שאתם תוכלו להטיס את המטוס לבד. הקיצר כיף לא נורמלי כדאי מאוד גם למי שלא אוהב כל-כך מטוסים כמונו....
oz פורסם אוגוסט 21, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2003 איך היה הנוף בהקפות לנחיתה? רעננה עיר מדהימה לא?