Ariel פורסם דצמבר 18, 2004 דיווח פורסם דצמבר 18, 2004 שלום לכלום, האם נפל בחלקכם העונג להיות מוטרדים במסרים פרטיים דרך ה SB ? ובכן, רצה הגורל ולי זה קורה, זה מתבטא ב"גלינג גלנג" אינסופי של אחד מחבר הפרורום פה שאני לא מצליח להסביר לו והוא לא מבין שאין לי עניין בקשר עמו, לצערי העניין לא נהיר לו וזה כבייכול דבר אישי שלא שייך לפורום, אבל מצאתי בכלי הזה את האפשרות האחרונה לנסות לבקש ממנו שיחדל להציק לי לפני שאפנה להנהלת VATIL כדי שיעזרו לי להסביר לו שכדאי לו להפסיק את המטרד. אני מקווה שהובנתי נכון, פקעה סבלנותי ! טיסות נעימות אריאל
moti פורסם דצמבר 18, 2004 דיווח פורסם דצמבר 18, 2004 מוכר וידוע אריאל...מוכר וידוע... חוץ מההצפה והרעש זה מפריע לקבל הודעות טקסט חיוניות. פעם בטיסה חזרה לארץ "הוצפתי" ככה ובגלל שהייתי בלי קול, לא ידעתי אם הפקח נתן לי אישור נחיתה בטקסט והלכתי סביב.
Ariel פורסם דצמבר 18, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2004 מוטי, כן, בעיקר מתי שצריך להקשיב, לקבל מרשה, לעבור למגדל לפני נחיתה, בקיצור ברגעים הכי חשובים ובהפצצה, וזה לא נפסק... אולי עכשיו אחרי שיראה את ההודעה שלי הוא יגלה נדיבות וחמלה וירחם עלי ויפטור אותי ממנו... אריאל
אורח פורסם דצמבר 18, 2004 דיווח פורסם דצמבר 18, 2004 אריאל, בפעם הבאה שזה קורה, אנה פנה לצוות החטיבה ושמוליק לין בעיקר (DCRM). אותו אחד, להציק כבר לא יוכל. שבוע טוב.
Ariel פורסם דצמבר 18, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2004 תודה רן, אני מקווה שהעניין ייפסק ולו בגלל התערבותך, אם לא - אפנה אליך לטיפול. תודה אריאל
Shai B פורסם דצמבר 20, 2004 דיווח פורסם דצמבר 20, 2004 יש עוד עניין דומה ומאוד מפריע... אני לא הבנתי אם זה אותו אחד, אבל לפחות ברוג'ר ווילקו (משום מה AVC לא עובד אצלי :roll: ) אבל כשלוחצים על כפתור הדיבור של התוכנה אז זה עושה רעש, וזה מעצבן כי הוא לוחץ ולא משחרר ומשאיר אותו לחוץ לשבריר שנייה, כמה פעמים ברצף, וגם כשהפקח לא אומר כלום וזה על יוניקום, זה ממש מפריע לריכוז...