עבור לתוכן
Brock

סקאנר? - רדיו!

Recommended Posts

פורסם

שלום לכלום,

אני ראיתי כבר את כלללל הנושאים שקשורים לסקאנר באתר, ובכל זאת מצאתי לנכון לפתוח את הנושא הזה פה שוב פעם.

כמובן, כמו שניחשתם, אני מחפש סקאנר שיוכל לקלוט לי את בן גוריון כי אני ממש גר על חיריה (צמוד לכביש הטייסים למי שמכיר או איצטדיון וינטר למי שמכיר)

אבל הנה הדבר האולי שונה ואולי לא.

אני מחפש סקאנר שיהיה דומה לרדיו פשוט כמו ווקמן, אחד שלא נראה כמו מכשיר קשר, בכדי שלא יעלה חשדות מסויימות.

מכיוון שאני לא נוסע לשום ארץ בזמן הקרוב (רק לארה"ב בחופש הגדול) רציתי לברר איתכם אם יש איזשהו אתר שנותן לי אחד כזה, כי כל האתרים שפורסמו פה הם לסקאנרים בצורת מכשיר קשר.

הייתי אומר לכם שאני יחכה עד שאני יגיעה לארה"ב אבל זה פשוט יותר מדי זמן.

אשמח לקבל ממכם תגובות.

בתודה,

ברוק

נ.ב: שחכתי לציין, על הסקאנר להיות נייד וקטן, לא מעצור לדלת D:.

פורסם

אם היית מחפש טוב-טוב, היית מוצא את זה:

www.thresholdaviation.com

אתר של חנות תעופה בקנדה שהייתי בה (תודה ליניב גרוס על ההמלצה עליה 8) ) שמלאה בדברים. יש סקאנרים פשוטים שם. ב-50$ קנדיים (35 אמריקאים בערך) קיבלתי סקאנר, 4 בטריות, אוזניות וספר עם תדרים, מפות ומידע שימושי אחר לכל שדה תעופה בקנדה (זה עבה לאללה...).

בקיצור - שווה להיכנס :wink:

פורסם

אני קניתי את שלי מEBYE. המשפחה שלי קנתה לי שם ושלחה את זה לארץ. הגיע בלי בעיות.

מאזור נתניה אני קולט הכל קרקע west, פלוטו, תל אביב, גישה,הרצליה, שדה דוב וכ'ו.

פורסם
אני זוכר גם שחגי (כמעט בטוח) פירסם פעם תמונה של סקאנר שנראה כמו טרנזיסטור. והוא פשוט ונוח.

נכון מאוד, מה שאני קניתי שם זה מה שיש לחגי...

פורסם

טוב אז ככה, אחרי שנתתם לי את הקישור.

מצאתי את מה שאני רוצה (נדמה לי..)

1314-001.jpg

http://www.thresholdaviation.com/product.asp?pID=3730&cID=63

אז ככה, אם משהו מכיר את הסקאנר הזה, רציתי לקבל עליו פרטים.

להלן התוכנית:

1. לקנות את הסקאנר

2. להאזין לבן-גוריון מהבית

3. בהזדמנות של טיסה "להחדיר" אותו למטוס ולקלוט את הפיקוח דרך המטוס

בקשר ל3.

א. רציתי לדעת אם זה אפשרי עם הסקאנר הזה.

ב. רציתי לדעת אם זה מסוכן ויכול לגרום בעיות.

בתודה שנית,

ברוק

נ.ב: אפשר לחבר לזה אוזניות?

פורסם

גם אם באמת תעבור את השיקוף והכל ולא יראו את זה, וגם אם תיכנס עם זה למטוס - עדין יש את הקטע של האנטנה. רוצה לקלוט טוב? תרים אותה. אבל כשהיא מורמת היא יכולה להגיע למשהו כמו 40 ס"מ וזה די קשה להסתיר את זה...אבל שמעתי על אנשים שהצליחו עם הסקאנר הזה לעשות את זה, אז בהצלחה 8)

דרך אגב, אם תופסים אותך יכולים לשים אותך בכלא, לתת לך קנס וכו'...

פורסם

אני נוסע לתל אביב לפחות 4 פעמים בשבוע ובדרך שומע עם הסקאנר הזה בדיוק.

לפעמים כבר מראשון לציון (שער ראשון למי שמכיר) אני שומע את הפקחים במגדל, בגישה וכו'...מאזור חיריה שומעים מצוין את כל המטוסים וגם את המגדל, קרקע (מזרח ומערב), גישה, VETEME, ATIS, וכו'...

זה סקאנר טוב - אני מאשדוד הצלחתי לשמוע ערב אחד את ניקוסיה! את פלמחים וחצור אני קולט מפה מעולה גם כן.

ואל תדאג, הבן אדם שמכר לי אותו בחנות ההיא המליץ לי מאוד לקחת אותו ולא יקרים יותר כי הוא אמר לי שההבדל במחיר הוא גדול לעומת ההבדל בביצועים - איכות הקליטה זהה פחות או יותר בכל הסקאנרים, רק שבסקאנר הזה אין מסנן רעשים סטטיים ויש 10 זכרונות. זה הכל...

פורסם

בקיצור, אני גם מעוניין לקנות ואני לא יוצא בקרוב מהארץ (אני טס ביוני לסלון האווירי אבל אין לי כוח לחכות עד אז) יש מישהו שיודע איך אני יכול לקנות בישראל כזה? והאם יש קליטה מכפר סבא?

פורסם

לפעמים כבר מראשון לציון (שער ראשון למי שמכיר) אני שומע את הפקחים במגדל, בגישה וכו'...מאזור חיריה שומעים מצוין את כל המטוסים וגם את המגדל, קרקע (מזרח ומערב), גישה, VETEME, ATIS, וכו'...

זה סקאנר טוב - אני מאשדוד הצלחתי לשמוע ערב אחד את ניקוסיה! את פלמחים וחצור אני קולט מפה מעולה גם כן.

ואל תדאג, הבן אדם שמכר לי אותו בחנות ההיא המליץ לי מאוד לקחת אותו ולא יקרים יותר כי הוא אמר לי שההבדל במחיר הוא גדול לעומת ההבדל בביצועים - איכות הקליטה זהה פחות או יותר בכל הסקאנרים, רק שבסקאנר הזה אין מסנן רעשים סטטיים ויש 10 זכרונות. זה הכל...

חנות :?:

פורסם

המכשיר עצמו הסקאנר אינו חוקי בארץ. אם תופסים אותך איתו בתחום בן גוריון יחרימו לך אותו.

המכשיר יקלוט לך טוב מכפר סבא רק תקווה שאין אנטנות ענקיות באזור שישבשו לך את השידור.

פורסם

חנות :?:

כן, האתר אינטרנט הזה הוא אתר של חנות תעופה אמיתית בקנדה. תסתכל באזור ה-ABOUT שם ותראה איך החנות נראית. הייתי שם בחופש הגדול זה בטורונטו צמוד לשדה התעופה פירסון...

פורסם

לא, אז עבדתי עליכם... :?

כן! אפשרי לשמוע את הפקחים משער ראשון! אולי לא תמיד (למרות שעד היום לא התאכזבתי..) אבל אפשרי בהחלט!

בקשר למטוסים, אין לכם מה לדאוג. ברגע שהם באוויר אפשר לקלוט אותם ממרחקים...למשל אני מהגג של הבית שלי (שהוא רק בגובה 2 קומות) קלטתי מטוסים בגישה ל-30 מעולה!

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא את כל השרשור (סליחה),

לי יש כזה, אני גר בבני ברק באמצע העיר ומשם אני לא קולט אלה אם אני עולה לגג,

טסתי עם הסקאנר הזה ועברתי איתו ללא שום בעיות בבידוק עצמו עם אנטנה בחוץ, כולם בטוחים שזה רדיו, (כמובן שלא עשיתי דוקא מול העיניים)

גם במטוס עצמו הדייל ביקש ממני לכבות את הרדיו :lol: , לא אגיד שיש לו את הקליטה הכי טובה שבעולם אבל הוא קולט הרבה,

הדבר היחיד שאותי מעצבן זה שבזמן המתנה לדיבור של הפקח יש רעשי רקע מעצבנים.

לי הוא עלה כולל משלוח רק 250 ש"ח כך שהוא באמת שוה את זה, כי גם אם יחרימו לי אותו לא הפסדתי הרבה. :D

פורסם

ראיתי את הסקאנר RADIOSHACK PRO 74 שהציע פה אורן

והוא נראה לי טוב עם קליטה טובה.

אמרתי לו שאני קונה אותו,

אני מקווה שאני יוכל להעלות את הסקאנר הזה למטוס בלי שישימו לב.

(הצלחתי לעלות מכשיר קשר בכיף)

בכל אופן.

סתם שאלה לכל מי שיש את הסקאנר שאני ראיתי באינטרנט דמוי רדיו.

שאתם עליתם איתו לטיסה

איך קלטתם?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...