עבור לתוכן
Ido Rosenthal

**עיט: המירוץ 2 - פורסמה מפת נק' הדיווח בעמ' 2!

Recommended Posts

פורסם

שלום לכל טייסי החטיבה!

כמו שכולכם בוודאי שמתם לב, מאז האירוע האחרון ("עיט: המירוץ") צוות "עיט תעופה" היה עסוק יותר בפיתוח החברה ופחות באירועים ויחסי ציבור. עכשיו, אחרי שעברנו לשרת החדש, ולאחר פרומואים באתר שלנו וגם בחתימות בפורום ( :wink: ), האירוע שלו כולנו חיכינו מגיע - עיט: המירוץ II - תחרות הניווט מספר 1 בשמים הווירטואליים 8)

תאריך

האירוע יתקיים ביום שבת, ה-29.01.05.

חוקים ונהלים

חוקי המשחק בגדול ישארו דומים לחוקים של המירוץ הקודם, עם שינויים קלים, לאור הנסיון מהמירוץ הקודם:

* הפעם המירוץ יערך רק בחלקה הצפוני של הארץ בכדי להקל קצת על הטייסים החדשים אבל מצד שני הוא לא יכלול רק נקודות CVFR כמו במירוץ שעבר, אלא גם נקודות נוספות (לכל טייס תהיה נקודה אחת או שתיים כאלו).

* ביחד עם הנהלים הסופיים אנחנו נוציא גם מפה מיוחדת לכבוד המירוץ, ובדומה למירוץ הקודם יצא גם סינרי מיוחד שיכלול דגלים בכל הנקודות על מנת להקל את הזיהוי.

* כל הנקודות הפעם ימסרו מראש סמוך לאירוע ולא יהיו הודעות באוויר למעט הנק' האחרונה

שהיא כמובן שדה היעד שלנו אותו תגלו רק לקראת סוף המסלול שלכם :)

ההרשמה נפתחה והיא תמשיך עד ה-22.1.05 (השבת שלפני האירוע). אנחנו מבקשים

שוב להרשם כמה שיותר מוקדם כדי שנוכל להתארגן בצורה הטובה ביותר. שימו לב שלא יתכנו חזרות על הקריאות (לא יתכנו 2 הרשמות עם קריאות זהות) ולכן יש להירשם כמה שיותר מוקדם על מנת להבטיח את הכינוי שלכם :o

ההרשמה

דף ההרשמה - http://www.ait-air.org/details.html

עמוד האירועים

עמוד האירועים (סרטון הפרומו של הארוע) - http://www.ait-air.org/events.html

בונוסים!

חלק זה נוגע לטייסי החברה:

- כל טייס של "עיט תעופה" שירשם וישתתף באירוע יקבל 200VM!

- הזוכים יקבלו פרסים בכסף ווירטואלי כך:

מקום ראשון - 500VM

מקום שני - 350VM

מקום שלישי - 300VM

* הפרסים למקומות הראשונים מותנים בכך שהטייס הוא טייס של "עיט תעופה" ובאים בנוסף לבונוס 200VM שהם יקבלו עצם השתתפותם במירוץ!

חדשות נוספות

- האתר המחודש כבר רץ כשבוע שווה להציץ גם למי שלא טייס של עיט: http://www.ait-air.org

- התחלנו בתחרות "התמונה השבועית" של עיט, פרטים נוספים בפורום שלנו: http://forum.ait-air.org/phpBB2/viewtopic.php?t=49

- החנות של עיט בשלבים מתקדמים של פיתוח, אנחנו מקווים שתיפתח בקרוב

- צביעה חדשה: Baron 58 תתווסף מחר (19.12) לאתר

מקווים לשיתוף פעולה ולאירוע מוצלח ומהנה!

צוות "עיט תעופה".

פורסם
חגי הפעם אני לא מוותר לך על המקום הראשון :wink:

בהצלחה לכולם, וכל הכבוד לצוות "עיט תעופה"

ואני לא יוותר לך 8) .

כל הכבוד לעיט תעופה ובהחלט המירוץ הראשון היה הצלחה !!

פורסם
חגי הפעם אני לא מוותר לך על המקום הראשון :wink:

בהצלחה לכולם, וכל הכבוד לצוות "עיט תעופה"

ואני לא יוותר לך 8) .

כל הכבוד לעיט תעופה ובהחלט המירוץ הראשון היה הצלחה !!

חחח

תחרות קשה תהיה הפעם...

כמה זמן לפני נקבל את הנקודות?

פורסם

כמו שעידו הבטיח, הרכישה החדשה של עיט תעופה ניתנת כבר להורדה מעמוד צי המטוסים:

Beech Baron 58

www.ait-air.org/fleet.html

ההורדה הינה מהשרתים של AVSIM.

תהנו :wink:

נ.ב

אני מקווה שהמירוץ לא יפול שוב על משחק של הנבחרת :D

פורסם

רוצים להשתתף במירוץ כשופטים?

אם אתם מכירים את תוכנת ה-ASRC ומוכנים לעזור, אנא שלחו מייל לאימייל:

race@ait-air.org

ואנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי! :P

פורסם

נכון לרגע זה, 18 כבר נרשמו והתחרות הופכת קשה יותר מנרשם לנרשם. אצלנו בצוות ההכנות לאירוע ממשיכות (אם זה סינרי, מסלולים וכו'...). אני פונה אליכם לעזור לנו להפוך את האירוע הזה למהנה יותר!

כמו שרשמתי בעבר, אם ברצונכם לשפוט במירוץ (חובה ידע בסיסי ב-ASRC) אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת:

race@ait-air.org

כדי להקל על מציאת הפקחים, פקחים שכבר מעכשיו מעוניינים לפקח במירוץ מוזמנים אף הם לשלוח מייל לכתובת:

race@ait-air.org

תודה רבה על שיתוף הפעולה,

צוות עיט תעופה :wink:

פורסם

עקב עומס שנהיה לנו בימים האחרונים, החלטתי לפרסם הודעה זו:

לכל האנשים שיש להם שאלות בנוגע למירוץ, אנא שלחו אימייל לכתובת race@ait-air.org או חכו ליום הדרכה מסודר שנפרסם את פרטיו בקרוב שיהיה בשיחה קולית (ככל הנראה דרך טימספיק או רוג'ר ווילקו). הודעות שישלחו אלינו במסנג'ר לא יענו.

תודה רבה,

צוות "עיט תעופה"

פורסם
עקב עומס שנהיה לנו בימים האחרונים, החלטתי לפרסם הודעה זו:

לכל האנשים שיש להם שאלות בנוגע למירוץ, אנא שלחו אימייל לכתובת race@ait-air.org או חכו ליום הדרכה מסודר שנפרסם את פרטיו בקרוב שיהיה בשיחה קולית (ככל הנראה דרך טימספיק או רוג'ר ווילקו). הודעות שישלחו אלינו במסנג'ר לא יענו.

תודה רבה,

צוות "עיט תעופה"

אם אתה מעוניין להשתמש בTS של VFS צור איתי קשר.

פורסם

תודה רבה אלירן!

רוב הסיכויים שנשתמש בשרת של VATIL או בשרת שלך וכנראה יום התדרוך (שאילת שאלות של טייסים לקראת האירוע) יהיה ביום שבת הזה בערב. פרטים נוספים יבואו בשרשור זה בהמשך. ההדרכה נועדה לעזור לך להבין את מהלך האירוע והנהלים שלו (שאף הם יפורסמו בקרוב) ומומלץ להגיע ולשאול שאלות - גם אם הייתם כבר במירוץ הקודם. ואל תתביישו, אנחנו מקבלים את כל השאלות (כן, גם שאלות מסוג "איך תדעו שאני לא מרמה?" או "למה בחרתם דווקא ביום שבת לעשות אירוע?" יתקבלו :P ) - בינתיים אני יכול להמליץ לכם להתאמן קצת על זיהוי נקודות בטיסות ראיה. זכרו שהמטרה היא לא להגיע ראשון (כי לא יוצאים באותו זמן כולם) אלא לעשות את המסלול שניתן לך כמה שיותר מהר.

בהצלחה 8)

פורסם

מצטער, אבל ההדרכה לא תתקיים ביום שבת הזה אחרי הכל, אלא כנראה שביום שבת לאחריו. בכל זאת, אני אפרסם כאן בימים הקרובים וכן באתר האינטרנט שלנו קישור לעמוד הנהלים לאתר. הנהלים חובה לקריאה ע"י כל הטייסים, גם אם הם השתתפו במירוץ הקודם וגם אם לא.

ועומר, מפת כבישים יש? :lol:

לרגע כתיבת הודעה זו נרשמו 21 טייסים ככה שהתחרות תהיה גדולה!! מומלץ להתכונן טוב טוב עם כל מה שצריך לפני הטיסה (ולחפש בפורום פרטים על המירוץ שעבר בשביל ללמוד ממה שקרה שם).

פורסם

הנהלים לאירוע פורסמו וניתן להיכנס אליהם בכתובת:

http://www.ait-air.org/nehalim.html

כמו שכבר אמרתי, חובה על כל משתתפי המירוץ לקרוא את הנהלים - גם אם הם כבר השתתפו במירוץ הקודם! בנוסף, אנשים נוספים שמעוניינים להיות שופטים במירוץ מוזמנים לשלוח אימייל לכתובת:

race@ait-air.org

שימו לב שההרשמה לאירוע עוד פתוחה ותיסגר סופית ב-22 לינואר!

תודה רבה ובהצלחה!

צוות "עיט תעופה"

פורסם

שימו לב

מפה הכוללת את נק' הדיווח שיהיו בכל המירוץ כולל נק' הדיווח החדשות הועלתה כעת לשרת שלנו וניתנת להורדה מכאן:

www.ait-air.org/events/racemap.jpg

את המפה מומלץ לשמור\להדפיס וכן ללמוד לזהות את הנק' שבה - אתם לא יכולים לדעת אילו נק' יהיו במסלול שאתם תקבלו! יש לכם מעל 3 שבועות (נכון לכתיבת הודעה זו) להתאמן בזיהוי הנק'. אל דאגה, הסינרי שנשחרר בקרוב של הנק' הללו יעזור לכם להתמצא טוב יותר בעזרת דגלי המשחק שיפוזרו בנקודות הדיווח!

ההרשמה בעיצומה!

ההרשמה בעיצומה! הצטרפו ל-21 אנשים (נכון לרגע כתיבת הודעה זו) שנרשמו כבר למירוץ ובואו לראות מה אתם שווים בתחרות הניווט הגדולה ביותר בשמיים הווירטואליים של ישראל!

www.ait-air.org

ההרשמה דרך העמוד הראשי או דרך התפריט בכל אחד מעמודי האתר!

בהצלחה בזיהוי הנקודות! :wink:

צוות "עיט תעופה".

פורסם

הערה בקשר לנק' החדשות:

יהיה לכם מאוד קשה לזהות נק' בלי הלאנדקלאסים: צפון, תל אביב וירושלים.

כמו כן הנק' בית לחם היא כנסיית המולד בבית לחם. אם יש שאלות לגבי הנק' אתם מוזמנים לשאול

אותי במסנג'ר או ביום שבת במהלך התדרוך שינתן לטייסים

פורסם
הערה בקשר לנק' החדשות:

יהיה לכם מאוד קשה לזהות נק' בלי הלאנדקלאסים: צפון, תל אביב וירושלים.

כמו כן הנק' בית לחם היא כנסיית המולד בבית לחם. אם יש שאלות לגבי הנק' אתם מוזמנים לשאול

אותי במסנג'ר או ביום שבת במהלך התדרוך שינתן לטייסים

מה זה בדיוק הלנדקלאס של ירושלים? הסינרי עצמו? :?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...