עבור לתוכן
Amir Paz

אין קומבינות!

Recommended Posts

פורסם

אני שומע לאחרונה המון רעשים מחברים שונים בחטיבה בנוגע לקידום פקחים,

הטענות הם שיש קידום לא צודק לאנשים מסוימים בדרגים מסוימים

א) אני מבקש להבחין בין הדרכה לבין הסמכה של פקח- לעיתיים אני מדריך אנשים על מנת שיהיה להם ידע כללי ולא למטרת פיקוח. (אנשים שלא הכי מכירים את המרחב, ובכדי למלא תפקיד מסוים צריכים רקע תאוריטי)

ב)מחלקת ההדרכה בתקופה של המון שינויים בזמן זה, חלק מהאנשים שצריכים להתקדם יקבלו הודעה בפרטי וחלק ימתינו.

ג)אני יודע שיש אנשים שפשוט נמאס להם המצב של "להמתין". אני מבקש מכם לא ליצור הד ותחקירים מי התקדם ומי לא, המצב הנ"ל בתהליכי סיום ובקרוב מאוד נרגיש את זה, חלק כבר מורגש.

ד) מאז ומתמיד הדגשנו שקידום ייעשה גם על בסיס רמה אישית, אתם צריכים לשמוח עבור אותם אנשים שמקודמים כיוון שגילו רמה גבוהה, ולא לטרפד את התקדמותם.

תחשבו על זה, גם תלמיד מחונן קופץ מכיתה א ל ב' ולעיתים אף יותר , ולא חסרות עוד דוגמאות.

חברים, החטיבה מונה כיום מעל 45 פקחים, חלקם פעילים יותר חלקם פחות... במסגרת השינוי שנעשה עד כה, עשינו "ישור קו" בין הפקחים (מי שזוכר את בחינות הריענון על השדות הקטנים)

השלב הבא הוא טיפול בהסמכות וקידום, ובחלק מהמגזרים השלב הזה החל.

אני מבקש בעיקר מאלו שנוטים לחקור ולברר למה הוא כן ואני לא, להמתין ונפנה אליכם.

בשבועות הקרובים נתחיל סבב נוסף של הדרכות והסמכות APP.

למישה יש ספק שגם אנחנו רוצים לראות יותר שדות פעילים ויותר פקחים פעילים?

הרי בשביל זה התנדבנו לתת מעצמנו. סבלנות, הכל יהיה בסדר.

מקווה שהדברים ברורים.

פורסם

דעה אישית.

חלק מהפקחים ברשת חושבים שהתקדמות היא תחרות כלשהי, וכל אחד מנסה להתקדם יותר מהשני.אין לי ספק, שאמיר וצוות ההדרכה עושים את מיטב ההדרכות וה"חושבים" על מנת לבחור את האנשים הנכונים ולהכין אותם היטב עד להתחברות הראשונית בעמדה שבה הוסמך.

לצומת ליבכם.

שבוע טוב

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...