hagay פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 בגלל שגם אני חולה במחלה הנפלאה הזו וגם לי יש מידי פעם כל מיני חלומות בלילה על המחשבות שחשבתי עליהם במשך היום אז חשבתי לכתוב כאן את מה שחלמתי בגיל 10, אתם גם מוזמנים לכתוב על זה. זה התחיל בגיל קטן שתמיד רציתי להיות נהג אוטובוס, למה? בגלל שזה היה נראה לי גדול, אח"כ רציתי כבר משאית גדולה, ואח"כ זה כבר נהיה אוירון גדול, עכשיו אספר לכם את החלום שהיה לי בזמן המעבר מאוטובוס לאוירון. אני חולם שאני הולך ברגל בהרצליה מהבית שלי אל התחנה המרכזית ומתחבא מאחרי השיחים שהשומר לא יראה אותי, באיזה שהוא שלב ביקשתי מחבר שלי דרך קשר טלפתי שיסיח את דעתו של השומר, הזדחלתי לי מתחת לאוטובוסים עד שהשומר לא ראה אותי, עליתי על אחד האוטובוסים ואני רואה שאין דלק מספיק לטיסה (אופס נסיעה) נסעתי לתחנת דלק הפנימית של התחנה ושאלתי אם יש להם דלק מטוסים כי בדיוק נגמר לי הדלק ונכבה המנוע, תידלקו אותי בערך חצי שעה ואז באופן ספונטני הרמתי ראשי לפאנל העליון כדי להתחיל ברצף ההנעה של המטוס (כן כן של המטוס לא התבלבלתי, פשוט בשלב זה האוטובוס הפך להיות מטוס), מישום מה אני לא מצליח להניע, מנסה כל מיני דברים אבל לא הולך (אז לא הכרתי את VATIL :wink: ) ניסיתי דיי הרבה זמן ולא הצלחתי, עד שאני רואה שהשעה כבר מאוחרת ועוד מעט אמא שלי תקרא לי להכנס לישון אז הנעתי את האוטובוס ונסעתי הבייתה, בדרך נתקע האוטובוס אז המשכתי ברגל , מסכנה: מההתחלה הייתי צריך ללכת ברגל. אז אם גם לכם בא לצחוק תכתבו את החלומות שלכם.
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 מה שאני נזכר בו אינו חלום. אני נזכר בלילה שלפני הטיסה הראשונה שלי עם חברים בC172 אחרי ההסבה. אני זוכר את תחושת האחריות הכבדה. (משום מה ב152 לא הרגשתי ככה, אולי בגלל שהוא יותר קטן ומזכיר מטוס צעצוע) אני זוכר שממש היה קשה לי להירדם ועברתי בראש על הבד"ח עוד פעם ועוד פעם עד שנרדמתי...
Or Netzer פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 חגי עכשיו שאתה מזכיר לי כשהייתי בן 10 שיחקתי באוטו הישן של סבא שלי (קורה דייטסו) ודימיינתי שהצ'וק (זה שמחמם את המנוע מהר יותר) זה המצערת הברקס זה ההנמכה וכל מני כאלה ככל העולה על רוחי ומדמיין טיסה היו זמנים
DanPadnos פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 בגיל 13 כבר מצאתי את VATSIM, כך שחלומות ביזאריים כאלה נחסכו ממני...
Itai Ganor פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 במקום להגיד מטוס מטוס שהייתי קטן מאוד שטסתי, אז הייתי אומר טוס טוס! טוס! :oops:
Yoav פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 זה עוש כלום איתי, אבא שלי רופא ופעם הוא היה עובד בבית חולים, שהיייתי קטן, ולא ידעתי לעשות אותיות גרוניות, אז במקום להגיד אבא רופא בבית חולים אמרתי אבא אופה בבית אולים.... :oops: :oops: פשלות מצחיקות של ילדים קטנים... את השאר אני לא יספר כי זה מביך מידי :oops: :oops:
Shai B פורסם דצמבר 23, 2004 דיווח פורסם דצמבר 23, 2004 אני התחלתי לאהוב תעופה ומטוסים בכתה ז' (עכשיו אני בח') בגלל שני חברים שכל הזמן דיברו על העניין, וקניתי סימולטור (די גרוע אבל לא נורא) והתחלתי להתמכר... מאז קניתי כבר עוד סימולטורים ואת FS2004, ניסיתי לטוס רציני וראיתי שאין לי ממש איפה ללמוד, אז התחלתי לעשות שטויות, להכנס במטוסים של ה-AI, סתם רולים וכאלה... ואז מצאתי את VATIL, ומאז אני לא יכול להפסיק להסתכל על מטוסים ולקבל הרגשת צמרמורת כזאת, כל פעם שהסתכלתי וראיתי את הקוקפיט והטייסים...