Kobi David פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 אפשר להירגע, המטוס בחינם פרוייקט FOKKER הוציאו את הגירסא החדשה למטוס הנפלא הזה. אני זוכר את המטוס הראשון, פשוט נפלא. המטוס ניתן להורדה ב 2 גירסאות, 70 ו 100. כמו כן ניתן להוריד צביעה ברמה גבוהה לחברות תעופה. http://fokker.avsim.net/index.html תמונות להתרשמות
Itay Zecharia פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 נראה מרשים מאוד קובי. המטוס ניתן להורדה מAVSIM...? או שיש להם אתר בית?
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 קובי נראה ממש ממש אדיר!!! :shock: רצתי להוריד אותו, ולאיתי ולעוד מי שירצה הלינק לאתר החברה, בבקשה: http://fokker.avsim.net/index.html תהנו! נראה מטוס נהדר, זה באמצע ההורדה אצלי כרגע לילה טוב!
royisher פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 כולנו יודעים על זה קובי חחחח אלא אם כן אנחנו במעגל סגור פה.
Avi Dudai פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 היי , אין תמונות והלינקים שבורים.... עריכה: אחרי מאמצים יזע ו...הצלחתי להגיע. משהו אצלם לא עובד. אני מוריד אותו כעת.
Yoav פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 מדהים שיחקתי איתו קצת ממש ברמה! שיחקת?!?!?!?!?!?! :x :x :x נשמע טוב קובי, תודה רבה, אבל אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מידי
Itai Ganor פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 מדהים שיחקתי איתו קצת ממש ברמה! שיחקת?!?!?!?!?!?! :x :x :x נשמע טוב קובי, תודה רבה, אבל אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מידי ? :?
Yoav פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 מדהים שיחקתי איתו קצת ממש ברמה! שיחקת?!?!?!?!?!?! :x :x :x נשמע טוב קובי, תודה רבה, אבל אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מידי ? :? ממתי משחקים בפלייט?? :roll:
the pilot פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 מדהים שיחקתי איתו קצת ממש ברמה! שיחקת?!?!?!?!?!?! :x :x :x נשמע טוב קובי, תודה רבה, אבל אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מידי ? :? ממתי משחקים בפלייט?? :roll: ואוו הגזמת בתגובה שלך, איתי אני מכיר אותו והוא לא אחד ש"משחק" בפלייט. אז הוא טעה במילה,לא שם אותה במקום,לא התכוון. אבל כל הפרצופים האלה? יאללה, נוריד את המטוס ונתחיל "לשחק בו"קצת.
tal 2 פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 הינה כמה תמונות שלו. תהנו. http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=5827
Yoav פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 מדהים שיחקתי איתו קצת ממש ברמה! שיחקת?!?!?!?!?!?! :x :x :x נשמע טוב קובי, תודה רבה, אבל אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מידי ? :? ממתי משחקים בפלייט?? :roll: ואוו הגזמת בתגובה שלך, איתי אני מכיר אותו והוא לא אחד ש"משחק" בפלייט. אז הוא טעה במילה,לא שם אותה במקום,לא התכוון. אבל כל הפרצופים האלה? יאללה, נוריד את המטוס ונתחיל "לשחק בו"קצת. איתי הכל בצחוק ובטוב טעם, אין לי פה שום כוונה להעליב :oops: יאללה, אני מוריד את המטוס והולך ללמוד למבחן... :cry: :cry: עריכה: אז לאחר מבחן קטן של המטוס הבנתי שהוא בסדר....הנה רשמיי: שמתי לב שההתנהגות שלו ביחס למנועים היא מוזרה... אם אני מוריד מצערת אז המטוס מאבד מהירות בקצב מטורף...לעומת זאת אם אני פותח מצערת אז אני לא יכול לשלוט על המטוס... באג אצלי או לא? ועכשיו למשהו שלא הבנתי: למטוס ישנם שני סטים של בולמי אוויר: אחד על הזנב ואחד על הכנפיים. האם יש מקש במקלדת כדי לפתוח את הסט של הכנפיים? כי זה מעצבן כל פעם ללחוץ על הכפתור הזה בנחיתה שאתה ממש צריך להיות מרוכז.... אה, ועוד דבר : להתניע איתו זה קשה, בייחוד שמדובר בהתנעה אווירית בגובה 1200 רגל...