Nir Portal פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 כל מי שאומר המפרטים שחגי הביא פה הם לא חזקים, כנראה הוא פשוט בנאדם עם ביטחון עצמי מופרז שחושב שהוא יודע הכל על הכל ואם הוא קובע שהמחשבים האלו לא חזקים אז כל העולם טועה והוא צודק. בכל אופן מובאים לכם מחשבים מהדור החדש ביותר במהירויות מטריפות - תגידו לי אתם מי לא היה רוצה שאחד מאלו יהיה לו בבית? זה שה MHZ שלהם לא גבוה זה לא אומר שהם לא טובים ולא חזקים וזה שרשום שם 2.2 GHZ זה לא אומר שמעבד 2.4 של INTEL עוקף אותו. (נקודה) יש לכם פה את הכרטיס מסך הטוב ביותר בעולם הארדיסק בעלות של 1200 (!!!) שקל במהירות של 10000 RPM (מה שיש לכם זה 7200 והפרש הביצועים בהתאם - 25% אחוז) אז נכון ש 512 זיכרון זה מעט אבל תוסיפו את ה 450 שקל האלו ותקבלו 1G. ואתם מתלוננים?!? המחשבים האלו טובים יותר מכל "גרוטאה" שיש לכם. (בלי כוונה להעליב זה רק לצורך ההשוואה :roll: ) אלה אם למישהו יש פה FX55 (מעבד "רק" ב5000 ש"ח שדרך אגב שימש למשחק FS2004 בתערוכה אך עדיין קירטע ). בקשר ל RDRAM זה זיכרון יקר בטירוף עם ביצועים מעפנים וזה שאומרים לכם שהוא במהירות של 1060 MHZ זה לא אומר שהוא יותר מהיר מ DUAL DDR 400. (וזה נכון DUAL DDR 400 לוקחים את ה RDRAM בהפרש דיי גדול)... מקווה שהחכמתם קצת... להבא לבדוק לפני שאתם משמיצים את כל מי שאתם רואים. המשך יום נעים וניפגש באירוע
Kobi David פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 בקשר ל RDRAM זה זיכרון יקר בטירוף עם ביצועים מעפנים וזה שאומרים לכם שהוא במהירות של 1060 MHZ זה לא אומר שהוא יותר מהיר מ DUAL DDR 400. (וזה נכון DUAL DDR 400 לוקחים את ה RDRAM בהפרש דיי גדול)... וזו בטח המלצה.... גם זו השמצה.
Nir Portal פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 השמצה של מוצר שהוכח שהוא מוצר גרוע ויקר ושיש טובים וזולים ממנו בהפרשים משמעותיים - גם בביצועים וגם במחיר.
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 חבר'ה הדיון פה לא בא לשכנע אותכם לקנות AMD שאתם אוהבים אינטל . יש כאן הצעות למחשב ! מי שרוצה ובדק ובחן ורוצה ADM ויש לו כאן כמה הצעות שילך לחגי. מי שלא רוצה לא צריך. אני אישית הייתי שמח שיהיה לי אחד מהמחשבים ה"לא חזקים האלה". אם זה לא חזק בשביל מישהו כאן שהוא לא יקנה ויפסיק ליעץ לאנשים אחרים במיוחד שהוא לא יודע בעצמו וניזן משמועות ממקומות אחרים.
niralp פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 לכל החכמים מבינכם שבטוחים שהם גאוני מחשבים מהלכים, נמאס לי להתווכח סתם, הבאתי עובדות, זה נכון שב-AMD חישוב המהירות שעון טיפה שונה אבל זה הפרש פעוט. תקראו בדיקות שעשו אנשים מקצועיים על המעבדים של ה-AMD מול ה-INTEL: http://www.hwextreme.com/reviews/processor/intel_3200/page4.shtml אולי זה מה שיביא את הסוף לוויכוח. מישהו כתב פה למה מחשיבים את AMD לפחות טובים אז יש לי כמה סיבות: א. חברה יחסית קטנה מול אינטל - הציבור בוטח יותר בחברה גדולה כמו אינטל, במיוחד כשהוא מקבל אחריות לכל החיים. ב. ביצועים פחות טובים - המעבדים הכי טובים שלהם לא מצליחים להגיע לרמה של אינטל. ג. הליכה נגד הזרם - רוב האנשים בארץ, ואני מדגיש - בארץ, קונים אינטל ולכן אנשים לא אוהבים לקנות דבר אחר. בארה"ב לדוגמא הציבור מתחלק לחצי חצי ביחס הקנייה מול אינטל ו-AMD. ודרך אגב ה-64 זה ממש בולשיט, אנשים חושבים שהם קונים מעבד יותר טוב, כרגע כמעט כל התוכנות לא יודעות לעבוד עם דבר כזה ולנצל אותו. "512MB זה קצת אבל אפשר לקנות יותר": אני קונה מחשב כדי לשפר אותו אחרי הקניה???
BlackRaven פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 לכל החכמים מבינכם שבטוחים שהם גאוני מחשבים מהלכים, נמאס לי להתווכח סתם, הבאתי עובדות, זה נכון שב-AMD חישוב המהירות שעון טיפה שונה אבל זה הפרש פעוט.תקראו בדיקות שעשו אנשים מקצועיים על המעבדים של ה-AMD מול ה-INTEL: http://www.hwextreme.com/reviews/processor/intel_3200/page4.shtml אולי זה מה שיביא את הסוף לוויכוח. מישהו כתב פה למה מחשיבים את AMD לפחות טובים אז יש לי כמה סיבות: א. חברה יחסית קטנה מול אינטל - הציבור בוטח יותר בחברה גדולה כמו אינטל, במיוחד כשהוא מקבל אחריות לכל החיים. ב. ביצועים פחות טובים - המעבדים הכי טובים שלהם לא מצליחים להגיע לרמה של אינטל. ג. הליכה נגד הזרם - רוב האנשים בארץ, ואני מדגיש - בארץ, קונים אינטל ולכן אנשים לא אוהבים לקנות דבר אחר. בארה"ב לדוגמא הציבור מתחלק לחצי חצי ביחס הקנייה מול אינטל ו-AMD. ודרך אגב ה-64 זה ממש בולשיט, אנשים חושבים שהם קונים מעבד יותר טוב, כרגע כמעט כל התוכנות לא יודעות לעבוד עם דבר כזה ולנצל אותו. "512MB זה קצת אבל אפשר לקנות יותר": אני קונה מחשב כדי לשפר אותו אחרי הקניה??? רק מעניין אותי דבר אחד, מה הנסיון שלך עם מעבדי AMD ?
niralp פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 לכל החכמים מבינכם שבטוחים שהם גאוני מחשבים מהלכים, נמאס לי להתווכח סתם, הבאתי עובדות, זה נכון שב-AMD חישוב המהירות שעון טיפה שונה אבל זה הפרש פעוט.תקראו בדיקות שעשו אנשים מקצועיים על המעבדים של ה-AMD מול ה-INTEL: http://www.hwextreme.com/reviews/processor/intel_3200/page4.shtml אולי זה מה שיביא את הסוף לוויכוח. מישהו כתב פה למה מחשיבים את AMD לפחות טובים אז יש לי כמה סיבות: א. חברה יחסית קטנה מול אינטל - הציבור בוטח יותר בחברה גדולה כמו אינטל, במיוחד כשהוא מקבל אחריות לכל החיים. ב. ביצועים פחות טובים - המעבדים הכי טובים שלהם לא מצליחים להגיע לרמה של אינטל. ג. הליכה נגד הזרם - רוב האנשים בארץ, ואני מדגיש - בארץ, קונים אינטל ולכן אנשים לא אוהבים לקנות דבר אחר. בארה"ב לדוגמא הציבור מתחלק לחצי חצי ביחס הקנייה מול אינטל ו-AMD. ודרך אגב ה-64 זה ממש בולשיט, אנשים חושבים שהם קונים מעבד יותר טוב, כרגע כמעט כל התוכנות לא יודעות לעבוד עם דבר כזה ולנצל אותו. "512MB זה קצת אבל אפשר לקנות יותר": אני קונה מחשב כדי לשפר אותו אחרי הקניה??? רק מעניין אותי דבר אחד, מה הנסיון שלך עם מעבדי AMD ? אה, הבנתי. כולכם מדברים מנסיון עם AMD ! אי אפשר להשוות, על תעשו השוואה אלא אם כן תעבדו כל יום על אינטל וגם על מחשב AMD! איך אתה יכול לדעת מה עדיף אם אתה עובד כל יום על אותו מחשב?! לא נדבר על זה שלכל מחשב יש מפרט אחר, תוכנות אחרות שעובדות עליו, מערכות הפעלה שונות. רק הבדיקות שהבאתי הם המקצועיות ביותר והנתונים בפניכם. כל מי שרוצה להגיב שיביא טענות מוצקות.
BlackRaven פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 לכל החכמים מבינכם שבטוחים שהם גאוני מחשבים מהלכים, נמאס לי להתווכח סתם, הבאתי עובדות, זה נכון שב-AMD חישוב המהירות שעון טיפה שונה אבל זה הפרש פעוט.תקראו בדיקות שעשו אנשים מקצועיים על המעבדים של ה-AMD מול ה-INTEL: http://www.hwextreme.com/reviews/processor/intel_3200/page4.shtml אולי זה מה שיביא את הסוף לוויכוח. מישהו כתב פה למה מחשיבים את AMD לפחות טובים אז יש לי כמה סיבות: א. חברה יחסית קטנה מול אינטל - הציבור בוטח יותר בחברה גדולה כמו אינטל, במיוחד כשהוא מקבל אחריות לכל החיים. ב. ביצועים פחות טובים - המעבדים הכי טובים שלהם לא מצליחים להגיע לרמה של אינטל. ג. הליכה נגד הזרם - רוב האנשים בארץ, ואני מדגיש - בארץ, קונים אינטל ולכן אנשים לא אוהבים לקנות דבר אחר. בארה"ב לדוגמא הציבור מתחלק לחצי חצי ביחס הקנייה מול אינטל ו-AMD. ודרך אגב ה-64 זה ממש בולשיט, אנשים חושבים שהם קונים מעבד יותר טוב, כרגע כמעט כל התוכנות לא יודעות לעבוד עם דבר כזה ולנצל אותו. "512MB זה קצת אבל אפשר לקנות יותר": אני קונה מחשב כדי לשפר אותו אחרי הקניה??? רק מעניין אותי דבר אחד, מה הנסיון שלך עם מעבדי AMD ? אה, הבנתי. כולכם מדברים מנסיון עם AMD ! אי אפשר להשוות, על תעשו השוואה אלא אם כן תעבדו כל יום על אינטל וגם על מחשב AMD! איך אתה יכול לדעת מה עדיף אם אתה עובד כל יום על אותו מחשב?! לא נדבר על זה שלכל מחשב יש מפרט אחר, תוכנות אחרות שעובדות עליו, מערכות הפעלה שונות. רק הבדיקות שהבאתי הם המקצועיות ביותר והנתונים בפניכם. כל מי שרוצה להגיב שיביא טענות מוצקות. למה אתה מתעצבן... אני לא "מדבר מניסון על AMD", אני לא עושה שום השוואה, אני לא מעדיף שום מחשב, לא מעניין אותי המפרט שלו, התוכנות שלו, מערכות ההפעלה שלו או הבדיקות המקצועיות. כל מה שברצוני לדעת זה מה הניסיון שלך עם מעבדי AMD.
niralp פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 לכל החכמים מבינכם שבטוחים שהם גאוני מחשבים מהלכים, נמאס לי להתווכח סתם, הבאתי עובדות, זה נכון שב-AMD חישוב המהירות שעון טיפה שונה אבל זה הפרש פעוט.תקראו בדיקות שעשו אנשים מקצועיים על המעבדים של ה-AMD מול ה-INTEL: http://www.hwextreme.com/reviews/processor/intel_3200/page4.shtml אולי זה מה שיביא את הסוף לוויכוח. מישהו כתב פה למה מחשיבים את AMD לפחות טובים אז יש לי כמה סיבות: א. חברה יחסית קטנה מול אינטל - הציבור בוטח יותר בחברה גדולה כמו אינטל, במיוחד כשהוא מקבל אחריות לכל החיים. ב. ביצועים פחות טובים - המעבדים הכי טובים שלהם לא מצליחים להגיע לרמה של אינטל. ג. הליכה נגד הזרם - רוב האנשים בארץ, ואני מדגיש - בארץ, קונים אינטל ולכן אנשים לא אוהבים לקנות דבר אחר. בארה"ב לדוגמא הציבור מתחלק לחצי חצי ביחס הקנייה מול אינטל ו-AMD. ודרך אגב ה-64 זה ממש בולשיט, אנשים חושבים שהם קונים מעבד יותר טוב, כרגע כמעט כל התוכנות לא יודעות לעבוד עם דבר כזה ולנצל אותו. "512MB זה קצת אבל אפשר לקנות יותר": אני קונה מחשב כדי לשפר אותו אחרי הקניה??? רק מעניין אותי דבר אחד, מה הנסיון שלך עם מעבדי AMD ? אה, הבנתי. כולכם מדברים מנסיון עם AMD ! אי אפשר להשוות, על תעשו השוואה אלא אם כן תעבדו כל יום על אינטל וגם על מחשב AMD! איך אתה יכול לדעת מה עדיף אם אתה עובד כל יום על אותו מחשב?! לא נדבר על זה שלכל מחשב יש מפרט אחר, תוכנות אחרות שעובדות עליו, מערכות הפעלה שונות. רק הבדיקות שהבאתי הם המקצועיות ביותר והנתונים בפניכם. כל מי שרוצה להגיב שיביא טענות מוצקות. למה אתה מתעצבן... אני לא "מדבר מניסון על AMD", אני לא עושה שום השוואה, אני לא מעדיף שום מחשב, לא מעניין אותי המפרט שלו, התוכנות שלו, מערכות ההפעלה שלו או הבדיקות המקצועיות. כל מה שברצוני לדעת זה מה הניסיון שלך עם מעבדי AMD. איך אתה מחליט שאני מתעצבן? האותיות נראות שונות? אני בכלל לא עצבני. ואין לי ניסיון עם AMD לשאלתך.
BlackRaven פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 לכל החכמים מבינכם שבטוחים שהם גאוני מחשבים מהלכים, נמאס לי להתווכח סתם, הבאתי עובדות, זה נכון שב-AMD חישוב המהירות שעון טיפה שונה אבל זה הפרש פעוט.תקראו בדיקות שעשו אנשים מקצועיים על המעבדים של ה-AMD מול ה-INTEL: http://www.hwextreme.com/reviews/processor/intel_3200/page4.shtml אולי זה מה שיביא את הסוף לוויכוח. מישהו כתב פה למה מחשיבים את AMD לפחות טובים אז יש לי כמה סיבות: א. חברה יחסית קטנה מול אינטל - הציבור בוטח יותר בחברה גדולה כמו אינטל, במיוחד כשהוא מקבל אחריות לכל החיים. ב. ביצועים פחות טובים - המעבדים הכי טובים שלהם לא מצליחים להגיע לרמה של אינטל. ג. הליכה נגד הזרם - רוב האנשים בארץ, ואני מדגיש - בארץ, קונים אינטל ולכן אנשים לא אוהבים לקנות דבר אחר. בארה"ב לדוגמא הציבור מתחלק לחצי חצי ביחס הקנייה מול אינטל ו-AMD. ודרך אגב ה-64 זה ממש בולשיט, אנשים חושבים שהם קונים מעבד יותר טוב, כרגע כמעט כל התוכנות לא יודעות לעבוד עם דבר כזה ולנצל אותו. "512MB זה קצת אבל אפשר לקנות יותר": אני קונה מחשב כדי לשפר אותו אחרי הקניה??? רק מעניין אותי דבר אחד, מה הנסיון שלך עם מעבדי AMD ? אה, הבנתי. כולכם מדברים מנסיון עם AMD ! אי אפשר להשוות, על תעשו השוואה אלא אם כן תעבדו כל יום על אינטל וגם על מחשב AMD! איך אתה יכול לדעת מה עדיף אם אתה עובד כל יום על אותו מחשב?! לא נדבר על זה שלכל מחשב יש מפרט אחר, תוכנות אחרות שעובדות עליו, מערכות הפעלה שונות. רק הבדיקות שהבאתי הם המקצועיות ביותר והנתונים בפניכם. כל מי שרוצה להגיב שיביא טענות מוצקות. למה אתה מתעצבן... אני לא "מדבר מניסון על AMD", אני לא עושה שום השוואה, אני לא מעדיף שום מחשב, לא מעניין אותי המפרט שלו, התוכנות שלו, מערכות ההפעלה שלו או הבדיקות המקצועיות. כל מה שברצוני לדעת זה מה הניסיון שלך עם מעבדי AMD. איך אתה מחליט שאני מתעצבן? האותיות נראות שונות? אני בכלל לא עצבני. ואין לי ניסיון עם AMD לשאלתך. לא האותיות, הניסוח, קיבלתי ממנו את הרושם שהדלקתי לך איזה פיוז. ותודה.
Nir Portal פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 לכל החכמים מבינכם שבטוחים שהם גאוני מחשבים מהלכים, נמאס לי להתווכח סתם, הבאתי עובדות, זה נכון שב-AMD חישוב המהירות שעון טיפה שונה אבל זה הפרש פעוט.תקראו בדיקות שעשו אנשים מקצועיים על המעבדים של ה-AMD מול ה-INTEL: http://www.hwextreme.com/reviews/processor/intel_3200/page4.shtml אולי זה מה שיביא את הסוף לוויכוח. מישהו כתב פה למה מחשיבים את AMD לפחות טובים אז יש לי כמה סיבות: א. חברה יחסית קטנה מול אינטל - הציבור בוטח יותר בחברה גדולה כמו אינטל, במיוחד כשהוא מקבל אחריות לכל החיים. ב. ביצועים פחות טובים - המעבדים הכי טובים שלהם לא מצליחים להגיע לרמה של אינטל. ג. הליכה נגד הזרם - רוב האנשים בארץ, ואני מדגיש - בארץ, קונים אינטל ולכן אנשים לא אוהבים לקנות דבר אחר. בארה"ב לדוגמא הציבור מתחלק לחצי חצי ביחס הקנייה מול אינטל ו-AMD. ודרך אגב ה-64 זה ממש בולשיט, אנשים חושבים שהם קונים מעבד יותר טוב, כרגע כמעט כל התוכנות לא יודעות לעבוד עם דבר כזה ולנצל אותו. "512MB זה קצת אבל אפשר לקנות יותר": אני קונה מחשב כדי לשפר אותו אחרי הקניה??? ההשוואה שהצגת פה היא בכלל לא רלוונטית. בהשוואה זו מדובר במעבדי INTEL הישנים עם ליבת הנורת'ווד ומעבדי AMD הישנים. לכן אין להשוואה זו כל משקל ב"עימות" שהתפתח כאן. אם ברצונת לקבל השוואה רלוונטית, הסתכל למטה: (ביקורת עדכנית לDX9 ככה שזה גם תואם לסימולטור. הביקורת היא מה 21/12/04 כלומר מאתמול שימו לב להסתכל רק בסקשנים של ה ATHLON 64 ולא ה XP!!!! כמו כן רק ב INTEL PRESCOTT ולא ברגיל!!!! טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים הלא כן?
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 22, 2004 דיווח פורסם דצמבר 22, 2004 ממה שניר הציג אני רואה הרבה ירוק למעלה והרבה כחול למטה. המבין יבין! ואני רציתי INTEL :oops: :oops:
Ariel פורסם דצמבר 23, 2004 דיווח פורסם דצמבר 23, 2004 חברה, כולם להרגע, לקחת אויר, לנשום ואז לחשוב: נכון שהקונפיגורציה הייתה צריכה להיות אחרת, למשל למחשב החזק דווקא הייתי שם את הדיסק הקטן יותר אבל עם המהירות של 10000PRM, 6800GT ולא יזיק 1 ג'יגה זיכרון (אם לא יותר)... אבל תהיו כנים, יש לכם תקציב למחשב כזה בכלל ? אני מבטיח לכם שזול זה לא הולך להיות, המעבד הוא מהחקים שיש כיום ורק לבדו יכול לעלות כמו מחשב... כרטיסי המסך מהדור האחרון ועלותם גם נעה לא פחות מ 2500 ש"ח, זכרון מאוד יקר וכו'. אני מבטיח לכם שמי שיקנה את המחשב יטוס הכי טוב מכולנו מבחינת פריימים (לא לשכוח לעשות SETUP נכון בדרייבר), אבל תדעתי המחשב ימכר במחיר שאף אחד מיושבי הפורום לא יהיה מוכן לשלם, זה פשוט יקר מאוד והמחירים של המעבדים הללו עוד ירדו בצורה משמעותית. רוב החברים פה לא מסוגלים לחשוב על הוצאת 2500 או 3000 ש"ח לכרטיס מסך ועוד איזה 450 ש"ח לתוספת זיכרון, אז אולי המתעמרים במערכת פשוט קצת "מתקנאים" ואז זה מובן למה "יעליבו" את כבוד המחשב המוצע למכירה... אריאל
niralp פורסם דצמבר 23, 2004 דיווח פורסם דצמבר 23, 2004 זאת השוואה לא נכונה. אני מדבר על השוואת מעבדים, ראו את הגרפים שהבאתי. FS9 זה כבר שונה, זה כבר אחוזים בודדים במעבד, חוכמה קטנה להוכיח דברים לא נכונים. זה כמו שתשווה בין שתי מכוניות לפי המהירות למי יש מנוע חזק יותר, אתה לא יכול לעשות ככה, אתה צריך לבדוק כמה כל אחת שוקלת, צמיגים וכו'..
hagay פורסם דצמבר 23, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 23, 2004 היי, אני אישית לא מרויח אפי' שקל מהמכירה הזו, המחירים של המחשבים האלו (נמצאים בראש הדף בצד שמאל) הם באמת זולים, פשוט תדפיסו את הדף הז תיגשו לחנות תבקשו הצעת מחיר ונראה אם מישהו יקבל הצעה שהיא פחות מ11000 שקל (הערכה), לכל מי שעושה השוואה בין אינטל לAMD אז הנה הניסיון שלי במשך 6 שנים אחורה, עד לפני משהו כמו שנה וחצי אינטל היו לוקחים בגדול ולא בגלל שמעבדי AMD לא היו טובים בביצועים אלא בגלל שמעבדי AMD היו נוטים להישרף מהר מאוד, חוץ מזה הציבור הישראלי קצת דיי מקובע לדבר שהוא רגיל אליו במיוחד אם מקבלים אחריות לכל החיים, היום AMD עקפו את אינטל ומי שרוצה לבדוק מוזמן לעשות השוואות במעבדים החדשים, במחשבים אילו שפירסמתי מותקן וינדוס בטכנולוגית 64 ביט ולא כמו שאצלינו שהיא רק 32 ביט, נכון מדובר בוינדוס שהוא בטא אבל קיבלנו מימקרוסופט את כל הדרייברים שצריך בשביל זה, בכל מקרה תמיד אפשר להתקין את ה32 ביט, לדעתי גם כרטיס המסך X800XT שמוצע כאן עובד יותר טוב מ6800GT אבל על זה תמיד תהיה מחלוקת, אז מי שרוצה שיקח את הקונפיגורציות האלו לחנות מחשבים וישאל כמה מחשב כזה עולה ויחליט, לדעתי המחירים כאן נמוכים ביחס למה שנמצא בחנות. למחשב החזק כולל מסך זה 8600 ש"ח למחשב החלש יותר כולל מסך זה 6850 ש"ח. ותיזכרו שאני לא מרויח שקל כך שזה ממש לא מעניין אותי אם מישהו יקנה או לא יקנה.
David Misha פורסם דצמבר 23, 2004 דיווח פורסם דצמבר 23, 2004 לסיכום: לגבי הקירור: התחממות כדור הארץ גורמת להמסת הקרחונים בקוטב שמן הסתם יגיעו גם לחופי הארץ..מי שלא יוצף יכול להשמש בהם לקירור מעבדי העל. לגבי המהירות: יש שמועות ממקורבים לביל ש FS2006 ישתמש בטכנולוגיית PRDI שאפילו מחשבי XT יריצו אותו בלי בעייה עם 60 פריימים. לגבי הזכרון: עד שכל זה יגיע כולנו נהיה סנילים ולא נצטרך זכרון בכלל.. מקווה שמיצינו ..